Şimdi Ara

Outriders [PS5 / PS4 ANA KONU]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
148
Cevap
2
Favori
5.513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Outriders [PS5 / PS4 ANA KONU]


    Outriders | Duyuru Fragmanı | PS4



    -

    Yayıncı Square Enix ve Bulletstorm geliştiricisi People Can Fly, Outriders'ı PlayStation 4, Xbox One ve PC için duyurdu. Yaz 2020'de çıkacak.

    People Can Fly stüdyo patronu Sebastian Wojciechowski: "Outriders, yıllardır yapmak istediğimiz oyun. Bu projede Square Enix ile birlikte çalışmaktan dolayı çok mutluyuz. Bu bizim için büyük bir girişim ve ekip Outriders projesi üzerinde çalışmak için önemli ölçüde büyüdü. Outriders'ı bugüne kadarki en iddialı nişancı oyunumuz yapmak için bu projede çalışan dört uluslararası stüdyoda 200'ün üzerinde geliştiricimiz var. En sonunda Outriders'ı dünyaya tanıtmaktan dolayı çok heyecanlıyız ve sizlere oyun hakkında daha fazlasını göstermek için sabırsızlanıyoruz."

    Square Enix External Studios eş başkanı Lee Singleton: "People Can Fly, Outriders gibi bir oyunu yaratmak için mükemmel bir ortak. Kaliteli nişancı oyunları yaratma konusunda harika bir geçmişleri var ve ayrıca Unreal oyun motorunda da benzersiz bir deneyim ve uzmanlık düzeyine sahipler."

    Square Enix External Studios eş başkanı Jon Brooke: "Outriders, Square Enix External Studios'ta bizim için çok heyecan verici bir proje. Oyunculara derin özellikler ve güçlü bir hikaye anlatımı içeren gerçek bir AAA co-op nişancı oyunu sunmaya odaklanıyoruz. People Can Fly'daki ekip silahlı oynanışın nasıl sağlam ve güçlü hissettireceğini çok iyi biliyor ve bu kış sizlere daha fazlasını göstermek için sabırsızlanıyoruz."


    https://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-People_Can_Flyin_Yeni_Oyunu_Outriders_PS4_Xbox_One_ve_PC_icin_Duyuruldu-94575.htm

    -

    Çıkış Tarihi: 1 Nisan 2021
    Tür: Action
    Dağıtıcı: Square Enix
    Geliştirici: People Can Fly

    https://gamefaqs.gamespot.com/ps5/288760-outriders
    https://www.metacritic.com/game/playstation-5/outriders

    Resmi Site:https://outriders.square-enix-games.com/en-us/

    -

    Ekran Görüntüleri:

    Outriders [PS5 / PS4 ANA KONU] Outriders [PS5 / PS4 ANA KONU] Outriders [PS5 / PS4 ANA KONU] Outriders [PS5 / PS4 ANA KONU] Outriders [PS5 / PS4 ANA KONU] Outriders [PS5 / PS4 ANA KONU] Outriders [PS5 / PS4 ANA KONU] Outriders [PS5 / PS4 ANA KONU] Outriders [PS5 / PS4 ANA KONU] Outriders [PS5 / PS4 ANA KONU] Outriders [PS5 / PS4 ANA KONU] Outriders [PS5 / PS4 ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 31 Mart 2021; 13:42:0 >







  • Oyun cidden zor yalnız, düşmanların seviyesi karakterden hep +4 önde gidiyor, hali ile karakter lvl pek bir anlam ifade etmiyor. Denk bir mücadeleye girebilmek için kesinlikle item lvl güncel olması lazım ve mod işleminin oyun tarzına göre mutlaka ama mutlaka şekillendirilmesi şart. Mod'ların bu kadar önemli yeri olacağını düşünmemiştim açıkçası ama yetenek, silah ve mod kombinasyonu çok büyük hayat kurtarıyor, özellikle single oynuyorsanız başka ilerleme şansınız yok. Armor'daki modları kullandığınız yetenekler ile bağlıyor, silah modlarını da birbiri ile kombo yapacak şekilde birleştiriyorsunuz. Biraz detaylıca işlemeniz gerekiyor karakterinizi, adamlar bu konuda enfes bir iş çıkarmış.


    Steam'den oynuyorum konsoldaki durum nedir bilmiyorum ama matchmaking sisteminde de bir sıkıntı var gibi, iki gündür zaten serverler da çöküp duruyordu, umarım bu sorun kısa zamanda çözülür. Çünkü cross-play olmasına rağmen henüz hiçbir görevi co-op yapamadım ve single olarak World Tier 7'de bir hayli ter döküyorum, defalarca denemenin ardından geçtiğim bölümler oldu. Zorluğu hep sevmişimdir ama sonuçta bir grind oyunu bu ve daha iyi eşya için seviye yükseltmemiz gerekiyor ve bir noktada başka oyunculara ihtiyaç oluyor, o yüzden matchmaking sisteminin düzgün çalışması böyle bir oyun için hayati öneme sahip zira Tier 15'e kadar single kotarılabiliyor mu emin olamıyorum. Hele ki expedition'lar da co-op şart, umarım orada sıkıntı çıkmıyordur. Bir de oyuncu bulmak sadece base içerisinde mevcut, bu tercihleri kötü olmuş. Division'daki gibi her görev öncesi bir matchmaking imkanı şahane olurdu, gerçi şimdilik yermeye gerek yok, zamanla düzelebilecek şeyler.


    Potansiyeli yüksek, Diablo tarzı grind kafasını çok tuttum, legendary silah ve armor modelleri çok çok iyi, insanı teşvik ediyor kesinlikle, umarım uzun süre destek gelir. Raid de çok yakışır bu arada, oyunun ortamı çok müsait bunun için.


    Yeni bir görev mekaniği açıldı o yüzden bir eleştiri eklemek istiyorum. Wanted ve Yaratık avlama görevler mevcutmuş, haritanın bir noktasında iki eleman ile tanışıyorsunuz. Biri şu yaratığı avla da mekanıma asayım, ortam şenlensin diyor, diğeri de bazı pislik herifler var onların ölmesi lazım sen bu iş için biçilmiş kaftansın diyerek bu görevleri iteliyorlar. Fakat, oyunun harita yapısı bölgesel şekilde tasarlandığı için sadece dünya haritasında değil, aynı bölge kendi içerisindeki dahi bağlantıya sahip değil. Bu tarz görevleri severim şahsen ancak oyunun işleyişinin akıcı olması lazım ki sıkmasın. Buradaki sıkıntı ise şu, görevi aldığınız bölgeye D diyelim, aldığınız görev ise A bölgesinde olsun. Herhangi bir fast travel noktasından dünya haritasına geçiş yapamıyorsunuz, bunun için önce kamp alanına gidip oradan aracınıza binerek dünya haritasına giriyorsunuz. A bölgesine fast travel yapıyorsunuz (loading), ardından görevin olduğu alana fast travel yapıyorsunuz (loading), görev tamamlandıktan sonra tekrar kamp alanına fast travel yapıyorsunuz (loading), araçla D bölgesine fast travel yapıyorsunuz (loading), görevi teslim etmek için adama koşuyor, sonra tekrar kamp olana dönüyorsunuz vs. vs. bu her görev aynı şekilde tekrar ediyor. İleride fast travel sistemi kolaylaşıyor mu bilmiyorum ama böyle devam ediyorsa ciddi sıkıntı, oyunu çok bölüyor, yoruyor, sıkıyor.

  • Creating Outriders | #1 Awakening

  • Gameplay of Square Enix's E3 2019 Game "Outriders" Will Be Unveiled Soon

    Renee onun videosunu 2/13'te yayınladığını bildirdi. Belki Şubat 13'te bir gameplay görebiliriz.

    Videodan toplanan birkaç şey

    1- Hiper gerçekçi grafikler
    2- Co-op Borderlands or Destiny gibiymiş.
    3- 200 devs at people can fly. Looks like a mega-important game for the studio and an impressive publishing deal from Square Enix






  • Hypelamadı. Daha birşey göstermediler gerçi de hikayenin çok sağlam olması lazım ama atmosferi çekmedi.
  • Gameplay of Square Enix's Game "Outriders" Will Be Unveiled on February 13

    Outriders [PS5 / PS4 ANA KONU]


    Outriders [PS5 / PS4 ANA KONU]
  • Outriders Gameplay - Official Reveal Trailer (4K)



  • People Can Fly'ın Aksiyon Oyunu Outriders Bu Yılın Sonlarında PS5, XSX, PS4, XB1 ve PC için Çıkacak

    Outriders [PS5 / PS4 ANA KONU]


    Yayıncı Square Enix ve Gears of War: Judgment ile Bulletstorm geliştiricisi People Can Fly, bu yaz çıkması planlanan Outriders'ın bu yılın sonlarına ertelendiğini duyurdu.

    Oyun daha önce doğrulanan PlayStation 4, Xbox One ve PC versiyonlarının yanı sıra yeni nesil konsollar PlayStation 5 ve Xbox Series X için de çıkacak. Steam'de ön siparişe açıldı bile. Deluxe Edition 290,28 TL.

    Outriders oyunculara derin özellikler ve güçlü bir hikaye anlatımı içerecek bir AAA co-op nişancı oyunu deneyimi sunacak.

    Square Enix, 13 Şubat Perşembe Türkiye saati ile 23:00'da oynanış videosu canlı yayını düzenleyecek.

    Yeni oynanış fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.







  • Outriders Exclusive Coverage Trailer



  • Görseller :

    Outriders [PS5 / PS4 ANA KONU]


    Outriders [PS5 / PS4 ANA KONU]


    Outriders [PS5 / PS4 ANA KONU]




  • Ben umutlandım. İyi olacağa benziyor.
  • Yarın bakalım Gameplay nasıl olacak. :)


  • Outriders Gameplay Reveal - IGN Live



  • Outriders - Official Gameplay Presentation



  • quote:

    Orijinalden alıntı: A r c h A n g e L.

    Outriders - Official Gameplay Presentation



    Bu oyun tutar.
  • Şu son videoya göre oyunun mekaniği çok eski; taaa playstation 2 zamanlarından kalma, grafik olarak iyi sadece. Senaryolu bir oyun ise bundan ne bekliyorlar anlamadım. Çevrimiçi bir oyunsa ki öyle görünüyor, pvp manyağı gürühu rahat söğüşlerler, üç beş zırh ve silah getirir, sık sık da upgrade ederlerse sonra deyme keyfine.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PÜSKÜLLÜ MORUK -- 16 Şubat 2020; 16:14:14 >
  • crackdown 3 gıbı gozukuyo pas
  • Outriders’ Weirdest Legendary Weapons In Action



  • Outriders' Trickster Class – New Gameplay Today



  • Outriders' Pyromancer Class – New Gameplay Today



  • Outriders - Frontiers of Enoch



  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.