Şimdi Ara

Oracle’dan dev satın alım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Oracle’dan dev satın alım



    Daha çok Java ile tanıdığımız ancak yazılım dünyasının en önemli firmalarından birisi durumundaki Oracle önemli bir satın alıma imza atıyor. Son dönemin en yüksek bedellerinden birisini ödeyerek Cerner firmasını satın alıyor. 



    Oracle’dan dev hamle



    Oracle yaptığı açıklamada sağlık sektöründe dijital bilgi sistemleri geliştiren Cerner firmasını hisse başı 95$ olarak toplamda 28.3 milyar dolar karşılığında satın aldı. Cerner firmanın gelirlerine büyük bir katkı sağlayacak. Oracle de Cerner’i daha fazla ülkeye götürecek. 



    Ayrıca Bkz.Pegasus yazılımının sırları ortaya çıktı



    Giyilebilir cihazların yaygınlaşması ile sağlık sektöründe de önemli değişimler yaşanıyor. Kullanıcıların sürekli takibi, uzaktan tavsiyeler veya gerektiği durumda müdahaleler bu sayede mümkün oldu. Dijital sağlık sektörüne en büyük yatırımı yapan firmalardan birisi Apple ve geniş bir ağ oluşturdu. 



    Oracle da sektörün gidişatını iyi görmüş olacak ki devasa bir bütçe ayırmaktan kaçınmamış. Sıfırdan bir platform geliştirmek zaman alacağı için Cerner ile firma sağlık sektöründe hızlı bir şekilde ilerlemek istiyor. 

     




    Kaynak:https://www.oracle.com/corporate/acquisitions/cerner/







  • nedense aklımda Oracle ile metacortex (matrixte neo nun çalıştığı şirket) arasında bağ kurmuşumdur. Gerçek hayatta o gibi gelir. Bide vizyon öncesi bu haber. Bana her şey seni hatırlatıyorrrr
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.