Şimdi Ara

### OVERCLOCK VE SOĞUTMA BÖLÜM KURALLARI ###

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
7.555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ### OVERCLOCK VE SOĞUTMA BÖLÜM KURALLARI ###

    Overclock | Ekstrem / İnce ayar | Test Sonuçları Sıralamalar | Hava Soğutma | Su Soğutma | Ekstrem / Gaz Soğutma | Sessizleştirme | Projeler | Sergi | İpuçlari ve İnce Noktalar



    1] Yeni konu açmadan önce forumun Arama bölümünü kullanınız.

    2] Bölüm içerisinde açılmış olan üst konuları kullanmaya özen gösteriniz.

    3] İllegal içerik paylaşımında ve isteğinde bulunmayınız.

    4] Konu başlıkları anlaşılır ve konuyla alakalı olsun. Birkaç ana konu haricinde, Açtığınız konu başlıklarında tamamıyla büyük harfler kullanmayınız konu silinecektir. Yanlış/gereksiz/fazla vb. noktalama işaretlerinin kullanımından kaçınınız, aksi takdirde konu silinebilir.

    “Acil yardım”, “Lütfen yardım”, "İmdat", ''??????'', “Uzman sorusu”... gibi. Konuyla alakası olmayan başlık kullanan konular silinecek/kilitlenecektir.

    5] Yardım istediğiniz konularda sorununuzu açıkça belirtiniz.

    6] Kişi ve kurumlara hakaret içerikli veya rencide edici mesajlar yazmayiniz. Firmalar hakkında küçük düşürücü, aşağılayıcı ve ispat edilemeyecek içerikte mesajlar yazmayiniz.

    7] Karşılaştığınız olumsuz bir davranış karşısında polemiğe/tartışmaya girmek yerine şikayet sistemini kullanmaya özen gösteriniz...
    butonunu kullanarak bize bildiriniz.

    8] Cezalı üyelerin 2. bir hesap alması kesinlikle yasaktır ve yeni hesapları sınırsız kapatılacak, kendi hesaplarının cezası da uzatılacaktır.

    9] Silinen veya kilitlenen bir konuyu ısrarla tekrar açmak ceza sebebidir.

    11] Notebook - Diz üstü ile ilgili tavsiye isteme konularınızı ilgili bölüme açınız.

    Notebook - Diz üstü bölümü

    12] Açmış olduğunuz bir konuya cevap gelmemesi gibi durumlar olacaktır, bu doğaldır bölüm müdavimi arkadaşlarımızın gözünden kaçmış olabilir, bu durumda mükerrer nitelikte yeni konu açmayınız görüldüğü takdirde silinecektir, abartmadıkça bir iki sefere mahsus konuyu yukarı çıkarabilirsiniz bu durumda gerekli yardımı alırsınız. Ancak abartı olacak şekilde açtığınız bir konuyu ilgi görmemesi ya da aşağıya düşmesi durumunda ısrarla gereksiz mesajlar yazmak sureti ile (smile koymak, "up,güncel" yazmak v.b.)üste taşımanız flood suçundan ceza almanıza sebep olabilir. Gerekli görüldüğü hallerde konu kaldırılabilir.

    13] Bölümümüzde bazen üyelere yardımcı olmak isteyen üyeler, bazı konular hakkında yanlış bilgiler verebiliyor yine normal bir durumdur, bu gibi durumlarda art niyet aramak yerine, bilgili arkadaşlardan ricam azarlama şeklinde değilde özel mesaj veya konu üzerinden uygun bir dille yanlışı bildirmesi daha etik olacaktır, buda hem konunun gidişatını bozmayacak hem de daha doğru bir davranış olacaktır.

    14] Açmış olduğunuz Overlock yardımı konularına lütfen dikkat ediniz, ekran kartı overclock konusu açıp ardından ayrı bir konudan işlemci overclock tavsiyesi istemeyiniz, bu hem konunun dağılmasına hem de bölümün kirlenmesine neden olmaktadır. Mümkün mertebe genel olarak açmış olduğunuz konudan sorularınızı sorunuz.

    15] Mesajlarınızı sürekli olarak büyük harf kullanarak yazmaktan kaçının. Sürekli olarak büyük harf kullanmanın "bağırmak" anlamına geldiğini unutmayın.

    16] Burada yazmayan fakat Forum Genel Kurallarına aykırı olan tüm kurallar ve yaptırımlar bu bölüm için de geçerlidir.


    * Bölüm içerisindeki tüm kullanıcıların yukarıdaki kuralları okumuş ve kabul etmiş olduğu var sayılır, mevcut kurallara uyulmaması halinde, üyelere en az 1 hafta ceza verilecek ya da süresiz olarak Donanım Haber Forumlarından uzaklaştırılacaklardır..!


    DH YÖNETİMİ

    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.