Şimdi Ara

OracleGame'e Dh olarak en az bir clan çıkaralım :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
0
Favori
2.911
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Konunun özeti aslında başlık direk.ben betasını test ettim ve gayet beğendim.premium almanıza hiç gerek olmayacak zorlukta ve öyle de olacakmış.(bunu adminler de dedi)ve düzenli olarak xp event yapılıyor.yani parti olarak başlarsak en geç 10 güne(fazla bile söyledim) 83 oluruz.itemi ise hem boss kovalayarak hem ms hem de madenlerden kasabiliriz.droplar çok dengeli ve item basma oranları da server'ın uzun vadeli olması için hafif zor yapılmış ki gayet de güzel olmuş.böylece piyasa da saçma durumda değil.oyuncu sayısı ise benim başladığım dönemde (betanın 15.günü) 600 civarındaydı hatta biraz daha fazla olabilir.gayet güzeldi ve cz de fazlasıyla doluydu.adminler gayet etkin. eğer kanıtını gösterirseniz(video,ss) zaman aynı gün içerisinde illegal veya kural dışı uygulamaları cezalandırıyor. burdan en az 1 pt çıkarsak birlikte çok rahat kasarız.2 pt çıkarsa clanı da kurup her türlü etkinlikte önlerde oluruz en azından yazı zevkli geçiririz.ha bu arada bu sw sadece 1 yazlık bir sw olmayacak gibi eğer öyle de olmazsa cabası :)







  • ben varım mage yada archer oynarım. maden hakknda bişi sorucam golden mattock u almak icin gene cash gerekicek mi 800 filan. diger mattockdan gem cıkmıo dogru düzgün.
  • sanırsam gerekecek hocam.bende ondan almayı planlıyorum eşya kasabilmek için maden en iyi yol. daha açıklamadılar fiyatları veya satılıp satılmayacağını ama bir şekilde sw masraflarını karşılamaları gerek.herhalde öyle yaparlar.
  • anladım ya yazlık 2-3 ay zevkini alalımda gene o kadar para verilirde user olsa bari..
  • betadakinden çok daha user olacaktır orası kesin hocam.hatta betadaki kadar olsa gene iyiydi.umarım reklam konusunu iyi yaparlar.:)
  • bende gelebilirim ama saat 6 dan sonra evde oluyorum ve sabahlama gibi bi durumumda yok
  • Arkadaşlar bende başlayabilirim. Asas oynarım. Clan kurcaksanız banada pm atarsanız sevinirim.
  • Selamlar. Ben eski tarzdaki oyunu özlüyorum bu yeni arayüz hoşuma gitmiyor yeni yeni silahlar ışıklar kanatlar bilmemneler falan bu oyunda da var mı?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • krovaz dahil değil ancak kanat ve pathos gloves var hocam.ben de en başta pek beğenmemiştim ancak sonradan alışıyorsun hatta güzel bile gözükmeye başlıyor :)
  • demin açıklama yapılmış ve açılış tarihi 24'ü olarak belirlemişler.malesef benim o kadar bekleyecek vaktim ve sabrım yok arkadaşlar.2 aydan beri bekliyoruz resmen dalga geçilmiş ve oyalanmış hissediyorum.sanırsam o kadar hevesten sonra bu pek yakışmadı.iyi forumlar herkese :)
  • aynen kardeşim biz zaten asıl ramazanda güzel güzel oynayalm vakit geçirelim dedik adamlar taşak geçer gibi 24 üne acıcaz diyolar.acil başka pvp söyleyn takılalım ya bu ne sacmalık cidden. pvp oldu mu böyle şeyler oluo işte sevmiorm bunu da.. ah usko ahh +7 shell set +7 elixir ile mutluyduk o eski dönemde 1 kere pvp girmeye gerek duymadım simdi ne hallere düşürdün bizi.. yok mu başka pvp oracle ayarlarında bol userli ?
  • bende şimdi achgame'e bakıcam hocam ancak forumuna biraz göz gezdirdim ve forumda herkesin user azlığından yeni sw açılmasını eleştirmiş veya oyundaki item adaletsizliğinden yakınmışlar.bir bakar düşüncelerimi yazarım buraya

    edit: biraz inceledim.orası da betadaymış oracle gibi ve açılış tarihi 9'u sanırsam.farm sw ve sorduğum insanlar güzel gayet dediler.girdiğimde sw çok boş olduğu için bir tespit yapamadım ancak.en iyisi açılınca girip görürürüz :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feelsgoodman -- 30 Haziran 2015; 5:00:29 >
  • hayatta beklenmez oracle .. 24 nedir abi.
  • Hocam achye başlama, sıkıntılı.

    pvp arayan arkadaşlar varsa theknightonline gelin abi yeterince user var, ardream ve bdw vs aşırı zevkli geçiyor. Exp cidden zor ama farm server, slotlar full çekiyor Oracleı bende düşünmüştüm çok bug buldum..
  • ya theko ya da baktım maden full maradon full bdw ii filan ama czde 1 tane adam yok emc townda 5 kişi tam şu saatte 2 hafta sv mv kalmaz onda da



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Süpirman -- 30 Haziran 2015; 17:05:24 >
  • Hocam theko ya da baktım ben ancak exp presiz kasılmaz gibi geliyor ben 60a kasana kadar bayağı sıkıldım koxp bedava olmasına rağmen.bunun daha mattocku falan var bilemedim yani.eğer çok başlayan olursa uyarım size.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aalpcan

    Hocam theko ya da baktım ben ancak exp presiz kasılmaz gibi geliyor ben 60a kasana kadar bayağı sıkıldım koxp bedava olmasına rağmen.bunun daha mattocku falan var bilemedim yani.eğer çok başlayan olursa uyarım size.

    hacı bulursanız beni de çağırın :D
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aalpcan

    bende şimdi achgame'e bakıcam hocam ancak forumuna biraz göz gezdirdim ve forumda herkesin user azlığından yeni sw açılmasını eleştirmiş veya oyundaki item adaletsizliğinden yakınmışlar.bir bakar düşüncelerimi yazarım buraya

    edit: biraz inceledim.orası da betadaymış oracle gibi ve açılış tarihi 9'u sanırsam.farm sw ve sorduğum insanlar güzel gayet dediler.girdiğimde sw çok boş olduğu için bir tespit yapamadım ancak.en iyisi açılınca girip görürürüz :)

    Achgames baslama betada falan degil bilgidin acildi hemde ne acildi 1000 1500 user oluyordu surekli cok.guzel gidiyordu fakat para icin adminler oyunun anasini aglattilar suan serverda 6 ila 20 kisi online oluyor. Krallar bile ana avrat sovup itemlerini dagitip gittiler. Oyleki pazarda +3 foverin +3 master takilar dustu. Gerek yok zaten kapaticaklar o serveri yakinda. Gerci her pvp serverin sonu boyledir yani. Sanmayin ki oraclegames cok tutacak tamamiyla para kazanilmak.icin yapilan birsey. Adminler 20_25 arasinda birsey amaclari soyabildigin kadar soymak. Cunku onlarda biliyorlar uzun omurlu acamazlar bi sure sonra vergi patent izinler girecek isin icine ki onuda server kapatip tekrar acarak ya da databese sifirladik yalaniyla yeni user cekmek amaciyla yutturcaklar olan emeklere olacak. Sanmayin ki bu oraclegames in ilk acacagi server buranin adminleri daha once elbette bir suru server acti kapatti sonu aynen boyle olacak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • hocam valla sıkıntıdan usko girip kasmaya başladım artık bir tane istediğim gibi sw bulamadım.o kadar kastıktan sonra emeklerin de heba olmasını istemiyorum :/ oracle için çok umutluydum ama orası da beni hüsrana uğrattı.ne yapsam bilemedim.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.