Şimdi Ara

Ortaokul ve Lise Çağındaki Kızlarda Bile Taciz ve Tecavüz Korkusu Var (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
4
Favori
8.002
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
138 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Olumlu veya olumsuz bütün örneklerin uç noktası yüzünden yaşanıyor bu saçmalıklar, dozajını orta yolunu bulamadığımız için her şeyin uç noktasından tutup değerlendiriyoruz. Bu mevzuları daha karışık hale getiren durum ise kime göre neye göre uç noktalar ? :) Örneğin kimine göre kapalı olmayan her kadın aranıyor ve erkek avcısı, kimisi için kapalı açık olması anlam ifade etmiyor. Sosyal medya hesabı olan kadın kimine göre aranıyor kimine göre gayet normal bir hal içinde...Dediğim gibi kime göre neye göre ? Bu ayarı ve dozajı bilmediğimiz için, herkes kendi bakış açısından dünyayı yargılayıp değerlendiriyor. Tek haklı yada doğru yok, fakat herkes için idealler ve makul olanlar var. Sıkıntılı olan durum bu idealler ve makul olanların yelpazesi, genişlemekten açılmaktan kopmuş.

    Herkesin hayat karşısındaki tutumu ve bakış açısı farklı, kimi kadın her merhaba dediği erkekten ilgi alaka bekler kimi kadın göze göze bile geldiğinde tedirgin olur. Şimdi bu iki kadını aynı kefeye koyup, davranışları, tedirginlikleri ve korkuları üstünden davranış geliştiremezsiniz. Birine merhaba diyerek karşılık verdiğinizde korkar kimisine karşılık vermediğiniz zaman bozulur.

    Bu mevzuların matematik gibi bir sonucu ve tek karşılığı yok, sosyal medya mesajları üstünden gideyim. Kimisi tanışmak için atılan mesajları ve yorumları taciz olarak değerlendirir, kimisi karşılık verir hatta o mesajdan başlayan ilişkiyle evlenir. O yüzden bu mevzuları tek bir bakış açısından süzüp değerlendirmek çok zor, kime göre neye göre ? Bir kadın, aynı davranışı farklı erkeklerden gördüğünde farklı tepkiler verir.
  • Yaa 5 6 yaşında ki bebeklere cinsel istismar olan bir ortamda siz neden bahsediyorsunuz...



    İnsan demeyr benim vicdanımın el vermediği mahlukatlara verilecek hiçbir ceza yeterli değil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bakın mesela, şu konuya cevap verenlerin arasında da var o yaratıklardan.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu zamanda belirttiğiniz çağdaki kızlar da erkekler de kendilerini teşhir etme peşinde genel olarak. Sosyal medya vs. aracılığıyla. Ayrıca sizin o yaşta düşünmeye utanacağınız şeyleri şu an yeni nesil icraatını yapıyor. Tabi demek istediğim yeni nesil sıkıntılı falan değil. Genel bi bozulma durumu var ve bunun küçük yaşlara gerilemesi ile daha da artacak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • “....Toplumdaki hastalıklı adamlar yüzünden utanan ben oluyorum.....”



    Güzel kardeşim, sen bunlara adam mı diyorsun?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: arslan0058

    Bu sosyal medya konusu cidden rezalet durumda facebookta vs bunun deneyini yapan var ,sahte kiz hesabi acmislar her turden adam yazmis adamlarin profiline giriyor Her cuma dini sozler,Allah, kitap ,sozde musluman akliniza en pis sey ne gelirse onu yazi yaziyorlar ozel mesajdan ,toplumumuzda buyuk bir ahlaki cokus var en cokta sosyal medyada belli oluyor bu
    Haklısın. Pek çok insan öteki dünyada ceza çekmemek, iyi bir yaşam sürmek, yaradan tarafından ödüllendirilmek için dindar hayatı seçiyor. Fakat bir çok insan ise ahlaksız davranışlarından ötürü yaradan tarafından affedilmek için dindar hayatı seçiyor. Ya cezasının hafiflemesi, ya da az ceza çekebilmek için. O insanlar yüzünden de şu an günümüzde dindarlık ile ahlaksızlık eş değer tutuluyor. Halbuki yanlış. Ahlaksız insanların günah çıkarma aracı olarak kullandıkları dindar yaşam tarzı yüzünden öyle sanılıyor, fakat doğru denemez.. O yüzden ben dindarlıkla ahlaksızlığı bir tutmuyorum. Fakat ahlak bekçiliği yapan dindarlardan şüpheleniyorum.. Elimde bir kanıt olmadan da şüpheden öteye geçemem elbette.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: p503

    Yöneticiniz banka hesabı açtırsa herkes oraya yatırsa böylece kimse gecenin köründe kapısına gelip aidat vermek zorunda kalmaz.
    İkincisi de ben kızımı evde gecenin o saatinde yalnız bıraksam yanıma anahtarımı alırım, kimseye kapıyı açma diye tembihlerim. Madem rahatsız olacaksın niye kapıyı açıyorsun ki?
    O, yöneticinin sorunu, açarsa iyi olur tabii, açmazsa nakit teslim etmeye devam.

    Kızı evde hapis mi bıraksın ebeveynleri? Önemli bir durum ortaya çıkarsa evden dışarı adım atmak zorunda kalabilir. Kedi köpek mi bu yahu eve hapsetsinler kızlarını!
  • quote:

    Orijinalden alıntı: They Killed Kenny

    Ne kızı yahu ben eşek kadar erkek olarak yolda çevirip tecavüz ederler mi diye korkuyorum. Millet kediye köpeğe çocuğa ediyor sana bana etmeyeceklerinin ne garantisi var. Adamlar nefes alan her şeye ediyor. Devir kötü kendinizi iyi kollayın.
    Çalıştığım fabrikadaki işçilerin çoğu köyden göçüp gelmiş kişiler, çoğu da söylemiştir eşek yaptığını. Bir de söylerken açıkça söylerler, utanmazlar, sanırım köy ve kasabalarda doğal bir durum bu.. Bir keresinde olumsuz eleştirmiştim, biri çıkıp demişti ki adam n'apsın yoklukta peki.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aykut3535

    Avrupa'da bir dönem yaşamış biri olarak ülkemiz yine cennet Avrupa nin bazı ülkelerinde bayanlar sokakta yuruyemiyorlar taciz tavan yapmış durumda
    Sosyal medya üzerinden takip ediyorum ben de yıllardır bu durumu. Çoğunlukla göçmenler suçlanıyor bu konuda, özellikle Kuzey Afrika ve Ortadoğu'dan göç eden insanlar suçlanıyor. Giyim kuşam olarak açık oldukları için tecavüzün normal olduğunu söyleyen bir Arap yorumuna rast gelmiştim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: _mp_

    Gece yarısı aidat mı verilir?
    Ben il merkezinde oturuyorum. Gecenin 1'inde 2'sinde bile dışarıda ve açık mekanlarda insanlar görebilirsin. Dolayısıyla akşam saat 10:30'da ortalık cıvıl cıvıl, geç saat falan denmeyi bırak akla bile gelmez. Ve ayrıca buradaki insanlar vardiyalı çalışan işçiler. Millet, vardiyasına göre hareket ediyor.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.