Şimdi Ara

Otobüste yer verme kavgası; kadın yolcuya küfür edip saldırdı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.009
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Resmen kanım dondu nasıl cesaret edebilir böyle bir şeye.

    http://m.t24.com.tr/haber/otobuste-yer-verme-kavgasi-kadin-yolcuya-kufur-edip-saldirdi,690245

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • kadın tazminat dava cezası açar en az 20 bin tl.yarın haberlerde görürüz bunu.
  • Hiç kimse boş yere küfretmez. Kadın kim bilir ne yaptı adama

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şiddetin kadını erkeği olmaz
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Rakanoth

    Hiç kimse boş yere küfretmez. Kadın kim bilir ne yaptı adama
    Kardeşim sen videoyu izlemedin sanırım.Toplu taşımada kimsenin kimseyi rahatsız etme hakkı yoktur.Oturan bir kişiyi başka birisi için zorla kaldırmakta kimsenin hakkı değildir.Bu kişi yaşlı olsa bile geçerlidir.O kalkmıyorsa başka bir kişiden kalkmasını rica edersin o da olmazsa başka bir kişiden ama rica edersin.Çok şükür orada yer verecek başka kişilerde olacaktır vicdanımızı o kadar kaybetmedik orası ayrı bir konu.Ama bu kanı bozuğun yaptığı tam bir neyse ağzımı bozmayacağım.O bayan hasta olabilir.O bayanın acılı bir anı olabilir.Oldu demiyorum bu kişi erkek olsada aynı şey geçerli.Bunları düşünmeden zorla yerinden kalkmasını istemek kalkmayıncada küfür kıyamet ki normal küfürler değil bunları kabul edilecek şeyler değil. Bu gibi durumlarda toplum baskısının son dönemlerde ne kadar etkili olduğunu gördük.İnanıyorum herkes bu sorumluluğa dahil olup bu kişilerin ceza almasını sağlayacaktır.Herkesin bir eşi annesi kardeşi kuzeni illaki vardır.Empati kurmanızı rica ediyorum.

    Uzun zamandır bu kadar sinirlenmedim bir olaya gerçekten umarım cinsiyetini geçtim kendisine fiziken bir tepki vermeyeceğini bildiği bir insana ve dini değerlere ağza alınmacak küfürler eden bu kişiyede en ağır ceza verilir yargı tarafından.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • video var mı ?

    ekleme: youtube da nazan bozkurt yazınca çıkıyor. Adam keş midir nedir ama toplum açısından tehlikeli bir tip. bu kafadaki adamlar sokaklarda cirit atıyor.

    ekleme 2: Adamın bariz suçu var. bir kadına karşı hatta bir canlıya karşı bu tarz yaklaşım kabul edilemez. yine otobüsta yer vermiyor diye bi insana özelliklede kadına fiziksel temasda bulunulmamalı. burda da suçlu. Fakat kafama takılan şu , bu adam bu küfürlü konuma gelirken keş mi yoksa kadın mı onu tahrik etti onu mera ettim. şimdi kadınların toplumdaki triplerini bilirsiniz. her bir haltı söyler hakareti aşağılamay eder ama kadın olduğundan dolayı kimse bir şey diyemez genelde. Acaba kadın adamın ilk yer ver hareketinden sonra bir trip mi attı adama , belki de ondan sonra adam dellenmiştir Adamın ağır suçlu olduğu belli ama kadın ne kadar suçsuz onu merak ettim doğrusu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi olağan_şüpheli -- 1 Eylül 2018; 5:35:22 >
  • Haremlik-selamlık ayrımı başlayacak yakında. Buraya yazıyorum..

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaş benimde kanımm dondu bir erkek çıkıpta şu hıyarı nasıl dövmemişler.
  • yapmaya kalkarsan adam yaralanırsa olan sana olacak bu herife bir şey olmayacak anlayın şunu artık düşünmeden cevap yazıyorsunuz
  • Bir kişi erkeklenirse ondan cesaret alıp başkalarıda erkeklenir adamda gerivites yapar.Ama o babayiğit çıkmıyor malesef.
  • Bir zamanlar başka ülkelerde bu tarz videoları izler ne duyarsız toplumlar var derdim. Şu an biz daha kötü hale geldik. Yazık...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: POWER64

    Bir zamanlar başka ülkelerde bu tarz videoları izler ne duyarsız toplumlar var derdim. Şu an biz daha kötü hale geldik. Yazık...
    Bence genelleme yapmaya gerek yok. O otobüstekilerin hepsi birden oyuncu olabilir nereden biliyorsun?
  • Tugrul_512bit kullanıcısına yanıt
    Bir çok olay var münferit. Ülkece oyuncu olduk desene.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.