Şimdi Ara

ORJİNAL, SIFIR GİBİ CANNONDALE CAADX105 BİSİKLET - İNDİRİM!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Rezerve: Rezerve: Bu ürün bir üye tarafından rezerve edilmiştir ancak yine de satıcı ile iletişime geçebilirsiniz.
    1
    1 ORJİNAL, SIFIR GİBİ CANNONDALE CAADX105 BİSİKLET - İNDİRİM!
    Merhaba,

    Sıfır gibi olan, yalnız 4-5 sefer keyifle kullanılmış, göbek bakımları dahil komple bakımı yeni yaptırılmış olan bisikletimi, nakit ihtiyacından dolayı maalesef satıyorum. Ürün 2017'de Cannondale resmi distiribütörü delta bisikletten alınmıştır. Bisikletin yanında, toplamda yaklaşık 200€ değerindeki Moon Nebula ön ve arka LED ışık seti, bisiklet pompası, çanta ve araç arka taşıyıcısı da verilecektir.

    Yalnız bisikletin sıfır fiyatı 1930 Euro olmasına rağmen, ihtiyaçtan ötürü 13.500 TL'ye bırakıyorum.

    Bisiklet her türlü yol koşulunda kullanılmak için tasarlanmış ve Türkiye yollarına oldukça uygun yapıdadır. Arzu ederseniz çok ağır bir arazi koşulu olmadıkça, dağda ormanda da keyifle kullanabilirsiniz:) 22 vitesli, karbon maşalı ve çok hafif alüminyum gövdelidir. Bisikletin incelemesine ve diğer özelliklerine aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.
    https://www.youtube.com/watch?v=XkpsLfwg5y4&ab_channel=TredzBikes

    Tercihen, ürünü Istanbul Ataşehir'de görüp alabilirsiniz. Mümkün değilse, alışveriş diğer sitelerden fiyat üzerine komisyon eklenerek yapılabilir. Kargo ve komisyon ücreti bu durumda alıcıya aittir.

    Herhangi bir sorunuz olur ise dilediğiniz vakit mesaj gönderebilirsiniz. Peşinen ilgileriniz için teşekkürler.ORJİNAL, SIFIR GİBİ CANNONDALE CAADX105 BİSİKLET - İNDİRİM!ORJİNAL, SIFIR GİBİ CANNONDALE CAADX105 BİSİKLET - İNDİRİM!ORJİNAL, SIFIR GİBİ CANNONDALE CAADX105 BİSİKLET - İNDİRİM!ORJİNAL, SIFIR GİBİ CANNONDALE CAADX105 BİSİKLET - İNDİRİM!ORJİNAL, SIFIR GİBİ CANNONDALE CAADX105 BİSİKLET - İNDİRİM!
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.
    Fiyat : 13500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.