Şimdi Ara

Otobanda Yavru Kedi Buldum, Kedi Motora Girdi (Soluksuz Okuyacağınız Bir Hikaye SS'li) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
133
Cevap
20
Favori
40.931
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
502 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Allah razı olsun benzer bir durumda ben yaşadım sürekli de devam ediyor. Yıllar önce bir gün motora kedi girmiş o güne kadar hiç başıma gelmediği için kontrol etmek aklıma gelmedi bahar mevsimindeyiz hava soğukta değil maalesef kötü sonla bitti o günden sonra yaz kış demeden el feneriyle davlumbazlar ve motoru kontrol ediyorum.



    Son sene kedilerle başım dertte arka apartmanda kediler yavrulamış komşular sahip çıkmış bakıyorlar. Bir gün yine arabayı çalıştırmadan motoru davlumbazları kontrol ettim bir şey yok bir süre gittim frene basınca gıcırtı sesi geliyor fren balatalarını yeni değiştiğim için ondandır dedim sonra avm de parkettim indim ses devam ediyor tekrar kaputu açtım bakıyorum bir şey görünmüyor kaputu açıyorum ses yok arabayı kitleyip yürüyorum ses geliyor yandaki araçları dinliyorum ses var mı diye. Neyse avm ye girdim güvenliğe arabamı şuraya park ettim ses geliyor yandaki araçlara kedi girmiş olabilir haber verin dedim işimi bitirdim çıkarken güvenliğe sordum haber vermemişler arabama bindim eve kadar ses yok garaj kapısını açmaya indim ses yine başladı kapıda komşular abi kedi var galiba dediler bu defa üçümüz kaputu açtık baktık yine göremedik arabayı park ettim içim rahat etmedi evde profesyonel uzun mesafe el feneri vardı onu aldım kaputu tekrar açtım ne göreyim Octavia da farın olduğu yerde yuvarlak küçük bir oyuk var oraya girmiş oturmuş çıkartmaya çalışıyorum çıkmıyor en son elimle dürtünce yan tarafa geçip motorun altına kaydı bu defa da araca binip kornaya basmamla motordan çıkıp kaçtı. Ertesi gün eve dönerken yine garaj kapısını açmaya indim bir dakika sürmedi annem balkondan seslendi yine girdi diye yine kaputu açtım aynı yerde oturuyor arkadaş oyun sanıyor galiba

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • İçimde bir ümit yeşeriyor sizin gibi insanları görünce hocam..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah razı olsun hocam, yolunuz ustaya düşerse tekrar keratanın başını okşarsınız
  • bence o seni bulmuş
  • Allah senden razı olsun. Tebessüm ve mutlulukla okudum.
  • Tamamını atlamadan okudum. İyi ki varsınız hocam. Kedinin ömrü sizin sayenizde artmış. Çok şirin maşallah umarım kaldığı yerde daha iyidir :)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sizin gibi insanların hâlâ var olduğunu bilmek, okumak duygulandırdı. Ve bir o kadar mutlu etti. Sizi tebrik ediyorum, yapmanız gereken neyse yapmışsınız.

    Bir olayımı anlatıp sonlandırmak istiyorum; Sokakta iki gözü olmayan yavru bir kedi buldum. Çocuklar başına toplanmış oynuyorlar oyuncak gibi. Aldım bunu, eve götürdüm. Dalinle yıkadım, pamukla göz çevresini temizledim. Şırınga ile besledim. Bir gece benimle kaldı. Diğer gün belediyenin veterineri gelip aldı.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Cidden soluksuz okudum. Harika bir olay. Sizin gibi iyi kalpli, hayvansever insanlar oldukça daha iyi hissediyorum.
  • Allah ayağına taş değdirmesin kardeş. Forumda son zamanlarda okuduğum en güzel hikaye bu oldu. Tamirci kardeşimizdende Allah razı olsun. Ne şanslı kedicikmiş ki zincirleme iyi insanlarla karşılaşmış.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Allah iyiğinize misli ile cevap verir inşallah

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Helal olsun hocam!
  • Her insan boyle ol.. ama olmaz !

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ya abi çok iyi bir şey yapmışsınız kimisi o kediyi sokakta görünce çıldırıp tekme savuruyor çok duygulandım helal olsun 👏
  • Allah, gönlünüze göre versin inşallah. Gönülden tebrik ederim. Hep olumsuz örnekler göre göre insana dair inancımızı kaybediyoruz. O yüzden çok güzel bir konu.
  • Allah razı olsun sizden, insanlık böyle olmalı.
    Arada ustaya uğrayıp birazda mama götürürsünüz.
    Kedi sizi unutmaz öyle olunca...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aydayd -- 16 Eylül 2018; 19:28:5 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • köpeklerden nefret ederim ama kedileri seviyorum. hatta sırf kedi sevmek için Antalya da kedi barınağına gidiyordum. orada 3 4 yavruyu aynı anda sevmek kadar zevkli ve rahatlatıcı birşey yok hatta yavru kedilerden birisi bana çok alışmıştı her gittiğimde koşa koşa yanıma geliyordu :) resimdeki kedi de çok tatlıymış
  • Okurken duygulandım, dünya böyle güzel insanların hatrına dönüyor
  • Bir solukta okudum. Helal olsun. Yalnız kedi çok fena tatlıymış. Keşke annenizin sağlık sorunu olmasaydı, evinize ayrı bir neşe, ayrı bir tat gelecekti.



    Arabası olanlara sokak kedileri dert yav maalesef. Keşke aracın tehlikeli bölgelerine yavru kedi kadsr bir canlının girmesini engelleyecek tasarımlar yapılsa.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.