Şimdi Ara

OtoKaca.com: Aracınızın Değerini Bağımsız Bir Kaynaktan Öğrenmek İster misiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
9
Favori
6.667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • OtoKaca.com: Aracınızın Değerini Bağımsız Bir Kaynaktan Öğrenmek İster misiniz?

    Yenilenen yüzü ve benzeri olmayan analizlerlewww.OtoKaca.com sitemizi araç alım-satımında fiyat boyutunda doğru karar vermek isteyen kullanıcılara duyurmaktan çok mutluyuz. Kısaca özetlemek gerekirse sitemizde bulunan ekranlarda:

    - Piyasa Değeri: Aracınıza veya almayı düşündüğünüz araca ait girdiğiniz veri detayına göre, girilen km civarında veya km girilmezse piyasada bulunan tüm araçlar bazında piyasa değeri gösterilir. Benzersiz teknolojimiz ile bu ekranda satışı gerçekleşmiş araçlara ait istatistikler de verilmektedir. Bu bölümde Pay ve Kutu Grafikleri ile kullanıcı bilgilendirilmektedir. Detaylı istatistikler grafik üzerine gidilerek elde edilebilir.

    - Raporlar: İkinci el araç pazar dinamiklerinin yanında belirlediğiniz fiyat aralığında ve marka bazında pazar büyüklüğünü görebilirsiniz. Bu kısımda ayrıca seri bazında yeni (sıfır km) araç fiyatlarını kolaylıkla listeleyebilirsiniz.

    - Analizler: İlgilendiğiniz Marka ve Seri aracın model yıllarına göre Ortalama Fiyat-KM grafiği verilmektedir. Aracınızın tarihsel olarak 2010 yılından bu yana sigorta kasko değerinin analizi de bu kısımda yapılabilmektedir. Hafta-Fiyat grafiği ile seri bazında bir aracın yakın geçmişte haftalık fiyatlarının değişimi görülmektedir. Yıl-Fiyat grafiği ile model yılı bazında bir serinin fiyat aralıkları kolaylıkla anlaşılmaktadır.

    - Hizmetler: Dünyada bir ilk olarak geliştirdiğimiz tahmin motorlarıyla, satmayı düşündüğünüz araç ve özellikleri dikkate alındığında, belirlediğiniz fiyata satabilme olasılığını kolaylıkla öğrenebilirsiniz. Hatta gerçek verilere dayanan tahmin kullanıldığında hafta bazında bunun gerçekleşme olasılığı kolaylıkla hesaplanabilmektedir. “Bütçene Uygun Araçlar” kısmında girdiğiniz bütçe, yakıt ve vites tercihlerinize göre piyasada en yaygın bulunan Otomobil veya SUV/Hafif Ticari serileri ayrı ayrı listelenebilmektedir. Bu listede popüler araçların model yılı aralıkları da verilmektedir. İkinci el araçların fiyat ve km dağılımlarının yanında teknik özelliklerinin karşılaştırılmasını hizmetler bölümünde kolaylıkla yapabilirsiniz.

    İlan sitelerinde saatlerinizi, günlerinizi ve hatta haftalarınızı geçirmek zorunda kalmadan birkaç dakikada, ikinci-el araç fiyatlarında bir uzman kadar derin bilgiye sahip olun. Araç alış ve satışınızda doğru fiyatı bilerek karar verin.

    Sitemizin kullanım videosuna https://www.youtube.com/watch?v=3aV2trvXFbk adresinde ulaşabilirsiniz.


    OtoKaca.com: Aracınızın Değerini Bağımsız Bir Kaynaktan Öğrenmek İster misiniz?
    OtoKaca.com: Aracınızın Değerini Bağımsız Bir Kaynaktan Öğrenmek İster misiniz?



    OtoKaca.com: Aracınızın Değerini Bağımsız Bir Kaynaktan Öğrenmek İster misiniz?



    OtoKaca.com: Aracınızın Değerini Bağımsız Bir Kaynaktan Öğrenmek İster misiniz?



    OtoKaca.com: Aracınızın Değerini Bağımsız Bir Kaynaktan Öğrenmek İster misiniz?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Verikar -- 30 Kasım 2016; 17:22:58 >







  • Güzel bir site olmuş. Rehber olarak kullanılabilir.
  • daha öncede baktığım bir siteydi hangi arabayı alırsan al net doğru rakamlar vermektedir.
  • ilk defa bir sitede aracın değeri doğru veriliyor, tebrik ederim
  • kendı aracmın degerını dogru verdı
  • Güzel bir site olmuş, teşekkürler
  • tebrikler. başarılı bir girişim ve başarılı bir site.
  • Saticiyi memnun eden, aliciyi memnun etmeyen fiyatlar. Su durgun piyasada yuksek fiyat cikartiyor... Favorimdeki arabalarin gittigi fiyatlardan yuksek cikiyor.. Tabi bu piyasanin durumundan da oturu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shakircan -- 24 Kasım 2016; 6:37:37 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sistem baya başarılı, iş hayatınızda başarılar dilerim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gny* -- 24 Kasım 2016; 9:34:19 >
  • Fiyatlar malum siteden çekilen ve oradaki ilan fiyatlarıdır yani tam gerçek fiyat değildir. Ancak kaçtan ilana aracımı koyarım için iyi bir fikir verebiliyor.
  • dikkatimi çekti fiyatları çok yüksek veriyor. verilen fiyatlardan hiçbir araba maalesef satılmıyor. benim polo gti 62850 dedi, 61den ilana koymuştum 2 aydır arayan yoktu. 2011 leon cupraya 75 dedi, 74'e aylarca satılık cupra duruyor, en sonunda sahibi 71'e çekti fiyatı.

    yani bu site çok iyimser rakamlar veriyor. en azından bu siteyi şöyle kullanabiliriz, arabamıza yazabileceğimiz maksimum fiyatı gösteriyor.
  • Fikir ve uygulama başarılı bence. Gayet de güzel olmuş. Aşağı yukarı doğru fiyatlar veriyor.
  • Güzel fikir. Mantıklı bir sonuç verdi, beğendim
  • Güzelmiş tuttum bunu benim gibi acemiler içinde iyi.
  • Gayet güzel bir site olmuş. Başarılar.
  • Yaklaşık 2 ay önce Fiat Siena marka ve modeldeki aracımı sattım. Siteye bir girip deneyeyim dedim nasıl olsa pek bulunmayan ve bilinmeyen bir araç nasıl bir fiyat çıkartıcak acaba diye.

    Aracımın özelliklerini girdim sitenin bana ortalama fiyat olarak verdiği fiyatla aracı satış fiyatım arasında sadece 25 tl fark vardı.Onuda aracı almaya gelenlere ısmarladığım çay çorbadan düşersek tam tamına elime geçen parayı söyledi.

    Resmen arabamı kaça sattım onu biliyor namıssız



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bimmerist -- 5 Ocak 2017; 16:57:23 >
  • ben beğenmedim ve 2016 modeller yok 82k ya aldığım 3 bindeki aracıma 61k çıkardı
  • Güzel site olmuş fakat 2016 model ibaresini de eklemelisiniz bence.

    2014 model, octavia 1.6 dizel manuel 58 bindeki araca 64.900 tl verdi, 2-3 bin daha fazla bekliyordum
  • Ben de aracımı bayiye takasla verip değiştirmeyi düşünüyordum. Bayinin çıkardığı fiyat 32000 TL. Bu fiyat araçta hiç bir boya,hata vesaire olmadan verdikleri sözde en yüksek fiyat dı. Şimdi buradan hesaplattım, 44500 TL çıktı. Aracım 2007 aralığın da alındı model 2008 olarak geçiyor, golf 5, 1,4 tsi, 122hp, midline, manuel vites. Bütün bakımları yetkili servisin de yapıldı, araç 60 bin km de. Şimdilik beklemedeyim, eşe dosta haber verdik, talibi çıkarsa satıp yeni aracı öyle almayı düşünüyorum.
  • Güzel çalışıyor.Başarılı olmuş
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.