Şimdi Ara

OUNO ASUS SERVİS BUGÜN UFKUMU GENİŞLETTİ

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bugün ouno teknik servise asus bilgisayarımı götürdüm. Bilgisayarımda 1 adet 8 gb ram vardı onu söktürüp başka 2 adet aynı ramden taktırıp bilgisarımı dual channel yapamak için gittim. Bu işlerden dibine kadar anlarım ama 17 aydan fazla olan garantimi bozmak istemedim. Neyse servise gittim sıra numarası aldım ve ben sıra numarasını aldığımda önümde 3 kişi vardı. Bu 3 kişinin işleminin bitmesi ise tam olarak 25 dakika sürdü sebebi ise oradaki personeliin sigara molasına gitmesi. (avmde bende çalıştım sigara molası diye bir olay yok hele hele mesai başlamasından 1 saat sonra o dükkanı hiçbir şekilde terk edemezsin. Sonra cihazımı verip derdimi anlattım ve çıkan ramin bana verilip verilmeyeceğini sordum aldığım cevap ise VEREMİYORUZ. Oradaki görevliye o bilgisayarı satın almakla birlikte içindeki rami de satın aldığımı ve bunun üzerine 2 adet daha dışarıdan ram satın alarak toplamda 3 tane rame sahip olduğumu anlatamadım neyse ki içeriden yetkili bir bey geldi ve durumu anlayıp rami vereceğini söyledi dilinin ucuyla. Eğer konuyla ilgili bir fikrim olmasa o ramin üzerine soğuk su içebilirdim. Sizde bunu sorun işlem yaptırırken.

    Daha sonra ise bana evrakları doldururken verilerimin silineceğini söyledi. Ben ram değiştirme ile veri silmenin alaksını anlamadım bana da kimse bunu izah etmedi.

    Bir diğer husus ise aranızda vardır kendi bilgisarına ram takanlar nasıl olduğunu bilirler. Ben kendi bilgisayarım için konuşuyorum. Saydım ve tam olarak 12 adet vida söküp ramleri yerine oturtacak bu işlem yaklaşık 5 dakika sürer ve bana söyledikleri süre 1 HAFTA XD. Ve sadede gelirsek bugün ram değiştirmenin çok zahmeli masraflı (118tl ram takma ücreti) ve uzun süren bir iş olduğunu öğrendim. Asus laptopu olup ram değiştirmek isteyen arkadaşlara duyurulur.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.