Şimdi Ara

Oyak Renault, 7 milyonuncu aracını ve motorunu üretti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Oyak Renault, 7 milyonuncu aracını ve motorunu üretti



    Türkiye’nin en büyük entegre otomobil fabrikası olan Oyak Renault, 7 milyonuncu otomobili ve motoru banttan indirmenin gururunu yaşarken, 6 milyonuncu şasi ve vites kutusu üretimini de gerçekleştirdi.



    Dünyanın dört bir yanına otomobil ihracatı yapan fabrikada üretilen 7 milyonuncu araç, Almanya’daki kullanıcısıyla buluşacak olan Clio E-Tech oldu.



    Konuyla ilgili kısa bir açıklama yapan Oyak Renault Genel Müdürü Dr. Antoine Aoun, şunları söyledi:



    "Üretime başladığımız 1971 yılından bugüne dek 7 milyon araç ve motor üretimini gerçekleştirmenin gururunu, mutluluğunu yaşıyoruz. Renault 12 üretimi ile başlayan ve 50 yılda toplam 7 milyon araç ve motor ile 6 milyon şasi ve vites kutusuna uzanan yolculuğumuzda, şimdiye kadar fabrikamızdan 20’den fazla modeli yollara çıkardık. Otomobil üretimine başladığımız yıllarda yaklaşık 20 bin olan üretim kapasitemiz, bugün yıllık 378 bin otomobil ve 920 bin motor hacmine ulaşmış durumda."



    Oyak Renault, 7 milyonuncu aracını ve motorunu üretti



    Dr. Antoine Aoun: “İş güvenliği her şeyin önünde gelir”



    Yeni teknolojiler sayesinde sunulan yüksek sürüş güvenliği kadar iş güvenliği ve sağlığının da önemli olduğunu belirten Dr. Antoine Aoun:



    "Araç ve motor fabrikalarımız, Renault Grubu içindeki sıralamada hep en ön sıralarda yer alıyorlar. 50 yıllık bilgi birikimimizle bugün fabrikamızda, 'Sıfır Kaza, Sıfır Hata' hedefimiz doğrultusunda iş güvenliğinden ve yüksek kalitemizden ödün vermeden, en son teknolojileri kullanan ve yüksek katma değere sahip ürünler üretiyoruz. Bu gurur ve mutluluğu hep birlikte yaşarken, kurulduğumuz günden bu yana emek veren, özverili çalışmalarıyla bizi geleceğe taşıyan tüm çalışanlarımıza, paydaşlarımıza ve tedarikçilerimize teşekkür ediyorum."



    Ayrıca Bkz.Toyota Türkiye, 3 milyonuncu aracını banttan indirdi



    Oyak Renault Otomobil Fabrikaları, Yeni Clio, Clio E-Tech ve yeni Megane Sedan modellerini ve bu modellerde kullanılan motor ve başta vites kutusu olmak üzere mekanik aksamları üretiyor ve ihracatını gerçekleştiriyor. 2020’de hibrit araçlar için motor seri üretimine başlayan fabrika, hibrit araçlar için motor üretimi yapan merkezler arasında Renault Grubu’nda ilk ve Türkiye’de tek fabrika konumunda bulunuyor.



    Araç ve Mekanik Fabrikaları ile bir Uluslararası Lojistik ve bir Ar-Ge Merkezi’nden oluşan Bursa’daki Oyak Renault Otomobil Fabrikaları’nda üretilen otomobil ve mekanik aksamlar, yaklaşık 70 ülkeye ihraç ediliyor.





  • bir marka çıkartsanıza eli zengin edeceginize ülkenin ekonomisine daha çok faydan olsun otomobil üretiyoruz ama elin yabancısına lisans patent ödeyerek onların markalarını büyütüyoruz fort,ta aynı laciverti.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bizim ülkemiz elektrikli otomobil üretecek ya yetmez mi diyenler olacak... iyi güzelde de canım kardeşim benzinli ve dizel otomobil üreten adamlar neden hala bunları üretme ihtiyacı duyuyor? dünyada benzin ve ve türevleri bitti de mi bizim ülke elktirikli de elektrikli diye bas bas bağırıyor... aklınızı başınıza toplayın hayallerlerle fazla yaşamayın! ayağınız yere sağlam basması için önce şuana kadar yapılmış otomobilleri örnek alın sonra kendi markanızı oluşturun...

  • Öncelik elektrikli araba üretmekten ziyade halkın ulaşabileceği bi ulaşım aracı olmalıydı.


    Renault'u ise her ne kadar sevemesek, kalitesini sorgulasakta ülkenin bir gerçeği olarak bize hitap eden araçlar üretiyor. Bu ülkede bi çok kişi için kalite ve konfor halen daha 1. planda değil. 2 hatta 3. planda. O sebeple ülkede satış rekorları kırıp AB uyum süreci gibi bi fabrika açıcaz sonra biz vazgeçtik gibi göster çek yapan firmalardan iyidir.

  • Kelle başı aylık 250 euro 7 degil 70 de uretirler.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kadere bak, vay be, benim ülkemde üretilen 7.000.000 otomobil, ülkemin pazarında satılmayan E-Tech clio.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.