Şimdi Ara

Otomobil Piyasası Nereye Gidiyor? Analizci Arkadaşları Bekliyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 1 ay önce 129 bin liraya almış olduğum 2016 model 1.5 TDCI Ford Focus Titanium'a bugün 145 bin lira veriyorlar. 1 ayda piyasanın bu kadar hızlı yükselmesini mantıklı bir şekilde yorumlayamıyorum. Ekmek değil şu değil otomobillere olan açlık nedir? Benim yorumum şu şekilde: Arz talebe yetişemiyor fiyat artıyor, fiyat artınca arabalar kolay kazanç kapısına dönüyor talep artıyor, arz değişmeyip talep artınca fiyatlar artıyor. Sizlerin yorumlarını merak ediyorum gerçekten.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >



  • %160 vergi, vergiden alınan vergi.
  • Vergi falan değil arkadaşlar her zaman her ay vergi artmıyor herhalde, tmm vergide etkiliyor ama bunun en en en büyük nedeni sahibinden.com bakın adam ederi 40 bin tl olan arabayı nolacak lan 48 e 50 ye koyarım bedavadan taş attım kolummu yoruldu belki şehiriçinden biri gelir arabaya bakmaya şehir dışına çıkmaya üşenir yol parasıydı kalacak yeriydi benziniydi vs. Bu 48 e 50 ye koyulan ilanı gören diğer arkadaşlarda diyoki eeee nası olacak bunun arabanın çamurluk boyalı benim arabada boya yok benimkide 52 53 eder, bunu gören başka marka araç sahibide diyoki mesela PASSSAT lan bu kıytırık çin malı hyundailer, hondalar bu para ediyo benim 2000 model PAS_SAT 55 rahat eder piyasada araba yok vs. vs. Böyle gidiyor birde bakın piyasayı en çok etkileyen arabada
    Tofaş doğan şahindir ilk bu işi onlar başlattı millet diyoki doğana 17 istiyo benim arabam avrupa araba kliması var bende 25 isterim o zaman ( 2 ay önce 12 ye doğan aldım şuan 15 den alıcısı var çünkü piyasa uçuyor durduramıyo kimse )



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ara-sıra -- 14 Şubat 2020; 0:6:8 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • otomobil fiyatları, 3+1 ev fiyatlarıyla eşitlenmeye doğru gidiyor. tıpkı 80-90 lar gibi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.