Şimdi Ara

Ostenil Plus en uygun nereden temin edilir ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
11.597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Ostenil plus iğnesini en uygun nereden temin edebiliriz eczaneye sordum 375 TL dedi ? daha uyguna nereden temin edilebilir



  • Hocam bu ilacı aldınız mı. Faydasını gördünüz mü. Bugün annem için 400 tlye siparis verdim bende .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam ben de annem için almıştım, uzun süre araştırdım en iyi fiyatı bir internet sitesinde almanya da buldum. Tanıdıklar sayesinde getirttim. Orjinal üründü memnun kaldık. İki yıl kadar oldu, Ostenil Plus 40mg tek şırıngayı 50 Euro civarı bir fiyata almıştım. O zaman ki kur ile yurtiçi fiyatının yarısından ucuzdu. Şimdi bile yarı yarıya sayılır fiyat. Bizim gibi iki diz için iki tane gerekli olduğu durumda ciddi fiyat farkı oluyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ferrodoxin

    hocam ben de annem için almıştım, uzun süre araştırdım en iyi fiyatı bir internet sitesinde almanya da buldum. Tanıdıklar sayesinde getirttim. Orjinal üründü memnun kaldık. İki yıl kadar oldu, Ostenil Plus 40mg tek şırıngayı 50 Euro civarı bir fiyata almıştım. O zaman ki kur ile yurtiçi fiyatının yarısından ucuzdu. Şimdi bile yarı yarıya sayılır fiyat. Bizim gibi iki diz için iki tane gerekli olduğu durumda ciddi fiyat farkı oluyor.

    üstad siz hangi siteden aldınız, ben alibaba sitesinde buldum, getirtmemizde yasal olarak bir sorun olmaz değilmi, minimum siparişte 1 kutu diyor bana uyuyor, sizin görüşünüzde benim için önemli ,link şuhttps://www.alibaba.com/product-detail/Pre-filled-Syringe-Ostenil-Plus-1x40mg_50034550774.html?spm=a2700.7724857.main07.8.7dffa0e099cZJ5
  • Üstad siz ne yaptınız, buldunuz aldınızmı, benim annem içinde gerekiyor aynı iğne, eczane 450 tl çekti, bende araştırmaya giriştim. Siz ne yaptınız acaba, yardımcı olursanız sevinirim.
  • Güncel fiyat 449 TL. Bu nasıl fiyat böyle. Soygun resmen, yersen.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.