Şimdi Ara

Overwatch 2 [SWITCH ANA KONU]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Overwatch 2 [SWITCH ANA KONU]


    Overwatch 2 Duyuru Sinematiği | “Zero Hour”



    -

    Dünya çapında 50 milyondan fazla oyuncu* hedeflere ulaşmak, payload'ları itmek ve gelecek için mücadele etmek için Blizzard Entertainment'ın sevilen takım bazlı nişancılık oyunu Overwatch®'ta bir araya gelecek. Bugün, biletleri tamamen tükenen BlizzCon 2019'da seyircilerin ve yayına çevrimiçi katılan milyonların huzurunda Blizzard Entertainment, Overwatch dünyasına ve hikâyesine daha yakından bakan ve orijinal oyunun eleştirmenlerden tam not alan dünya kalitesindeki PvP (oyunculara karşı) rekabetini daha da ileriye taşıyan devam oyunu Overwatch 2'yi duyurdu.

    Oyuncular Overwatch 2'de dünyayı çevreleyen korkunç tehditlerle başa çıkabilmek için işbirliği görevlerine katılarak takımlar oluşturan, güçlerini arttıran ve birbirlerine destek olarak ayakta kalmayı başaran dünya kahramanlarının rollerine bürünecek. Rekabetçi Overwatch’ın evrimleşmiş yeni halinde oyuncular, birbirleriyle de savaşmaya devam edecek ve var olan başarımları ile loot koleksiyonlarını daha da ileri taşıyacaklar. Oyununyeni kahraman listesi, yeni jenerasyon kahramanları, uluslararası ölçekteki yeni haritaları ve ilk kez oyunda yer alacak Push haritası ile Overwatch dünyasının sınırları daha da genişleyecek.

    “Overwatch 2 ile ilk oyunun çıkışından beri oyuncuların oynamak, bizimse oluşturmak istediğimiz işbirlikçi, hikâye odaklı deneyimi ortaya koyuyoruz,” diyor Blizzard Entertainment'ın başkanı J. Allen Brack. “Bu destansı hikâyeyi oyunun içinde anlatmak, oyunculara Overwatch ile ilgili sevdikleri her şeyi ve çok daha fazlasını deneyimletmek, favori kahramanlarını geliştirmek ve kişiselleştirmek etrafına örülü yepyeni işbirlikçi (co-op) bir deneyim sunmak için sabırsızlanıyoruz.”

    Devam oyununun aksiyon dolu işbirlikçi Hikâye Görevleri ile oyuncular yepyeni Overwatch'u Winston, Tracer ve orijinal kadronun diğer üyelerinin yanı sıra yeni jenerasyon kahramanlarla deneyimleyebilecek. Overwatch dünyasında yeni ve uluslararası bir kriz patlak verirken oyuncuları aktif rol oynamaları gereken yoğun, yüksek riskli ve dört oyunculu görevler bekliyor. Oyuncular hikâye ilerledikçe farklı kahramanlarla takımlar oluşturacak, dünyayı Null Sector'ün omnic güçlerine karşı savunacak, robotik orduların saldırılarının ardında yatan sebepleri ortaya çıkaracak ve dünyayı saran yeni tehditlerle yüzleşecekler.

    Kahraman Görevleri ile Overwatch takımı, gezegenin diğer yanında konuşlanıp kendi sınırlarının ötesine geçecekler. Oyuncular şehirleri robot istilasına karşı savunurken seçkin Talon ajanlarını alt edecek ve dünyayı kuşatan kötücül güçlere karşı koyacaklar. Tekrar tekrar oynanabilen bu modda işbirliğine dayalı (co-op) oyunlarda en sevdiğiniz kahramanlara seviye atlatabilecek ve yeteneklerini çok daha güçlü hale getirebileceksiniz. Çeşitli kişiselleştirme seçenekleri ise (Reinhardt'ın Ateş Saldırısı'nın yakınlardaki rakipleri yakması veya Tracer'ın Enerji Bombası'nın korkunç bir zincirleme reaksiyona yol açması gibi) karakterlerin imkansızı başarmalarına olanak tanıyacak.

    Devam oyunu, işbirliğine dayalı (PvE), son derece geniş oyun haritalarını destekleyen motor geliştirmelerinin yanı sıra oyuncuların görevler esnasında karşılaşacağı yepyeni rakip ve grupları da içeriyor. Ayrıca en sevilen kahramanları daha detaylı bir şekilde hayata geçirmek adına yapılan bir dizi görsel iyileştirme ve Overwatch 2 için yeni görünümler de sizleri bekliyor

    Overwatch 2, serinin çok sevilen rekabetçi 6v6 oyun sisteminde yeni bir çağın başlangıcını temsil etmekte. Devam oyunu, çıkış oyununun kahramanlarını, haritalarını ve modlarını (ayrıca Overwatch oyuncularının başarımlarını ve loot koleksiyonlarını) ileri taşımanın yanı sıra listeye birden fazla yeni oynanabilir kahraman ekliyor. Ayrıca daha da fazla harita ve konum ile Overwatch dünyasının kapsamı genişliyor. İki takımın haritada hedefleri rakip tarafa iten bir robot yapmak için karşılıklı kapıştığı Push adı verilen yeni harita türünün de oyuna ekleneceğini belirtelim..

    Overwatch 2, Blizzard'ın mevcut Overwatch topluluğuna destek olma kararlılığını pekiştirir nitelikte bir oyun. Overwatch oyuncuları, çok oyunculu PvP modunda Overwatch 2 oyuncularıyla omuz omuza savaşabilecek ve bugünkü topluluğun temelde PvP olan deneyimini dinamik tutmak adına Overwatch 2 kahraman ve haritalarıyla oynayabilecekler. Mücadeleye önümüzdeki dönemlerde katılacak yeni kahramanların bazıları da dahil olmak üzere Blizzard'ın oyunla ilgili planları, geliştirme süreçleri devam ettikçe duyurulacak.


    https://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Overwatch_2_Duyuruldu-97164.htm

    -

    Çıkış Tarihi: 4 Ekim 2022 (Erken Erişim)
    Tür: Aksiyon
    Dağıtıcı: Blizzard Entertainment
    Geliştirici: Blizzard Entertainment

    https://gamefaqs.gamespot.com/switch/279748-overwatch-2
    https://www.metacritic.com/game/switch/overwatch-2

    Resmi Site:https://playoverwatch.com/en-us/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 15 Haziran 2022; 21:10:56 >



  • Overwatch 2 - Oynanış Fragmanı - Nintendo Switch

  • Overwatch 2'nin Kapalı PvP Beta Testi Nisan Ayı Sonunda Yapılacak


    Overwatch 2 [SWITCH ANA KONU]


    Blizzard Entertainment, oyun direktörü Aaron Keller ile beraber bir Overwatch 2 güncellemesi yayınladı. Bu güncellemede, Kasım 2019'da duyurulan devam oyunu için ilk PvP kapalı beta testinin Nisan ayı sonlarında yapılacağı duyuruldu. Kayıt olmak için buraya tıklayın.


    Overwatch 2 Blizzard Entertainment'ın beğenilen takım tabanlı oyununun dünyanın dört bir yanında geçecek devam oyunu. Orijinal oyunun savaşla yoğrulmuş temellerinin üstüne oturan Overwatch 2, oyuncuların elde ettiği her şeyi yepyeni bir rekabet ve takım oyunu çağına aktarıyor.

     

    PvP modlarında diğer oyunculara karşı mücadele edecek, Overwatch evrenini yepyeni bir bakış açısı olan tamamen işbirliğine dayalı şekilde keşfedeceksiniz Dünyanın kahramanları güçlerini birleştirecek, seviye atlayacak ve gezegenin dört bir yanını saran tehditlere karşı birlikte mücadele edecekler. 

     

    Fragman videosu


    Overwatch 2 [SWITCH ANA KONU]PlayOverwatchyoutube
    Game Director Aaron Keller details a new era for Overwatch 2 and how to get OW2 PVP content into your hands sooner. Sign Up for Overwatch 2 PVP Beta blizz.ly/OW2Beta -- Begin your watch: http://buyoverwatch.com Follow us on Twitter: http://www.twitter.com/playoverwatch Join us on Instagram: https://www.instagram.com/playoverwatch Like us on Facebook: http://www.facebook.com/playoverwatch
    https://www.google.com/sorry/index?continue=https://www.youtube.com/watch%3Fv%3DGgaWQMkS0AI&q=EgQuLZpEGPaGspEGIhDlP-hRqG31xa-D-7dEzyO7MgFy

    https://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Overwatch_2nin_Kapali_PvP_Beta_Testi_Nisan_Ayi_Sonunda_Yapilacak-113057.htm

  • Release Date Reveal | Overwatch 2


    Overwatch 2 [SWITCH ANA KONU]PlayOverwatchyoutube
    #Overwatch2 arrives October 4 as an always-on, always-evolving, free to play experience. Team up in a new 5v5 PvP experience, featuring new and reworked heroes, new maps and modes, and more. Learn more about the newest tank hero to join the roster: Junker Queen, Overwatch 2's live service model and seasonal content plan during the Overwatch 2 Reveal Event livestream June 16 at 10 AM PT. Follow #Overwatch2 for the latest news: Instagram: https://www.instagram.com/playoverwatch TikTok: https://www.tiktok.com/@overwatch Twitter: http://www.twitter.com/playoverwatch Facebook: http://www.facebook.com/playoverwatch
    https://www.youtube.com/watch?v=wB8BTbExm8g
  • Overwatch 2 Reveal Event Livestream


    Overwatch 2 [SWITCH ANA KONU]GameSpotyoutube
    Tune in for details on what's coming in the months ahead for Overwatch 2, including the next PvP Beta. #Overwatch2
    https://www.youtube.com/watch?v=3L2lWH_nyGg
  • Nintendo İndirme Linki: (Kütüphanenize Ekleyebilirsiniz)


    https://www.nintendo.com/store/products/overwatch-2-switch/




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 8 Ekim 2022; 22:22:3 >
  • Ramattra | New Hero Gameplay Trailer | Overwatch 2


    Overwatch 2 [SWITCH ANA KONU]PlayOverwatchyoutube
    Overwatch 2's latest tank hero is Ramattra, a relentless omnic fighting for the survival of his people. Overwatch’s first tempo tank, Ramattra combines various lethal playstyles as he transitions between his Omnic and Nemesis forms. Get acquainted with Ramattra’s ability kit in his Gameplay Trailer and get ready for his debut in Season 2 on December 6. Overwatch 2 is free to play! Choose your hero, squad up, and experience the ultimate team-based shooter today. #overwatch2 #overwatch #gaming _ Follow #Overwatch2 for the latest news: Instagram: https://www.instagram.com/playoverwatch TikTok: https://www.tiktok.com/@overwatch Twitter: http://www.twitter.com/playoverwatch Facebook: http://www.facebook.com/playoverwatch
    https://www.youtube.com/watch?v=NtulVJJlhH8
  • Sezon 2 Fragmanı | Overwatch 2


    Overwatch 2 [SWITCH ANA KONU]PlayOverwatchyoutube
    The battle gets bigger in Season 2! On December 6, Overwatch 2’s first tempo tank Ramattra joins the fray, taking down enemies with his dynamic and lethal ability kit. Battle with or against Ramattra on a brand new Escort map set high in the Himalayan peaks that takes Overwatch gameplay to frigid new heights. An all-new Battle Pass offers more ways to play and earn mighty rewards, including epic, legendary, and mythic skins fit for the Greek Gods. Drop into in-season events to experience fresh new and festive gameplay with limited time modes and free rewards. Learn more about Overwatch 2’s biggest content update since launch: https://overwatch.blizzard.com/news/23878812/ Overwatch 2 is free to play for everyone on console & PC _ Follow #Overwatch2 for the latest news: Instagram: https://www.instagram.com/playoverwatch TikTok: https://www.tiktok.com/@overwatch Twitter: http://www.twitter.com/playoverwatch Facebook: http://www.facebook.com/playoverwatch
    https://www.youtube.com/watch?v=rEJVOxzjyQ0
  • Sezon 3 Fragmanı | Overwatch 2


    Overwatch 2 [SWITCH ANA KONU]PlayOverwatchyoutube
    Overwatch 2 Season 3 arrives February 7! Experience an all-new Battle Pass with more ways to earn rewards, including legendary and mythic skins inspired by Asian mythology. Bundle up as you make your way through Antarctic Peninsula, a New Control map. Earn in game credits as free rewards, just by playing. Battle through one-of-a-kind limited time modes and experience seasonal events. Overwatch 2 x One-Punch Man 👊 Overwatch 2 is free to play for everyone on console & PC! ©ONE, Yusuke Murata/SHUEISHA, Hero Association HQ _ Follow #Overwatch2 for the latest news: Instagram: https://www.instagram.com/playoverwatch TikTok: https://www.tiktok.com/@overwatch Twitter: http://www.twitter.com/playoverwatch Facebook: http://www.facebook.com/playoverwatch
    https://www.youtube.com/watch?v=MNX1wV9UfL4
  • Overwatch 2 - One-Punch Man Collaboration Trailer - Nintendo Switch


    Overwatch 2 [SWITCH ANA KONU]Nintendo of Americayoutube
    Introducing a collaboration of heroic proportions. Prepare to suit up and come out swinging with four exclusive Legendary skins including Saitama - Doomfist, Genos - Genji, Mumen Rider - Soldier 76, and Terrible Tornado - Kiriko! The Overwatch 2 x One-Punch Man collab hits the Shop today, March 7, 2023! ©ONE, Yusuke Murata/SHUEISHA, Hero Association HQ #Overwatch2 #OnePunchMan #NintendoSwitch Subscribe for more Nintendo fun! https://goo.gl/HYYsot Visit Nintendo.com for all the latest! http://www.nintendo.com/ Like Nintendo on Facebook: http://www.facebook.com/Nintendo Follow us on Twitter: http://twitter.com/NintendoAmerica Follow us on Instagram: http://instagram.com/NintendoAmerica Follow us on Pinterest: http://pinterest.com/Nintendo
    https://www.youtube.com/watch?v=JLFjwEJO6w4
  • Overwatch 2 yönetmeni oyunun kötü eşleştirme sistemine sahip olduğunu kabul etti


    Overwatch 2 [SWITCH ANA KONU]

    Blizzard Entertainment tarafından oyunculara sunulan rekabetçi takım tabanlı nişancı oyunu Overwatch 2'nin yönetmeni Aaron Keller, oyunun kötü bir eşleştirme sistemine sahip olduğunu söyledi ve bu durumu kabul etti. Bu sistem üzerinde tekrardan düşüneceklerini ve sorunların düzeltileceğini de belirtti.

     

    Aaron Keller çeşitli açıklamalarda bulundu


    Overwatch 2 [SWITCH ANA KONU]

    Renkli bir sanat stiline ve karakterlere sahip olan Overwatch 2'de oyuncular iki takım halinde çeşitli modlara giriş yapabiliyor ve büyük mücadelelere atılabiliyor. Her bir oyuncu farklı karakter seçerek onların özelliklerinden ve becerilerinden faydalanabiliyor. Takım içi iletişim ve koordinasyon ne kadar iyi olursa o derecede başarılı olabiliyorsunuz.

     

    Overwatch 2, diğer rekabetçi çevrimiçi oyunlarda olduğu gibi kendine özgü eşleştirme sistemini kullanıyor ve yönetmen Aaron Keller bu sistemin pek de doğru bir şekilde işlemediğini belirtiyor. Keller bu kapsamda ek olarak şunları söylüyor: "Eşleştirme sistemi üzerinden tekrardan çalışıyoruz ve amacımız bu sistemi iyi hale getirmek." 

     

    Oyunda bildiğiniz gibi oyuncuların becerilerine - derecesine göre bir eşleştirme söz konusu. Ancak bu sistem dahilinde çeşitli tutarsızlıklar bulunuyor ve bu durumda oyunculara zor durumlar yaşatıyor.


    https://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Overwatch_2_yonetmeni_oyunun_kotu_eslestirme_sistemine_sahip_oldugunu_kabul_etti-116975.htm

  • Overwatch 2 için yeni oynanabilir karakter geliyor: Lifeweaver


    Overwatch 2 [SWITCH ANA KONU]

    Blizzard Entertainment, çevrimiçi odaklı rekabetçi nişancı oyunu Overwatch 2 için yeni karakter geleceğini duyurdu. Yeni karakter 11 Nisan'da 4. Sezon ile beraber oyunculara sunulacak. Ekip Lifeweaver karakterini gösteren yeni bir fragman da yayınladı.

     

    Yeni karakter destek sınıfından olacak


    Overwatch 2 [SWITCH ANA KONU]

    Yeni karakter yeni sezon ile beraber geliyor. Destek sınıfına ait olan bu karakter için yayınlanan fragman açıklamasında ise şu ifadeler yer alıyor: "Overwatch 2'ye gelecek olan yeni destek kahramanı, biolight teknolojisini dünyaya tanıtıyor. Bu teknoloji dünyayı daha iyi bir yer haline getirmek için kullanılıyor. Bu teknoloji Lifeweaver karakterinin ellerinde hayat buluyor.

     

    Lifeweaver teknoloji konusunda zeki ve meraklı bir maceracı olarak karşımıza çıkıyor. Takım arkadaşlarına siper olan ve hareket kabiliyetinden yararlanarak düşmanlardan kaçabilen bu karakter mücadelelerin dinamiğini değiştirecek türden." 

     

    Overwatch 2 şu anda PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC için Erken Erişim olarak mevcut. 

     

    Overwatch 2 Lifeweaver karakter tanıtım fragmanı


    Overwatch 2 [SWITCH ANA KONU]PlayOverwatchyoutube
    Overwatch 2's latest support Hero is Lifeweaver, an intelligent and curious adventurer who plans to use his biolight technology to make the world a better place. Lifeweaver will shift the dynamic of every fight by providing cover, leveraging his mobility, and impacting positioning in ways we’ve never seen before. Get acquainted with Lifeweaver’s ability kit in his Gameplay Trailer and get ready for his debut in Season 4 on April 11! Overwatch 2 is free to play! Choose your hero, squad up, and experience the ultimate team-based shooter today. _ Follow #Overwatch2 for the latest news: Instagram: https://www.instagram.com/playoverwatch TikTok: https://www.tiktok.com/@overwatch Twitter: http://www.twitter.com/playoverwatch Facebook: http://www.facebook.com/playoverwatch
    https://www.youtube.com/watch?v=ivDAI-FXMH4


    https://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Overwatch_2_icin_yeni_oynanabilir_karakter_geliyor_Lifeweaver-117223.htm

  • Sezon 4 Fragmanı | Overwatch 2


    Overwatch 2 [SWITCH ANA KONU]PlayOverwatchyoutube
    Overwatch 2 Season 4 launches April 11! Blossom onto the battlefield with our newest Support Hero Lifeweaver, progress through the Battle Pass to earn rewards including Mythic Galactic Emperor Sigma, and fight for your faction when The Watchers and The Infinite Empire clash in the Starwatch event! Explore Talantis, the first-ever map made in collaboration with the community. Enjoy major quality-of-life updates with a revamped Competitive experience. Overwatch 2 is free to play for everyone on console & PC!_ Follow #Overwatch2 for the latest news: Instagram: https://www.instagram.com/playoverwatch TikTok: https://www.tiktok.com/@overwatch Twitter: http://www.twitter.com/playoverwatch Facebook: http://www.facebook.com/playoverwatch
    https://www.youtube.com/watch?v=v4b7DtgOQ_A

    Lifeweaver Origin Story | Overwatch 2


    Overwatch 2 [SWITCH ANA KONU]PlayOverwatchyoutube
    Introducing Lifeweaver. The nature-loving inventor left his luxurious lifestyle behind and set out on a noble mission to make the world a better place with his signature technology: biolight. Coming to #Overwatch2 Season 4 on April 11. Learn more about Lifeweaver and his abilities: https://blizz.ly/3nN6g2L _ Follow #Overwatch2 for the latest news: Instagram: https://www.instagram.com/playoverwatch TikTok: https://www.tiktok.com/@overwatch Twitter: http://www.twitter.com/playoverwatch Facebook: http://www.facebook.com/playoverwatch
    https://www.youtube.com/watch?v=y5ggehpY6bQ



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 13 Nisan 2023; 8:1:22 >
  • Season 4 Battle Pass Trailer | Overwatch 2


    Overwatch 2 [SWITCH ANA KONU]PlayOverwatchyoutube
    #Overwatch 2 Season 4 is live NOW with an all-new Battle Pass! Earn the latest Mythic Skin, Emperor Galactic Sigma at Tier 80 and grab the Ultimate Battle Pass Bundle to instantly unlock Infinite Ace D.Va (Epic), Infinite Guard Soldier: 76 (Legendary), 2000 OW Coins, 20 tiers, and the Medallion Weapon Charm! Overwatch 2 is free to play for everyone on console & PC! _ Follow #Overwatch2 for the latest news: Instagram: https://www.instagram.com/playoverwatch TikTok: https://www.tiktok.com/@overwatch Twitter: http://www.twitter.com/playoverwatch Facebook: http://www.facebook.com/playoverwatch
    https://www.youtube.com/watch?v=Tk4rwtGh3D8
  • Overwatch 2 oyuncularına kötü haber! PvE modu iptal edildi


    Overwatch 2 [SWITCH ANA KONU]

    Blizzard tarafından oyunculara sunulan ve 2016 yılında çıkış yapan nişancı oyunu Overwatch'ın devamı olan Overwatch 2 için geliştirilen PvE modu iptal edildi. Oyuncuların çevreye karşı mücadele edebileceği bu mod geldiğimiz noktada resmi olarak rafa kaldırıldı.

     

    PvE modu oyuncular tarafından bekleniyordu


    Overwatch 2 [SWITCH ANA KONU]

    Açıklama geçtiğimiz gün Twitch üzerinde gerçekleştirilen bir geliştirici yayını sırasında yapıldı. Bu yayın esnasında yönetici yapımcı Jared Neuss, oyun için ileriye dönük planlardan bahsetti. Bu kapsamda şunları aktardı:

     

    "PvE modundaki gelişmeler umduğumuz gibi olmadı. Ekip geliştirme sürecinde bir sürü ilgi çekici içerik oluşturdu. Gerçekten heyecan verici ve harika görevler derlendi. Dövüşmesi çok eğlenceli olan yepyeni düşmanlar ve yetenekler de bu moda dahil edildi. Ancak ne yazık ki size sunabileceğiniz Blizzard kalitesinde bir deneyim olmadı.” 

     

    PvE modu Overwatch 2 ile beraber büyük eklemelerden biri olarak duyuruldu. Birçok oyuncu bu mod için büyük beklentilere girdi ve birçok oyuncu için Overwatch'tan Overwatch 2'ye geçişin temeli modlarla beraber olacaktı. Ancak geldiğimiz noktada bu mod iptal edildi.


    https://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Overwatch_2_oyuncularina_kotu_haber_PvE_modu_iptal_edildi-117650.htm

  • OVERWATCH 2: INVASION TRAILER | STORY MISSIONS, NEW SUPPORT HERO & MORE


    Overwatch 2 [SWITCH ANA KONU]PlayOverwatchyoutube
    Introducing Overwatch 2: Invasion, an all-new adventure and the biggest content drop to date! Immerse yourself in the highly anticipated Story Missions, play as a new Support hero, hone your skills with Hero Mastery Missions, take aim at the Firing Range, and group up with friends in an all new Co-op experience. New maps, new missions, and all-new ways to play await in Overwatch 2: Invasion, coming August 10. _ Follow #Overwatch2 for the latest news: Instagram: https://www.instagram.com/playoverwatch TikTok: https://www.tiktok.com/@overwatch Twitter: http://www.twitter.com/playoverwatch Facebook: http://www.facebook.com/playoverwatch
    https://www.youtube.com/watch?v=F1CIhfaI0Hs
  • Season 5 Fragmanı | Overwatch 2


    Overwatch 2 [SWITCH ANA KONU]PlayOverwatchyoutube
    #Overwatch2 Season 5 launches June 13! Embark on a mythic adventure to defeat the Demon Lord through a reimagined Battle Pass, experience Mythic Skin Progression as you unlock all three stages of Mythic Adventurer Tracer, and earn rewards in brand new ways with Questwatch! A new prop hunt game mode like never before in Mischief and Magic. Have some fun in the sun with the return of the Summer Games. Enjoy quality-of-life updates like the return of the On Fire system. Overwatch 2 is free to play for everyone on console & PC! – Follow #Overwatch2 for the latest news: Instagram: https://www.instagram.com/playoverwatch TikTok: https://www.tiktok.com/@overwatch Twitter: http://www.twitter.com/playoverwatch Facebook: http://www.facebook.com/playoverwatch
    https://www.youtube.com/watch?v=1GGam7tHwts
  • Blizzard Ekibinden Üzen Hamle: Overwatch 2'nin PvE Görevleri Ücretli Oluyor


    Overwatch 2 [SWITCH ANA KONU]

    Blizzard tarafından oyunculara sunulan kahraman temalı çevrimiçi odaklı nişancı aksiyon oyunu Overwatch 2 için yeni gelişmeler yaşanıyor. Yakın zamanda PvE Hero modunu iptal eden ekip şimdi ise PvE içeriğini ücretli bir şekilde sunma kararını açıklıyor. PvE içeriklerinin sunulacağını daha önceden belirten ekip bu içeriklere ulaşmak için belli bir ücret vermemiz gerektiğini belirtiyor. 

     

    Ücret alınma durumu daha önceden belirtilmemişti


    Overwatch 2 [SWITCH ANA KONU]

    PvE içeriklerinin / görevlerin sunulacağı konusunda söz veren Blizzard bu içeriklerin ücret dahilinde olacağını açıklamamıştı. Şimdi ise yeni duyuruyla beraber bunun ücretli kategoriler kısmında olduğunu öğreniyor ve bunlara ulaşmak için tek seferlik bir ödeme yapmamız gerektiği ortaya çıkıyor.

     

    Blizzard tarafından açıklanan bilgilere göre Overwatch 2: Invasion'ın 10 Ağustos'ta piyasaya sürülmesi planlanıyor. Oyuncular bu Invasion Bundle için 15 dolar ödemesi gerekiyor. Bu paketi satın alan oyuncular hikaye görevlerine kalıcı erişim hakkı elde ediyor.

     

    Diğer taraftan hikaye görevlerinin yanı sıra Invasion paketini satın alan oyuncular 1.000 Overwatch Coin'e, yeni bir Sojourn Legendary Skin'ine ve yeni oyuncular için oynanabilir bir kahraman olan Sojourn'a (kalıcı olarak) sahip oluyor.

     

    Overwatch 2: Invasion paketi hem yeni hem de deneyimli oyunculara yeni hikaye içeriklerini / görevlerini keşfetme olanağı sunuyor.


    https://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Blizzard_Ekibinden_Uzen_Hamle_Overwatch_2nin_PvE_Gorevleri_Ucretli_Oluyor-117975.htm

  • Overwatch 2'ye Türkçe dil desteği gelmiş. Konsolla ilgili bilgiye ulaşamadım. Büyük ihtimalle güncelleme ile gelecektir.


    https://oyungezer.com.tr/haber/overwatch-2-artik-turkce

  • Overwatch 2: Invasion | Official Trailer | New Support Hero, Flashpoint, and More


    Overwatch 2 [SWITCH ANA KONU]PlayOverwatchyoutube
    An all-new adventure begins. Experience the next chapter of the Overwatch saga in Invasion Story Missions, unleash solar power as the newest Support Hero Illari, fight for control of two new maps in the new permanent game mode Flashpoint, and so much more. New ways to play await in Overwatch 2: Invasion, launching Aug 10 at 12pm PT. _ Follow #Overwatch2 for the latest news: Instagram: https://www.instagram.com/playoverwatch TikTok: https://www.tiktok.com/@overwatch Twitter: http://www.twitter.com/playoverwatch Facebook: http://www.facebook.com/playoverwatch
    https://www.youtube.com/watch?v=z7usG2oKONE
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.