Şimdi Ara

Oyun Oynayarak Para Nasıl Kazanılır ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
2.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Oyun Oynayarak Para Nasıl Kazanılır ? - Emre Karcı Medya (emrekarci.tk)


    para Kazandıran Oyunlar 2022


    Oyun oynayarak kazanılacak paranın miktarı değişkenlik göstermekte. Miktar, oyunda geçirilecek zamana, şansa ve oyundaki deneyiminize göre değişmekte. Profesyonel anlamda bu işi yapan oyuncular Dünya genelinde yılda 60bin Dolar kazanabiliyorlar.




    Online oyunların bazıları, oyunda kaç kullanıcının bulunduğu, kullanıcılarına online oyun şirketinin ne kadar para ödediği ve ödeme ile kullanıcı arasındaki oran gibi istatistiki bilgileri paylaşırlar.




    Biz ise size şunu söyleyebiliriz. Oyun oynayarak para kazanmanızı sağlayan sitelerde geçirdiğiniz vakit ve kazandığınız para göz önünde bulundurulursa elde edeceğiniz gelir sizi tatmin etmeyecektir. Ancak işi profesyonelliğe döktüyseniz tabi ki ciddi gelirler elde edebilirsiniz.




    1- SWAGBUCKS


    Oyun oynayarak para kazandıran siteler bakıldığında en çok tercih edilenlerinden biri de Swagbucks. Bu site içerisinde oyun oyna para kazan yanında video izle, anket doldur ve reklam tıkla para kazan seçenekleri de var. Siteye kayıt olunca size 10$ kredi veriyorlar. Siteyi tanımanız için verilen bu miktar ile işlemler yapıyorsunuz.




    Site üzerinde online oynayabileceğiniz çok sayıda oyun mevcuttur. Bu oyunlar katılım için 1dolar ödüyorsunuz. Kazanırsanız karşılığında 18dolar almaktasınız.




    2- SECOND LİFE


    gerçek para kazandıran oyunlar


    Yeni başlayacaklar için Second Life oyununu kısaca tarif ederek giriş yapalım. Bir açıdan gerçek hayatın bir yansıması olarak ifade edilebilir. Anlam olarak “ikinci hayat “olarak tercüme edilir. Oyun içerisinde kendinize göre iş kurabiliyor, çalışma hayatına girebiliyor, evlenip çocuk sahibi olabiliyorsunuz. Bu şekilde tarif edince tıpkı gerçek hayat gibi olduğunu benimsemiş olacaksınız.




    Oyunun kullanıcılar arasında yaygınlığına bakarsak yaklaşık 3 milyon kişinin bu oyunun tutkunu olduğunu görebiliyoruz. Oyun içerisinde kazandığınız paralar sanal olarak kalmayabiliyor. Kullanıcı istediğinde parayı gerçek paraya çevirebilmekte.




    3- MİSTPLAY


    Para kazandıran oyunlar sıralamasında üçüncü sırada Mistplay mevcut. Android kullanıcıları için play store üzerinden erişim var. Oyunu oynarken eğlendiğiniz gibi aynı zamanda İtunes, Amazon, Xbox ve Nintendo gibi ürünlerde ve yerlerde kullanabileceğiniz ödüller kazanabilmeniz mümkündür. Ayrıca şimdiden söylemekte fayda var yeterince puan kazanmak fazlasıyla zamanınızı alabilir.




    4- RUST


    Setam’in en çok satan 10 oyunu arasına giren Rust pek rakibiyle kıyasıya mücadele içerisinde. Oyun alfa aşamasında olmasına rağmen Steam listesinde en çok satan kategorilerde.




    Oyun genel itibariyle incelendiğinde Minecraft’a benziyor . Konu yönünden hayatta kalma mücadelesi verilen türden bir oyun. Oyuna vahşi doğanın göbeğinde elinizde bir meşale ,taş ve can için sağlık paketi ile başlama yapıyorsunuz.




    Çok zor koşullar altında medeniyetinizi ilerletmeye çalıştığınız Rust oyununda tıpkı counter strike global oyunundaki gibi skinler kazanıyorsunuz. Sonrasında bu skinleri Steam pazarında müşterilerinize sunarak para kazanabilirsiniz.




    5- H1Z1


    Para Kazandıran Oyunlar akımının en farklılarından olan bu oyunda zombilere karşı savaşıyorsunuz. Ayrıca oyundan çok zevk alacağınıza eminiz.




    İlginç içeriği ile bir çok oyuncu çeken H1Z1 de para kazanma mümkün. Bunun için girdiğiniz savaşlarda başarılı olmanız gerekmektedir. Başarılı olup ilerledikçe kutu ve kasa adı verilen oyun hediyelerini alıyorsunuz. İçinden çıkan ürünleri değerine göre satıp para kazanabilirsiniz.




    6- MONEY WHALE


    oyun oynayarak para kazanma


    Bir hayvan birleştirme oyunudur. Elinizde olan hayvanları aynıları ile birleştirip seviye atladığınız bir oyun olan Money Whale Para kazandıran oyunlardandır. Hayvan satın almak için hesabınızda ki altınları kullanıyorsunuz.




    Altılarınız bittikçe sistemin size gönderdiği reklamları izleyerek altınlarınızı çoğaltma imkânı buluyorsunuz. Ek olarak bu şekilde paranızı coin olarak cüzdanınıza çekebilmektesiniz.








  • Oyun oynayarak para kazanmak hakkında detaylı bir yazı var inceleyebilirsiniz. https://paratik.net/para-kazandiran-oyunlar/

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.