Şimdi Ara

Oyun için Mouse. (120 tl kadar)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yaklaşık 5 yıldır A4tech F4 modelini kullanmaktayım. Bazen sinirden sert davrandığım oluyor ama mouse bana mısın demedi... Ama gelin görün ki dış yüzeyi artık eski tutucu özelliğini kaybetti ve silmeye çalıştıkça daha kötü oluyor. Bundan ötürü bugün yeni bir mouse almaya karar verdim. Ancak bütçem biraz kısıtlı başlıkta da belirttiğim gbi 120 tl civarı.

    Yurt dışından getirme olayına girmek istemiyorum. Biraz zahmetli geliyor bu iş bana. O yüzden ülke sınırları içerisinde 100 lira en fazla 120 TL'yi geçmeyecek mouse arayışına girdim.

    Hayalimde tabii ki kablosuz var, kaliteliler performans olarak kabloluyu aratmıyor ancak fiyatları da epey pahalı. O yüzden önceliğimi bir kenara bırakıp kablolu da alabilirim.

    Bir kaç alternatif marka gördüm. En son mouse bakarken pek kaliteli olmayan modeller. Yorumlara falan baktım genellikle memnun kalmışlar ama bir online oyun için performansını detaylı yazan olmamış. Sizce bu aşağıda belirttiğim modeller nasıl?

    Not: Elim geniş ve büyük. Pençe ve normal tutuş diyorlar. İş yerinde M235 kullandığımızdan mecburen pençe, evde f4 kullandığımdan normal tutuş yapıyorum. Bu konu benim için en önemli özelliklerden birisi, mouse en ve boy olarak büyük olmalı.

    http://www.hepsiburada.com/everest-rampage-smx-r12-hawker-siyah-4800dpi-gaming-kablosuz-mouse-p-HBV0000051OWA?magaza=Teknopcsarf&wt_gl=cpc.elk.bilgisayar-diger.pla&gclid=EAIaIQobChMIjdfvvMKQ1wIVhIeyCh3ZQQm4EAQYASABEgJqq_D_BwE


    http://www.hepsiburada.com/bloody-a9-multi-core-metal-ayak-siyah-optik-oyuncu-mouse-p-BD802108?magaza=Can%20Bilgisayar&wt_gl=cpc.elk.bilgisayar-diger.pla&gclid=EAIaIQobChMI8o7UmcmQ1wIVo7DtCh1zbglkEAYYASABEgKMJfD_BwE

    http://www.hepsiburada.com/logitech-g300s-kablolu-oyuncu-mouse-mousepad-p-HBV000002O3W7

    Yine everest, trust gibi modellerin çeşitli modelleri var. G300'ü de ekledim listeye. S olmayanı daha büyükmüş okuduğum kadarıyla. 6 ayda bozan da var, yıllardır kullanan da. Bu alanda epey satılan ve orta karar bir mouse anladığım kadarıyla.







  • ben de yakın zamanda oyuncu mousu arayışına girdim, bir konu da açtım ama çabuk karar verdim. hocam o paralara o mouselara para vermeyin. gerçek oyuncu mousu steelseries, razer ya da zowie'dir. ben steelseries rival 100 aldım. altın rengi teknosada 110 TL. kablolu bir mouse ve gerçek bir oyuncu faresi. ancak bu mouse daha çok fps oyuncularına hitap eden bir mmouse. ilave çok fazla tuşu yoktur. solda 2 tuşu var sadece fazladan, bir de tepede dpi değiştirmek için kullanılan bir tuş var. ışıkları renk falan değiştiriyor tavsiye ederim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pessimistil -- 27 Ekim 2017; 21:47:25 >
  • pessimistil P kullanıcısına yanıt
    Hocam bahsettiğiniz mouse ufak kablosuz mouse gibi diyorlar. Yani o konuda biraz sıkıntı yaşayabilirim.
  • Mousun boyu 12,6 cm olucak sanırım . Ufak mouse boyunda değil kesinlikle. Daha büyük gamer mouseler var tabii ki ama Rival100 bildiğimiz ufak mouselarin boyutunda değil hocam. Elinizdeki ya da bildiğiniz bir mousun boyuna göre karsilastirmanizi tavsiye ederim.

    Amazon.com'dan bulduğum veriye gore ilk mesajda belirttiginiz a4 f4 mousun boyu 11,8 cm ki, rival 100 8mm daha uzun.

     Oyun için Mouse. (120 tl kadar)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pessimistil -- 28 Ekim 2017; 18:8:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • https://www.monsternotebook.com.tr/pusatmouse/monster-pusat-v1.html#.WfTD_Gi0NPY Düşünmeden alabilirsin çok memnunum 1 senedir kullanıyorum ağırlık ayarlayabilme driver arayüzü v.s kusursuz.




  • pessimistil P kullanıcısına yanıt
    Bu mouse araştırdığımda farklı bir forumda bu yorum ile karşılaşmıştım. O yüzden emin olamadım ama siz tam tersini belirtiyorsunuz. Biraz daha araştırmakta fayda var sanırım.
  • Bende x7 f7 model mouse var, ama artık işlevini yitirmeye başladı 2,3 sene olmuştur.Palm grip(büyük eller için olan) mouse tavsiyelerinizi bende bekliyorum.
    Bütçe(120)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alendi -- 31 Ekim 2017; 20:13:41 >
  • Yurtdisi alışveriş yapiyorsaniz aliexpress'te 11.11 indiriminde 198 TL'ye deathadder elite var ki piyasadaki en iyi mouslardan biridir. Fiyat ben en ucuz 260a bulmuştum gameekstra'da. Tabi çinden bu kadar pahalı bir urun almak aklınıza yatar mı bilmem garanti falan olmuyor malum.



    Razer DeathAdder Elite Wired Gaming Mouse 16000DPI Optical Sensor Ergonomic 7 Independently Programmable Buttons Mouse

    http://s.aliexpress.com/I3aQFNvy

    (from AliExpress Android)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MurathanM

    Bu mouse araştırdığımda farklı bir forumda bu yorum ile karşılaşmıştım. O yüzden emin olamadım ama siz tam tersini belirtiyorsunuz. Biraz daha araştırmakta fayda var sanırım.

    Mouse işi zor iş hocam, ne kadar araştırırsaniz o kadar iyidir. Ama büyük bir teknosaya gidip bakmak da lazim. Ama mağazalarda bu ürünlerin kutusunu açıp teşhire koymuyorlar pahali cihazlar malum. Ama logitechin bir birkaç mousu kesin teşhirde oluyor. Ben bütün logitech gamer mouselarin enini boyunu yüksekliğini internetten bulup kağıda yazıp oyle teknosaya gitmiştim tek.tek deneyip notlar aldim yanına sonra evde internetten arastirma yaparken bu notlara gore diger mouslarin boyutlarını değerlendirdim. Ben claw grip tutuyorum mouse boyunda 1-2 cm farka kadar çok önemli olmadığına karar vermiştim.



    Ayrica Razer'in bircok mouslarinin kutusu açılabilir sekilde dizayn edilmiş, yani kutuyu açmadan bir kapağı kaldirarak şeffaf bir kaplama arkasindan mousu görebiliyorsunuz. Tam anlatamadim ama razer mouslarin kutusuni gördüğünüzde anlarsiniz, elinize göre tutarak nispeten denenebiliyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.