Şimdi Ara

Otomatik araba öneriniz var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Benim Cruze da su eksiltme var LPG ek hortumundan kaynaklı, şanzımanda yağ kaçağı var oda aks körüğü yüzünden diye düşünüyorum.Böyle ufak tefek can sıkan şeyleri var işte.

    Mesela kapı içi kolları soyulmuş, vites topuzu ve direksiyon soyulmuş, orta konsolda ki hava menfezinin yönlendirmeye yarayan trim parça kırık.

    Ön cam çatlak, kaportada iki üç yerde göçük var, bir kaç tane de dolu izi ve çizik yer var.Bir arada LPG tankınında süresi doluyor onunda değişmesi yada sökülmesi lazım onunda masrafı var.

    Yani şöyle genel toplasan ortalama 5 10 k arası masrafı vardır.Buna masraf etmeye devam edeceğime bu haliyle satayım otomatik birşey alayım diyorum artık manuel zorluyor sabrımı.

    Temiz emsal Cruzlar şuan 110 bin 120 bintl arası satılıyor, benim arac 2010 model manuel 1.6 100bin kmde ama işte masrafı var yapılması gerekenler var.O sebeple 100 bin TL civarına satmak daha doğru olur gibime geliyor.Zaten 80 90 bine pertlerini veriyorlar.

    100 bine bunu satsam yerine otomatik ne alabilirim ? Bu sefer kesinlikle LPG'li bi araç almayacağım ya düz benzin yada dizel olacak otomatik olacak.Tork konvertörlü otomatiği olan araçlar daha iyi ama onlarda eski model kilometreleri fazla oluyor.Önerileriniz var mı?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >



  • Alacağın araba elindekinden temiz olacağını mı sanıyorsun :)

    Üstüne çok eklemen lazım

  • by_bulls kullanıcısına yanıt
    Vardır illa bi tane temiz, yada daha eski ama daha temiz bir araçta olabilir yeter ki otomatik olsun manuel işkence gibi geliyor artık trafikde.

    Hele bazen ayağım yoruluyor arabayı titreterek kaldırıyorum felan hem binenler hem ben rahatsız oluyor.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Su eksiltme hortumdansa ucuz ve değişimi 5 dk lık iş. Su eksilten araba satılır mı


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vendetta1.6 kullanıcısına yanıt
    Öyle diyorsunuz ama ben sıkıldım bıktım manuelden yokuşta rampada ter döküyoruz boşu boşuna, millet almış otomatik yata yata sürüyor arabayı.

    Birde devamlı masraf ettiğim araba birazda o beni rahat ettirmesi lazım ama yok gerçekten kullanımı beni yoruyor terletiyor.

    6 7 yıldır bu araçla birlikteyiz artık değişiklik yapmak istiyorum , birde ikinci eli daha iyi parçası felan rahat bulunabilen heryerde servisi ustası olan bir aracım olsun istiyorum.

    Cruzla sanayiye gidiyorum adam daha bakmadan kapıdan çeviriyor biz buna bakmayız diyor, parçacıya gidiyom falanca parça elimizde yok beklersen gelir diyor.Servis desen zaten servisi yok, Allah'a emanet kullanıyoruz işte.

    Mesela bi Volkswagen olsaydı altımda gider yetkili servise herşeyini hallederdim.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Senin problem manuelle alakalı değil hocam düşük hacimli atmosferik motorla alakalı. Dizel manuel alsan bir de hız sabitleme ile uzun yolda otomatikten rahat gidersin. Yoksa tork konvertörlü atmosferikler de yokuşta yoruyor, manuel atmosferikten daha çok yoruyor hem de. Vites düşürsün diye uğraşıyorsun ama araba inat ediyor düşürmüyor vs.

    Sorunsuz, sorun çıkarsa bile çözümü ezbere bilinen bir araç istiyorsan sana önerim manuel 1.3 multijet/cdti bir araç alman. Parçasını sanayide bakkala girsen bile bulursun. Eğer sedan ihtiyacın yoksa astra'lar o fiyata güzel tercih olur. Eğer sedan istiyorsan linea veya bulabilirsen egea sana sorun çıkarmaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.