Şimdi Ara

Outdoor Markaları Hakkında Genel Bilgiler (53. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.943
Cevap
185
Favori
244.207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Markalar Çadırı oluyor genelde, gören bilen olmuştur mutlaka.Geçen rastladım çok çok uyguna TNF Columbia gibi montlar vardı.Çok inceleyemedim o yüzden sormak istedim.Orjinal olup olmadığına raplika olmadığına nasıl bakarız ki bu durumlarda ? 200 liraya Columbia mont çok gerçekci değil çünkü Diğer yandan bayağı mağaza gibi ambalajlı etiketli falan..

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ohzman kullanıcısına yanıt
    Desteğin ve faydalı bilgilerinden dolayı teşekkür ediyorum.
    Kutup ayısındaki Merrell'i malesef bir türlü fırsat bulup alamadım ellerinde sadece tek stok varmış. Bahsettiğin Asolo Tribe modeline bir türlü ısınamadım biraz kaba duruyor sanki, Lowa çok güzel fakat şehir içi hangi modeline bakılır bilmiyorum sonuçta dağa taşa çıkmayacam. Ben ayakkabı ve botlarımı dönüşümlü giydiğim için en dandik markanın ürünü bile en az 4 sene ve üstü kullanabiliyorum :) Örneğin Scooter Cat tarzı botlarım vardı 5 sene giydim enson tabanı hamur oldu geçen gün çöpe attım. O yüzden alacağım bot en az 4-5 sene gider diye düşünüyorum
    Haftasonu bir alışveriş merkezinde TNF ve Spx mağzalarına uğradım, TFN alınacak birtane bot yok desem yeri var ve fiyatları çok yüksek kampanyayla waterprof bir bota 820 TL istiyorlardı normal fiyatı 1000 TL üzerindeymiş. Spx tarafında ise Salomon botum olduğu için modellere bakmadan geçtim. Merrell de şöyle bir model gördüm çok hoşuma gitti hem hafif hem rahat hemde sıcak tutacak bir model fakat bütçemin üzerinde olduğu için alamadım ama ilk fırsatta almayı düşünüyorum. Senin ürün hakkında düşüncelerini merak ediyorum. Şimdiden tşkler.
    https://www.spx.com.tr/urun/merrell-thermo-freeze-6-outdoor-erkek-bot-J42609-BKB.html



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr_aKReP -- 26 Kasım 2018; 20:28:37 >




  • Mr_aKReP kullanıcısına yanıt
    Ürün olabilecek en iyi tabanlardan birine sahip bir kar botu. Elbette gerçek bir bot kadar dayanıklı olmayacak ama hem kendi nefes alabilir astarı olması hem de yalıtımlı olması soğuk kış günleri için büyük avantaj.

    Kesinlikle 1200 lira etmez. Taş çatlasa 600 yazması gerek. İndirim beklemek gerek gerçekten.
  • Mr_aKReP kullanıcısına yanıt
    Aynı ürünün farklı bir rengi kargo+vergi dahil 825 TL ye alınabiliyor trekkinnde.

    https://www.trekkinn.com/outdoor-mountain/merrell-thermo-freeze/136867045/p?tqw=EU%2040

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • blue mc B kullanıcısına yanıt
    Ben botunu arıyorum yukarda linkini paylaştığım. Artı alacağım ürün geçen zaten 770 Küsür liraydı ona rağmen fiyatı benim için yüksek. Ohzman dediği gibi 600 TL altında görürsem alacam onun içinde biraz beklemem lazım. Tşkler...
  • -15 20 dereceler icin mont arayisim var. Parasi onemli degil.

    Vaude, millet, marmot gibi markalardan ne onerirsiniz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dgndgn2 D kullanıcısına yanıt
    Tamamen eksi derecelerde giyilecekse yağmur ve ıslanma riski yok demektir. Suya dayanıklı tüm montlar olabilir. Ama aslında size Marmot Mountain Down çok uygun.

    1300 gram ağırlığı ve parka boyutuna ulaşan etekliği ile çok mutlu ettirir o soğuklarda. Üzerinize tek parça çoban kabanı (kepenek) gibi oturur.

    https://www.kutupayisi.com/urun/marmot-mountain-down-kaz-tuyu-erkek-mont

    1100 liralara inmişti kara cuma indirimlerinde.Nakitte gene benzer indirim yapabilirler. İstanbul için çok fazla ama -15 20 gibi derecelerde krallar gibi sıcak tutacaktır.

    North Face'teki ürünler ise çok daha pahalı. Muadil seviyedeki modeli 2800 liralara satılıyor.
    https://karspor.com.tr/the-north-face-summit-l6-down-belay-erkek-parka-siyah-9429

    Mountain Down'a göre daha üstün olanı ise 4000 lira civarında
    https://karspor.com.tr/m-himalayan-parka-siyah-485

    İşin kötü yanı ikisi de su geçirmez değil.

    Fiyatı 1700 lira civarlarında olan Fordham ceket de nedense 2400 olmuş. Bu da su geçirmezdir, Mountain Down'dan bir tık daha az sıcak tutar ama daha normal bir kesime sahiptir.

    https://www.kutupayisi.com/urun/marmot-fordham-kaz-tuyu-erkek-mont

    Columbia, Jack Wolfskin, Vaude önermiyorum

    Bir ihtimal millet de bakabilirsiniz, belki mammut da

    https://www.maceracumhuriyeti.com/Millet-St-Elias-Down-Kaz-Tuyu-Erkek-Ceketi-Miv5550_40103.html (mountain down rakibi, 2 kat fiyat, daha yüksek kalite kaz tüyü, su geçirmez değil)

    Şimdilik bir bunlara bakın isterseniz.




  • Arkadaşlar merhaba,

    İş gereği çok rüzgarlı ve soğuk alanlarda çalışıyoruz zaman zaman. Hem İstanbul şehir hayatı için uygun (mevcut kaşe montumdan dolayı kolları su geçirmeyen ve kapşonlu bir model istiyorum mümkünse) hem de iş için dağa bayıra çıktığımızda kullanabileceğimiz mont önerebilir misiniz ? 1000 TL civarına bulunur mu bilmiyorum ama önerilerinizi alabilir miyim ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emre9110 -- 1 Aralık 2018; 0:9:26 >
  • Selamlar herkeze ist da yağmur kardan ayağımı koruyacağım bir bot bakıyorum linkteki ürünleri yorumlamanızı bekliyorum tşkr şimdidenhttps://www.sportive.com.tr/mammut-runbold-tour-high-ii-gtx-men-3020-05301-00065
    https://www.sportive.com.tr/mammut-mercury-mid-ii-gtx-men-3020-04310-0379



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ufukistfb -- 1 Aralık 2018; 2:1:8 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Ürünü gayet güzel bulmuşsunuz, hem taban teknolojisi hem kendisi tam kışlık bot standartında.



    Kar botu ile hiking botu arası kalan bir yapıya sahip. Yani arazide de kullanılabilir.



    Tabanı ekstra kaymazlık sağlıyor aynı megagrip/arctic grip gibi



    Astarı gerçek gore-tex.



    Bilek kısmı yüksek.



    Yumuşak olacağı için uzun yürüyüşlerde de rahat ettirir.



    Mammut eski raichle markasını sayın alarak bot üretimini devam ettiren bir firma. Botları kabaca millet markası seviyesinde olup tnf, merrell, salomon gibi markaların üstündedir diyebiliriz.



    Fiyatı da normalde 170 euro. 100 euro indirimli fiyatı olsa gene 590 lira ediyor. Yani fiyat uygun.



    Bence alınır.



    https://www.mammut.com/p/3020-05301-00065/runbold-tour-high-ii-gtx-men/

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Soğuk havalarda ,kışın kısa yerlere giderken giyeceğim bot / spor ayakkabı arıyorum..Markete bakkala çakkala giderken elimdeki botları giymek zor geliyor.Normal ayakkabı giyersem de üşüyoruz dayanmıyor 5 dk bile.

    Bu yüzden 200 lira civarı bir ayakkabı lazım.Docker,Lumberjack,Decathlon falan.Bunun için doğru adres decathlon dedim ve gittim bugün ama pek güvenemedim tabanı için.Görevliye sordum ıslak zeminde (avm gibi yerlerde) tutunma oranı düşük kayarsınız rahat dedi.

    Ne yapmak lazım var mı tavsiye?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: eyoruk

    Soğuk havalarda ,kışın kısa yerlere giderken giyeceğim bot / spor ayakkabı arıyorum..Markete bakkala çakkala giderken elimdeki botları giymek zor geliyor.Normal ayakkabı giyersem de üşüyoruz dayanmıyor 5 dk bile.

    Bu yüzden 200 lira civarı bir ayakkabı lazım.Docker,Lumberjack,Decathlon falan.Bunun için doğru adres decathlon dedim ve gittim bugün ama pek güvenemedim tabanı için.Görevliye sordum ıslak zeminde (avm gibi yerlerde) tutunma oranı düşük kayarsınız rahat dedi.

    Ne yapmak lazım var mı tavsiye?
    Aşağıdaki ürün boyner de 300 tl. linkte daha ucuz. Geçen hafta aldım. Henüz dışarıda giymedim ama hafif ve rahat bir bot. Ha ne kadar sağlamdır ilerde göreceğiz bu markayı da ilk defa giyiyorum.

    Lumberjack Eagle Hi

    https://urun.n11.com/erkek-bot/lumberjack-eagle-hi-siyah-erkek-bot-100263645-P276366678




  • f/p tavsiye edeceğiniz polar var mıdır?

    Tşkler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Donatn

    Aşağıdaki ürün boyner de 300 tl. linkte daha ucuz. Geçen hafta aldım. Henüz dışarıda giymedim ama hafif ve rahat bir bot. Ha ne kadar sağlamdır ilerde göreceğiz bu markayı da ilk defa giyiyorum.

    Lumberjack Eagle Hi

    https://urun.n11.com/erkek-bot/lumberjack-eagle-hi-siyah-erkek-bot-100263645-P276366678

    Alıntıları Göster
    Bakınmıştım bu modele.Bence yine de pahalı ,bir de yorumları okudum pek güvenemedim.




  • Ohzman kullanıcısına yanıt
    Hocam cevaplar için çok teşekkür ederim Asolo Tribe modelin numarası kalmadığı için alamadım aynı şekilde YDS Kalahari ve şu Mammut Runbold hoşuma gitti ama onun da numarası kalmamış son çare olarak ve daha fazla araştırma yaparak kafayı yemeden önce YDS'yi aradım ve banahttps://www.ydsshop.com/22-mntm-1278-gtx-siyah-36?c=113 bu ürünü tavsiye ettiler ben de verdim siparişi pazartesi elimde olur öbür haftasonuna kadar deneyimlerimi de yazıcam belki birilerinin işine yarar.
  • Marksman84 M kullanıcısına yanıt
    Hocam aynı şekilde size de çok teşekkür ederim. Dış katmana bu kadar para vermek istemediğim için Decathlon'danhttps://www.decathlon.com.tr/raincut-erkek-doa-yuruyu-yamurluu-siyah-id_8300326.html bu f/p ürününü aldım. Soğuk havalar içinse geçen gün şans eseri denk geldi Columbia mağazasına girmiş bulundum vehttps://www.mountainhardwear.com/microchill-2.0-zip-t-1677261.html?cgid=mens-tops-fleece&dwvar_1677261_variationColor=011#start=0 bu ürüne denk geldim ve aldım baya da mutluyum merinos içlik bu polar ve Gordon ve Raincut ile inanılmaz sıcak ve kuru kalıyorum. Tekrar teşekkür ederim yardımlarınız için.




  • Merhaba, patagonia ultralight down jacket giyiyorum tek kelime ile muhteşem, hem ince hem sıcak ve en önemlisi çok ama çok hafif. Kapşonlu siyah ve gri renk var birde bandana blue, ben kapşonsuz siyah giyiyorum isteyen olursa kapşonlulardan satabilirim, hepsi M beden ve slim, ürünü bilen yazarsa sevinirim..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akten -- 10 Aralık 2018; 14:21:50 >
  • İyi akşamlar herkese, şuanda Ukrayna da yaşamaktayım malum burda hava sıcaklığı kışın eksi 15 oluyor normal zamanlarda bu yüzden sizlerden mont tavsiyesi isteyecektim. Şimdiden teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ali_33 A kullanıcısına yanıt
    Dostum ben izmirde rüzgarı kessin filan diye bakıyodum konuya seninki çok fenaymış kolay gelsin -15 nedir ya
  • 
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.