Şimdi Ara

oyuna ne oluyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
911
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • yaklaşık 1-2 haftadır bekleme süreleri acaip uzadı.. oyuncularda saçma sapan oynuyor. sanki adam bulamayıp yeni başlayanları hero league'de yüksek ranklerle eşleştiriyorlar izlenimi var.. acaba oyun tutmadı mı? başlayamadan bitiyor mu?



  • Oyun başlayamadan bitiyor mu? Oyun başlayalı aylar aylar oldu. Ve de uzun beklememizin sebebi yeni eşleştirme sistemi deniyorlar. Bundan dolayı çok bekliyoruz, yoksa oyunun bittiği falan yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun tutmadı demek doğru değil ama bazı sorunları devam ediyor. Özellikle match making sistemi kötü olduğu için hero lig eşleşmeleri bazen can sıkabiliyor. O yüzden uzun süredir planlanan lig sistemi de henüz başlamadı.

    http://www.heroesnexus.com/blue-tracker/topic/19494-worlds-longest-preseason
  • Şimdi benim rank 30. HL giriyorum bir iki naç kaybettim, kafa kafaya gibi bir şey oldu kimse kibr küfür etti ne bir şey, ama biz kaybettik neyse. 3. maçımda aşağıya yazıyorlar hi diye sağ tıklayıp bir baktım 3 adam 180 maç oynamış şimdiye kadar. Adamın seçtiği heroya baktım 1 win. Ben 1000+ maç atmışım neden beni o adamlarla veriyor. Adam haritayı bilmiyor ya , tribute'un etrafında geziyo tek kaldı almadı oğlan. Ondan sonra ardı ardına böyle elemanlar geldi.

    Hayır tamam aynı rank aralığında atıyor , ama kaç maç attığına göre de verilmeli bence.
    Maç kaybettim tamam kötü oynadık belki, ama böyle adamların arasına atarsa bi daha çıkmaz ki rank. Fena fitil etti oyun beni dün gece. Az daha oynar bırakırım. Bence tutmadı değil, tutacak bir oyun olmamış bu sistemlerle.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayırlısı
  • bu oyunun kodunu bana 2 yıl önce yollamışlardı deneme fırsatı buldum. Çok ağır bir oyun gerçekten oynarken sinirim bozuluyordu. Fazla bir ömrü olduğunu düşünmüyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.