Şimdi Ara

Oyun ve Okul İçin Laptop Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar, son Dell 7567 maceram ve serviste yaşadığım birkaç sorundan dolayı yeni cihaz arayışlarına girdim. Normalde 1050ti ekran kartlı modellere bakıyordum ama artık 1050 de olabilir gözüyle bakıyorum; ama daha aşağısını pek düşünmüyorum. Aradığım şuan tek kriter olabildiğince sorunsuz olması, artık servis işleriyle uğraşmak istemiyorum; elbette şanssızlık olabilir ama o şanssızlık olma olasılığını minimuma indirmek istiyorum.
    Genelde oyun oynamak ve okul için kullanacağım ama AAA oyunlardan ziyade indie oyunlar oynuyorum, çok da fazla oyun oynamıyorum. Bütçe 4000 TL civarında. HP kampanyası devam ediyorsa belki ondan da yararlanabilirim. Şimdiden teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FearMaster -- 27 Ağustos 2017; 17:50:58 >







  • Hocam 7567 ne sıkıntıları vardı? Ben de almayı düşünüyorumda.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DayDreamer69

    Hocam 7567 ne sıkıntıları vardı? Ben de almayı düşünüyorumda.

    Hocam aslında cihazdan çok memnundum ama sol taraftan sebebini anlamadığım cızırtı gelmeye başladı yüksek devirde. Ekranın açısını değiştirdiğimde, sol taraftaki tuşlara dokunduğumda falan ses kesiliyordu; oyun oynarken falan rahatsız ettiği için servise yolladım Vatan aracılığı ile. 20 iş gününü çoktan geçmesine rağmen cihaz vatana gelmiş hiçbir işlem yapılmamasına rağmen; ama asıl bomba bu değil. Asıl bomba yolladığım kutuda gelmemiş, ben tertemiz, içinde korumalı, sıfır kutuyla vermiştim. Gelen kutuda yağ lekeleri falan vardı ve seri numarası yazılı değildi. Bitti mi? Bitmedi, cihazın içindeki 1 TB'lik harddisk yoktu. Koskoca diski sökmüş adamlar ve öyle yollamışlar. Önce kutumu değiştirmişler, kutunun içindeki köpükler olmadığı için de -ben yollarken vardı- kargoda hasar alıp almadığını bilemem, hem de koca disk yok. O yüzden iade istiyorum, ne gerekirse de yapacağım bunun için cihazı kabul etmeyeceğim.

    Ekleme: DH'deki konu için bir video çekmiştim. Buyrun, sorun aynen bu:




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FearMaster -- 27 Ağustos 2017; 19:38:6 >




  • Hocam gerçekten böyle bir şey görmedim ben çok haklısınız kesinlikle iade edin. Koca harddiski sökmek nedir ya?! Peki sizden başka böyle bir sorun yaşayan gördünüzmü? Yani 7567 lerde bu sorun var mı hep? Ben Laptop ı yurtdışından alacağım için garanti de olmayacak o yüzden sorunsuz bir cihaz almak istiyorum.



    Bu arada hocam asus n580 e bakabilirsiniz tasarım ve kalite olarak mükemmel bir cihaz

    Onun dışında lenovo y520 de çok güzel cihaz ( onunda klavye sorunu var diyorlar bu gidişle Laptop alamıycaz )

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DayDreamer69

    Hocam gerçekten böyle bir şey görmedim ben çok haklısınız kesinlikle iade edin. Koca harddiski sökmek nedir ya?! Peki sizden başka böyle bir sorun yaşayan gördünüzmü? Yani 7567 lerde bu sorun var mı hep? Ben Laptop ı yurtdışından alacağım için garanti de olmayacak o yüzden sorunsuz bir cihaz almak istiyorum.



    Bu arada hocam asus n580 e bakabilirsiniz tasarım ve kalite olarak mükemmel bir cihaz

    Onun dışında lenovo y520 de çok güzel cihaz ( onunda klavye sorunu var diyorlar bu gidişle Laptop alamıycaz )

    DH'de görmedim benimle aynı sorunu yaşayan. Hatta servisini falan öven çok insan var. Aynı sorunu yaşayan bir kişi gördüm, onu da Dell yabancı formunda gördüm. Piyango bana vurdu sanırım. Tesekkur ederim hocam bakayım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FearMaster -- 27 Ağustos 2017; 20:59:2 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.