Şimdi Ara

OPPO RENO 2Z ANA KONU. (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
636
Cevap
20
Favori
59.082
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 3500tl bütçem var vu telefonda sensör sorunu olduğunu okudum bir çok yerde o yüzden tereddüt ettim sizce 3500 e ne almalıyım?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güncel

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: blackbatuhan

    3500tl bütçem var vu telefonda sensör sorunu olduğunu okudum bir çok yerde o yüzden tereddüt ettim sizce 3500 e ne almalıyım?
    Xaomi lere göre çok iyi sensörü bence şanş olarak bozuk gelen varsa bilemem ,benimki çoğu zaman kulağa götürdüğünde kapanıyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hellar

    Xaomi lere göre çok iyi sensörü bence şanş olarak bozuk gelen varsa bilemem ,benimki çoğu zaman kulağa götürdüğünde kapanıyor.

    Alıntıları Göster
    Benim reno z de ışık ve yakınlık sensörü stabil çalışmıyordu fabrikasyon ekran koruma filmini çıkarıp attım sorun çözüldü belki bu modeldede öyledir..
  • blackbatuhan B kullanıcısına yanıt
    Sensör sorunu yok. Şöyle bir sorun var.
    Telefon görüşme ekranı önde açık ise kulağa götürünce ekran kapanıyor. Ama telefon ile görüşürken onu bildirim haline getirdim ve diyelim WhatsApp açtın. O halde kulağa götürünce kapatmıyor. Yani görüşme arka planda olup farklı uygulama açarsan sensör kapatmıyor. Ama görüşmeyi yine tam ekran ön plana alırsan kapatıyor

    Yazılımsal olduğunu düşünüyorum. Diğer telefonlar da arka planda da olsa görüşme açık ise, hangi program açık olursa olsun ekranda ne olursa olsun kulağa götürünce sensör devreye girer. Oppo da maalesef görüşme arka plana atılınca sensör devreye girmiyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • keepmyself K kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım merhaba, ayarlarda cihazı üzerinde taşıdığını varsayarak kilidi gemen kapatmıyor. Masanın üzerinde 3-5 dk ellemeden bekletirsen tekrar kilştler devreye giriyor. Ayarı kapatırsan her defasında kapattığın anda kilit devreye girer.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • seckinsahin kullanıcısına yanıt
    Ben telefonu alalı 5 ay oldu, kullanım durumuna göre 1-2 gün gidiyor
  • Güncelleme hala gelmedi güya haziran başında gelicekti
  • erdi.keskin kullanıcısına yanıt
    Bazı ülkelere verilmiş güncelleme, Türkiye önümüzdeki ay alır muhtemelen. Her konuda olduğu gibi güncelleme konusunda da geri sıralardayız maalesef.
  • Bu güncelleme arkadaşıma geldi, bana hala gelmedi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güncelleme dün gece 12.30 gibi geldi ve geldiği gibi hemen güncelledim. İlk izlenim olarak ben oldukça başarılı buldum. Bence eksik olan birçok şey giderilmiş. Örneğin benim için büyük eksiklik olan kapalı ekran saatini aktif ettiğimizde herhangi bildirimin gözükmemesi olayı çözülmüş artık saat ile birlikte bildirimleri de görebiliyoruz. Bunun dışında dark mode oldukça güzel, şarj performansını olumlu yönde etkileyeceğini düşünüyorum. Kişisel olarak kare simgeler benim çok sevdiğim bir şey değildi ve onları da istediğimiz gibi kişiselleştirebiliyoruz, açıkçası simgeleri yuvarlak yapmamla beraber arayüzünü çok sevdiğim oneplus cihazlara benzedi telefon Özetle ben fazlasıyla beğendim artıları ve eksilerini farkettikçe yazarım.




  • Arkadaşlar Merhaba,

    Forumlarda araştırdım youtubelerde videosunu izledim karar sürecindeyim.
    Benim için önemli olan noktalar kameranın iyi olması, kasmaması takılmaması şebeke problemi olmaması gibi şeyler. Çok oyun oynayan biri değilim, stabil çalışsın sorun çıkarmasın yeter.
    renoz 2z kullanan arkadaşlara sorum mi mi9 lite, oppo reno 2z, samsung a51 arasında kaldım. Sizler ne tavsiye edersiniz, renp 2z alacağına şu telefonu al diyeceğiniz bir cihaz var mı?
  • şebeke sorunu hiç yaşamadım çok iyi çekiyor herşey iyi 4 aydır kulllanıyorum .Bir tek netflix hd değil
  • Bende almayı düşünüyorum netflıx sorunu düzelirmi acaba telefonda tek sıkıntı sanırım netfılx

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar benim tel teknosadan alınma hala güncelleme yok.Neye göre geliyor güncelleme veya ne zaman gelir güncelleme benim cihaza.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün gece geldi güncelleme ilk izlenimlerim hız olarak artış var (pencere hareketleri,parmak izi okuma )
  • Güncellemeyi yapan arkadaşlar güncellemeyi websitesinden mi indirip kurdunuz yoksa tele bildirim mi geldi?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Şu an 6s kullanıyorum ve 2. el piyasası iyice düşmeden elden çıkarmayı düşünüyorum. Apple’ın planlı eskitme yaparak temel uygulamalar yüklü ve tüm resimleri sildiğim telefonda bana sadece 2 gb yer bırakması artık iyice illallah ettirdi. Araştırma yaparken bu telefon dikkatimi çekti ve mağazada inceledim hoşuma gitti, özellikle arayüzünün apple’a çok yakın olması en önemli özelliği oldu. şu an fiyatı fırlasa da bugün düşmüş biraz, deneyimli arkadaşlar (özellikle iphonedan geçenler) fikir verebilirse süper olur. trendyol’da 3317 tl şu an:https://m.trendyol.com/oppo/reno2-z-128-gb-gece-mavisi-cep-telefonu-oppo-turkiye-garantili-p-32660800?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi englishmannn -- 9 Temmuz 2020; 3:19:13 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • Güncelleme sonrasında batarya performansında düşüş yaşayan var mı?
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.