Şimdi Ara

Oyun için önemli bilgiler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
3.111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar oyunu 3 aydır oynuyorum 68 levelim oyuna ilk başladığımda ne yapmam gerekeni pek bilmediğim için sizlere öğrendiğim şeyleri paylaşıcam.

    • Öncelikle yeşil taş (gem) asla kullanmayın ilk başladığınızda zorunlu harcamak ama kalanını saklayın.

    • Altın ve iksir toplayıcılarını yükseltmek için uğraşmayın savaşarak daha çok altın ve iksir kazanabilirsiniz. İlerki levellerde inşaatçılarınız boş kalmasın diye yükseltebilirsiniz.

    • Savunmanızı yükseltmek için önceliği HAVAN'a ve DUVARlara verin. Duvarları düşük seviyede iken yükseldiğinizde o duvarları yükseltmek gerçekten çok zor olucak (şuan benim durumum gibi). Havan ve duvarlardan sonra Sihirbaz Kulesini önemseyin.

    • Klan kalenizi henüz kurmadıysanız kurun, bir klana girin. Klanda asker paylaşıp asker alabilirsiniz savaşlarınızda ve savunmanızda bu askerler gerçekten işe yarıyor.

    • Savaşlarınızı kazanmak için dev ve duvar yıkıcı üretin, duvar yıkıcılarını devlerin arkasından gönderin karşı savunma devleri hedef alırken duvar yıkıcılarda duvarları kırsın. Ardından da diğer ürettiğiniz askerleri gönderin.(Benim kullandığım yöntem. Ürettiğim askerler; Dev, okçu, goblin, duvar yıkıcı.)

    • Düşük seviyelerde kupayı asla önemsemeyin kupa ne kadar yüksekse size olan saldırı daha güçlü olacaktır siz saldırdığınızda da savunması güçlü bir köy olacaktır ve bir şey alamıyacaksınız.

    • Kupanız 1250'ye ulaştığında size 450 yeşil taş(gem) verilecek bu ödül sayesinde 3. İnşaatçınızı alın mutlaka. Kupanızı 1250 yapmak için 35 levelden sonrayı bekleyin daha önce levellerde yapmak oldukça zor.

    • Hava savunmanızı duvarların dışına koymayın ilk başlarda önemsiz gibi görünsede Peri, dalkavuk(ibze kışlada üretiliyor) ve ejderha saldırdığında değerini anlıyorsunuz.

    • Klanların kupaları nasıl belirlendiğini merak eden oyuncular vardır. Kupalar klandaki oyuncuların yaptığı savaşa göre belirleniyor. Örneğin bir klanda 30 oyuncu var her birinin 1000 kupası var fakat klanın puanı 9000 bu klanda ki herkes aktif olarak savaşırsa kupaları aynı kalsa dahi klanın kupa değeri 10.000in üzerine çıkacaktır.

    • Belediye binanızı 7. Seviye yaptınız bir an önce kara iksir deponuzu kurup Barbar kral almak istiyorsunuz ama yaptığınız saldırılarda en fazla 50-100 kara iksir alıyorsunuz. Laboratuvar dan yıldırım büyününüzün seviyesini yükseltin 3. Seviye gibi daha sonra kupanızı 1400 den yukarı çıkartın ve köy arayın saldıracağınız yerin kara iksiri en az 700 olsun eğer büyüyü doğru bir şekilde atarsanız 400 kara iksir alırsınız. Büyüleri art arda atmayın biri bittikten sonra diğerini atın.

    • Çok altın ve iksir toplamak için ayarlardan dil ayarlarını değiştirin bu şekilde köy arayın. Eğer kupanız 1100-1400 arası ise 150.000 ile 350.000 ALTIN-İKSİR bulmanız mümkündür biraz aramanız gerekli.(bunu pek bilen yoktur)

    Unuttuklarım dışında aklımdakiler bunlardır sizlerin özel olarak sormak istediği soruları bekliyorum yardımcı olmak isterim. İsterseniz klanıma beklerim klanımızın adı BAD BrotherS benim oyun nickim JustForYou muhabbet ederiz.
     Oyun için önemli bilgiler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Ve unuttuğum bir şey :)
    Oyunda kesinlikle hile yoktur internette telefonunuzu jailbreak yaparsanız sınırsız yeşil taş(gem) iksir altın vs şeyler kesinlikle yoktur. İnternetteki gibi yaparsanız oyununa girmeniz için telefonu sıfırlamanız gerekebilir .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Burakzlkr

    Ve unuttuğum bir şey :)
    Oyunda kesinlikle hile yoktur internette telefonunuzu jailbreak yaparsanız sınırsız yeşil taş(gem) iksir altın vs şeyler kesinlikle yoktur. İnternetteki gibi yaparsanız oyununa girmeniz için telefonu sıfırlamanız gerekebilir .

    Telefonu sifirlamak gerekli degildir oyunu silip yuklemek yeterlidir. Zamaninda tas almadan once jailbreakla koyume tas yuklemistim alacagim kadar(5dakika kaliyor koyde taslar sonra oyun kapaniyor girdiginizde eski haline geliyor koyunuz taslarda gidiyor) bu o miktarda tasla ne yapabilecegimi gormeme yariyordu bunlar hile olmasada oyunun acigidir tabi kalici olarak yapilabilen bir hile olsaydi bu kadar oyuncusu olmazdi oyunun. Son olarakta paylasimin icin tesekkurler guzel bilgiler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet biliyorum onu oyun Offline iken oluyor o. Ben teşekkür ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende 49 levelim 'salihcanne' nickim.Bilgileriniz keske oyuna yeni baslarken olsaydı.Suan isci kulubem 3 tane 4.süne 1000 istiyodu yanlıs hatırlamıyorsam benim 260 :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: za1za555

    Bende 49 levelim 'salihcanne' nickim.Bilgileriniz keske oyuna yeni baslarken olsaydı.Suan isci kulubem 3 tane 4.süne 1000 istiyodu yanlıs hatırlamıyorsam benim 260 :)

    Bolumu biraz gec acabildik yaklasik 2 ay gec :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende yeni başladım sayılır 27 levelim ve 1100 kupam var yeşil taşları hiç harcamadım 460 yeşil taşım var 3. inşaatcıyı alıcam az kaldı
    oyun başlamadan önce "haroeris" sağolsun buna benzer bi konu açmış ve yardımcı olmuştu
  • Yardimci olduysam ne mutlu :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.