Şimdi Ara

Oppo Reno 4 Pro kutusundan çıkıyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Oppo'nın Reno ailesi genişlemeye devam ediyor. Reno 4 Lite, Reno 4 ve Reno 4 Pro ile genişleyen ailenin en güçlüsü Reno 4 Pro kutusundan çıkıyor. Telefon 65W hızlı şarj desteği ile dikkat çekiyor.




  • 8000 tl lik telefona ilk bir kaç ay güncelleme verirler artık... Daha ucuza S20FE alırım en azından kafam rahat olur şu dandik markanın fiyat konusundaki özgüvenini anlayamıyorum.

  • Bırakın kalsın kutusunda.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Mesut abi, o kadar isteksiz anlatmışsın ki telefonu daha görmeden soğuduk.

  • DonanımdanBihaber kullanıcısına yanıt

    Ben de sizin gibi fanboyların başka markaları bir veriye dayanmadan böyle boş boş karalamalarını anlayamıyorum. Oppo'nun reno serisi cihazları son derece kaliteli cihazlar bizzat kullandım hem yazılımı olsun hem donanım yazılım uyumu olsun son derece özenle hazırlanmış çok kaliteli cihazlardı.

    Hatta tecrübelerimi de aktarayım söylediklerim desteksiz kalmasın. 6-7 ay kadar reno 2Z kullandım ve helio p90 işlemcili orta seviye bir model. O modelden ise S10e'ye geçtim. Hani amiral gemi serisi olan. Reno 2Z'de aylarca tek bir takılma donma yaşamadım ve telefon çok daha serin çalışıyordu. Şu an kullandığım S10e ise en ufak yükte ısınıyor ki ne oyun oynarım ne zorlayıcı bir şey. Ayrıca da spotify'a girerim bağlantı sorunu verir, şarkıyı başlatırım çalıyor gösterir ama ses gelmez, web tarayıcısında 2 sekme açıkken durduk yere donar yanıt vermiyor der, cihaz 3-4 günden fazla açık kalırsa ana menüde ufak tefek takılmalar başlar, ve daha belki benim dışında olan kullanıcıların yaşadığı birçok sorun daha. Yani evet haklısın dandik oppo'da orta seviye cihazla yaşamadığım hiçbir sorunu premium kalite samsung'un amiral seviyesi denecek bir cihazında yaşamam çok normal.





  • tplon T kullanıcısına yanıt
    Profilimden de belki çıkarım yaparsınız ancak fanboyluktan çok uzağım. Exynos işlemciler s8 9 serilerinden beri snapdragonlardan daha kötü durumda tahminimce ısınma vs problemlerini ondan yaşamışsınızdır. Reno cihazlar kalitelidir illaki ancak çok az güncelleme aldığını bir çok yerden okudum ve kendini henüz kanıtlayamamış bir firmanın böyle yüksek fiyat çekmesini eleştirmiştim. Misal Oneplus ilk çıktığında epey süre çok ucuz fiyattan devam etti marka bilinirliği artınca yavaş yavaş fiyatları yükseltmeye başladılar. Zaten tüm telefonlar şuan pahalı ancak Xiaomi vs markalar ve snapdragonlu fe dururken 8000 tl yi bu telefona çok görüyorum.

  • 720G'li cihaza 7k çok. Zaten birkaç aya Reno5 çıkar  

  • Ben ilk yorumda yanlışlarınıza odaklanarak cevap verdim fakat fiyat konusunda sizinle hemfikirim. Bence de snapragon 720G'li bir cihaza konuşulan fiyat çok fazla ve şahsen vermem fakat bu cihaza da muadil olarak s20FE pek uygun durmuyor çünkü s20FE de exynos işlemciyle geliyor snapdragon değil orada bir yanlış bilginiz var. Dolayısıyla evet reno 4 pro almak çok mantıklı değil fakat kesinlikle dandik bir cihaz da değil ve yerine exynos önermek de mantıklı değil.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: DonanımdanBihaber

    8000 tl lik telefona ilk bir kaç ay güncelleme verirler artık... Daha ucuza S20FE alırım en azından kafam rahat olur şu dandik markanın fiyat konusundaki özgüvenini anlayamıyorum.

    Dandik marka ? Kullanıcı adı ile uyumlu bir yorumcu.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kafasında silah zoruyla anlatiyor sanki :D

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Reno 3 pro da 12 gb ram ve 765g varken. bunda 8 gb ram ve 720g ile baya geri gidilmiş ama model yeni modeli. Çok saçma ve reno 3 pro varken neden biri bunu alsın. Üstelik 3x optik zoom u da yok. Ben anlamadım neden böyle çıkartmışlar fakat hele o fiyatı görünce iyice saçmalanmış dedirtti.

  • Kutudan telefon haricinde sim yuvası iğnesi ve gerek(siz) dökümantasyonlar da çıkıyormuş öğrenmiş olduk. Ayrıca videodan isteksizlik akıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O paraya 2 tane redmi note 9 pro 128 GB alınır.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.