Şimdi Ara

Oyun Muhabbeti:Vita, 3DS ve Akıllı Cihazlarda Oyun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
0
Favori
14.138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  •    BSC editörleri gene masa başına toplandı. Bu sefer konu, çıkışını yeni gerçekleştiren PS Vita genelinde, el konsolları ve tabletler. El konsollarında hangi oyunları görmek isteriz? Pil sürüleri yeterli mi? Neler eksik ya da neler fazla? Kısacası tam anlamıyla gene bir oyuncu muhabbeti karşınızda!






  • El konsolları !! bakalım hangisini almamıza yardımcı olacaksınız.
  • Yine Muhteşem Bir Program aklımdaki soru işaretleri Kalmış Bulunmakta...
  • Sizlere bayılıyorum bu işi ilk defa Türkiye de uzman olarak yapan ender kişilersiniz

    Size önerim var bu oyun muhabbetinde neden bizler yani sizleri severek takip eden kullanıcılarınızı hiç oyun muhabbetine davet etmiyorsunuz aramızdan bir kişi seçerek hem bizlerle olan bağları güçlendirmiş olur hemde farklı yorumlar yapılmış olur
    Saygılar BSC
  • bu siteyi bu yuzden seviyorum gece tm pcyi kapatıcam bir yenileme ve yeni video bu sizin farkınız
  • Vita'nın bir oyunana 100 tl veremem.Biraz daha ucuz olmalı!
  • Güzel bir DS vs. Vita tartışması olmuş. Vita zamanla çok daha iyi işler yapacak bana göre.
  • ben daha psp vita almadım ama sızın sayenızde alıcam ama sunu soylıcem el konsolları arasınde bence en ıyısı belkı eksıklerı olabılır ama bunları sureklı gelıcek guncelemelerle duzeltıcekler bundanda emınım benım dusuncem verdıgımız paranın son kurusuna kadar hak edıyor
  • Öncelikle bu güzel Program icin tskler Erdinc bey ve diger Arkadaslar

    Vitanin Eksileri bana göre ;

    -Inanilmaz kötü pil süresi. Resmen saka gibi
    -Oyunlardaki Loading süreleri
    -Fiyati (Eger 800 Tl fiyat icinde Hafiza karti + Bir oyun olsaydi iste o zaman normal olurdu ama bu hali cok pahali)
  • uyku yok artık
  • Sesler gayet net ve temiz geliyor. Hayırlı olsun yeni mikrofonlar.
  • o gökhan'ı zorla mı oturttunuz oraya
  • Hafıza kartının çıkmıyor oluşu en kötü özelliği
  • Güzel bir muhabbet olmuş, teşekkürler.

    Benim genel anlamda pek katılmadığım bir konu var, o da PSP'nin fazla yerden yere vurulması. Mükemmel bir cihaz mıydı? Elbette hayır. Eksikleri boldu ancak sanki bir çöpmüş gibi bir hava yaratıldı muhabbet içerisinde. Cihazı çok uzun yıllar boyu kullandım. Elimden de sayısız cihaz geçti. Analog bir Vita analogu gibi değildi ancak çıktığı dönem için olması gerektiği gibiydi ve kesinlikle "D-Pad gibiydi" benzetmesine katılmıyorum. Eğer analogu dealextreme'den alınmış çin malı analogla değiştirildiyse evet, dandiktir yan sanayileri, D-Pad gibi işler ancak orjinal D-Pad'i çok da yerden yere vurulmayı gerektirmiyor.

    Şu an Vita inceliyorsunuz ve etkilenmeniz haliyle normal. Hatta oynamak için yeterli zamanı kendime ayırabileceğime inandığım an bir adet Vita edineceğim zaten. Ama yeni çıkmış bir ürünün etkisi ile eski cihaza fazla yüklenilmiş diye düşünüyorum. Yani PS3 çıktıktan sonra gelip "PS2'nin de grafikleri dandikti zaten" demek gibi birşey bu. Oyun konusunda evet kısıtlıydı ancak el konsolunda oynanması gereken oyunları barındırıyordu daha çok. Bu konuda aslında Talha'nın arada söylemiş olduğu "el konsolu ile ev konsolu farklı havada olmalı" mantığı söz konusu, katılıyorum kendisine. Mesela PSP spor oyunları konusunda gayet güzel ve zengin bir cihazdır. Puzzle oyunları nispeten iyidir. Yarış ve dövüş oyunları konusunda da çok sınıfta kalmaz. Ama mesela FPS oyunları yok denecek kadar azdır, zaten cihaz bu tür oyunlar için çok da müsait değildir.

    Pil konusuna gelirsek: PS Vita aktif kullanımda ortalama 3 - 3.5 saat, 3DS ise yaklaşık 2,5 saat kesintisiz oyun sunarken, PSP 8-9 saat süresince ara vermeden oyun oynamamıza olanak sağlıyordu. Elbette Vita'nın gelişmiş özelliklerinin ve gücünün farkındayım. Ancak söz konusu olan bir el konsolu ve daha çok mobil haldeyken kullanılacak bir cihazdan bahsediyoruz. Bu bile başlıbaşına takdir edilmeyi gerektiren bir özelliktir benim için.

    Özetle; PSP'nin eksiklerinin gayet farkındayım. Hele ki PS Vita ile karşılaştırılamaz. Ancak çıktığı zaman ve etkin kullanım zamanı göz önünde bulundurulduğunda gereğini az çok yapmış bir cihazdır. Bunları çok fazla üzerine gidildiği ve Vita'nın etkisiyle birlikte gereğinden fazla yerden yere vurulduğunu düşündüğüm için söylüyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musAKka -- 18 Mart 2012; 4:53:43 >
  • çok güzel bir muhabbet olmuş. yeni mikrofonlar için teşekkürler sesler güzel geliyor artık
  • Şuraya bak PSP'nin grafikleriyle PS Vitanın grafikleriyle kıyaslıyorlar ya.Şaka gibi -.-
  • Gökhan'ı süs olarak oturtmuşsunuz sanki.Ayrıca Talha Aynacının lafını sürekli kesiyorsunuz.Talha Aynacı lafınızı kestiğinde özür diliyor en azından.Adam bişey söyleyecek söylettirmediniz :)
  • Bu programa seyircileri çıkartın bizden birilerini. Bizde orada soru soralım siz yanıtlayın. Hani şu NTV Spor'daki taraftar bilememnesi gibi..
  • bsc ye tesekkurler! benim gibi vita almamis yada maddi nedenlerden dolayi olamamis kisiler icin ürünü cok guzel ince datayina kadar incelemissiniz gerek yazilim olarak gerekse diger seyler ve eksiklerini cok iyi anlatmissiniz, aciga cikartmissiniz. cihaz beni yuzuklerin efendisi'ndeki yuzuk gibi kendine baglamaya calisiyo:)) ama ben karsi gelmeye calisiyorum :D. cihazin fiyati 250 € mus ama alacak olanlar bunu 300-350 € olarak dusunmeli. cunku cihaz+vita hafiza karti+ oyun= ancak oyun oynamaya hazir olan bi cihaz. sony den surekli ekmasraf ettirmesinden sebep nefret ediyorum! alet teknolojik oluyodiye ek masraf olmasi "oyun oynama istegi bukadar pahilimi olmali?" dedirtiyodur.
    kisacasi : alet eksikleriyle beraber alinabilir bi dihaz olsada ben oyle düsünmüyorum.
  • Bu incelemeden çıkarmamız gereken sonuç, pili uzun gideydi de şahane olaydı.

    Video için teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mobile Prof. -- 18 Mart 2012; 10:37:14 >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.