Şimdi Ara

Organicum %100 Organik Şampuan kullanan var mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
8.544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bu şampuanı kullanan var mı ? Nasıl acaba kepek, kuruluk falan yapıyor mu ?

    Diğer şampuanlarda hep zararlı kimyasal ürünler var(SLS, SLES). Şampuanda da organiğe geçelim iyiyse.


    'sodium lauryl sulfate' (SLS ) de cilt tahribatına, gözlerde kalıcı zarara ve mide ülserine yol açmakta. Genelde sanayilerde boru hattını temizlemek için kullanılan SLS, sıvı bulaşık deterjanı ve yüzey temizleyicilerin aktif maddesi olarak kullanılıyor.

    "Ambalajların üzerinde sodium laureth sulfate (SLS) veya sodium lauryl ether sulfate (SLES) olarak yazılan bu kimyasal madde, deriden emilip organlarda birikme yapabiliyor. Ciltte alerjik reaksiyonlara sebebiyet verebiliyor. Bir araştırmada ise göz dokusuna zarar verip görme problemlerine neden olduğu görülmüştür. SLS'ye düşük miktarda olsa da dioksan diye adlandırılan kanserojen madde üretim sırasında bulaşabilmektedir. Bu nedenle de ayrıca risk oluşturmaktadır."



  • bence alma kullandım bende öyle ahım şahım bişey değil
    prozinc placenta sebamed fln alabilirsin aynı fiyata daha iyi kanımca
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DLI

    bence alma kullandım bende öyle ahım şahım bişey değil
    prozinc placenta sebamed fln alabilirsin aynı fiyata daha iyi kanımca


    O kadar yapıyorlar şu yok bu yok nasıl işe yaramıyor onu da anlamıyorum yav : Bende bir kere bu tip bir ürün almıştım o da işe yaramıyordu. Düzgün içinde kimyasal bir ürün olmayan bir iyi bi şampuan nasıl olmaz hayret ediyorum.

    ama şu var 10 numara şampuan falan aramıyorum ben kepeğimi çoğaltmasın saçı sağlığıyla beraber olduğu gibi tutsun vucuduma zarar vermesin(o yüzden kimyasal olmasın) yeter. Saçı çoğaltmasını falan da beklemiyorum hafiften artırsa iyi olur ama olmasa da farketmez : olanı götürmesin de :



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenerista -- 13 Temmuz 2010; 9:19:29 >
  • sebamed anti hair loss shampoo kullan arkadaşım ben kullandım tavsiye ederim yıkadıgında yanma hissediyorsun ama saçındaki kan dolaşımını hızlandırıyor ve saç en ufak yag bırakmıyorr tamamen kurutuyor ben kullandım memnunum....
  • 1 haftadır kullanıyorum yıkadıktan sonra saç tellerimin kalınlaştığını hissettirdi bana hatta yıkarken gıcır gıcır oluyo okurken garip gelebilir ama cidden öyle. anlımda koca koca sivilceler çıktı ama bu şampuanla eşzamanlı olarak başladığım diadermine yüz temizleme jelinden mi yoksa şampuandan mı kaynaklı bilemiyorum..diadermine i bıraktım sivilce sorunum hala devam ederse burada paylaşırım..bu şampuanı kullandıktan sonra KLORANE(cedrat özlü) diye başka bir şampuan denedim ve hayatımda hiçbir şampuan böyle güzel hissettirmemişti saçlara hacim katıyor temizlendiğini hissettiriyor yumuşacık oluyor bitkisel diye geçiyor ama içinde sls de var tam organik değil..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: okby

    1 haftadır kullanıyorum yıkadıktan sonra saç tellerimin kalınlaştığını hissettirdi bana hatta yıkarken gıcır gıcır oluyo okurken garip gelebilir ama cidden öyle. anlımda koca koca sivilceler çıktı ama bu şampuanla eşzamanlı olarak başladığım diadermine yüz temizleme jelinden mi yoksa şampuandan mı kaynaklı bilemiyorum..diadermine i bıraktım sivilce sorunum hala devam ederse burada paylaşırım..bu şampuanı kullandıktan sonra KLORANE(cedrat özlü) diye başka bir şampuan denedim ve hayatımda hiçbir şampuan böyle güzel hissettirmemişti saçlara hacim katıyor temizlendiğini hissettiriyor yumuşacık oluyor bitkisel diye geçiyor ama içinde sls de var tam organik değil..

    adamın tek mesajı bu.
    bizde yedik
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.