Şimdi Ara

Oppo Reno 6 Lite tanıtıldı!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Oppo Reno 6 Lite tanıtıldı!



    Oppo, Reno 6 modelleri arasına bir yenisini daha ekledi. İsminden de anlaşılacağı gibi daha düşük özellikler sunarak orta segmente hitap eden Oppo Reno 6 Lite bugün tanıtıldı. Gelin Oppo Reno 6 Lite'ın tüm özelliklerine göz atalım.



    Ayrıca Bkz.Oppo Find X5 Pro'nun tüm özellikleri ve canlı görselleri ortaya çıktı



    Oppo Reno 6 Lite'ın tüm özellikleri ve fiyatı!



    Başta da dediğimiz gibi orta segmente hitap eden Oppo Reno 6 Lite ön tarafında 1080 x 2400 piksel Full HD+ çözünürlüğe sahip 6,43 inç büyüklüğünde bir ekran taşıyor. 20:9 en boy oranı sunan bu AMOLED ekran alt kısmında bir parmak izi tarayıcısına yer veriyor. Üst kısmında ise delikli tasarıma sahip 16MP'lik bir ön kamera yer alıyor.



    Arka tarafında 48MP'lik bir ana kamera taşıyan Oppo Reno 6 Lite, bu kameranın yanında 2MP'lik bir derinlik sensörüne ve yine 2MP'lik bir makro kameraya yer veriyor. Yani toplamda üç adet arka kamera bizleri karşılıyor.



    Oppo Reno 6 Lite tanıtıldı!



    Performansını Qualcomm tarafından geliştirilen Snapdragon 662'den alan cihaz, grafik işlemci olarak Adreno 610'u kullanıyor. Bu birimleri 6GB LPDDR4X RAM bellek ile destekleyen Reno 6 Lite, 128 GB UFS 2.1 depolama sunuyor. Aynı zamanda bu depolama microSD kart ile genişletilebiliyor.



    Elektriksel anlamda gücünü 5000mAh'lik bataryasından alan Reno 6 Lite, bu bataryayı 33W kablolu hızlı şarj desteği ile kolayca doldurabiliyor. Android 11 tabanlı ColorOS 11 UI ile çalışan cihaz, ek olarak çift SIM desteği, 4G VoLTE, Bluetooth 5.0, USB-C bağlantı noktası gibi özellikler de sunuyor. Ayrıca cihaz siyah ve gri olmak üzere iki farklı renk seçeneği sunuyor. Fiyatı ise 433 Dolar.




    Kaynak:https://www.gizmochina.com/2022/01/17/oppo-reno6-lite-launched-with-snapdragon-662-5000mah-battery-48mp-triple-cameras/



  • Her sene bir onceki seriden daha gucsuz telefon cikarmak da moda oldu..

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Cezbedici bi fark göremedim..

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.