Şimdi Ara

'OPPO R3' Fotoğraf odaklı yeni modeliyle karşımızda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  'OPPO R3' Fotoğraf odaklı yeni modeliyle karşımızda  'OPPO R3' Fotoğraf odaklı yeni modeliyle karşımızda
    Oppo'nun yakın zamanda piyasaya sürdüğü bu telefonda firma daha çok fotoğraf ve çekim kalitesine önem vermiş durumda. Daha önceki oppo find 5 find 7 modellerinde bulunan bir çok fotoğraf çekme özelliğini ve modlarını barındırmakla birlikte yeni özelliklerde taşımakta. Özellikle gece çekimlerinde iddaalı olduğunu söyleyen oppo yetkilileri kendi kullandıkları yazılımlar ile gece çekimlerinde ışığın açısından kaynaklanan kararmalara yazılımsal olarak el attıklarını vurguluyorlar ve bu sayede ışığın az olduğu yerlerde daha yüksek kalitede daha net fotoğraf çekebildiğini söylüyorlar.

    5' lik hd ekranda 294 ppi pixel aralığı ve 16 milyon renk destekleniyor. Mediatek Mali 400 gpu'sundan güç alan cihaz 4 çekirdekli olup 1.6 ghz hızında çalışmakta. 1 gb ram bulunan telefonda 8gb rom, 2420 mah kapasite pil ve 128 gb' kadar desteklenen micro sd kart yuvasına sahip. Cihazda önde 5mp, arkada flash destekli sony'nin arka aydınlatmalı 8mp Sony IMX179 f/2.0 destekli içinde 5P cam lens ve mavi filtre olan kamerasına yer verilmiş. Colos OS destekli bu kamera özel yazılımı sayesinde ( OPPO PI isimli özel yazılım ve görüntü işleme motoru) gece vakti ya da ışığın az olduğu yerlerde sizin sadece o moda alarak fotoğrafınızı çekmenizi ve geri kalanını ona bırakmasını istiyor. Bu yazılım sayesinde 24 megapixel seviyesinde çok net fotoğraflar çekebiliyorsunuz. Ayrıca titreme engelleme ve kızılötesi ışık ile fokus ayarlama gibi özellikleride sunan Oppo R3 fotoğraf çekmeyi sevenler için heycanlandırıcı olacak gibi gözüküyor. Ayrıca iphone'a benzettiği tasarımıyla ve malzeme kalitesiylede R3 dikkatleri üzerine çekmekte.

     'OPPO R3' Fotoğraf odaklı yeni modeliyle karşımızda

    Bu fiyatta türkiyede satılan telefonlara nazaran fotoğraf severler için tam bir fiyat performans ürünü olan cihazsa global pazarda satışa sulunup sunulmayacağı hakkında hala bir bilgi bulunmamakta.

    Telefonun şuanki orjinal site fiyatı 2299 RMB ( 770TL ) olmakla birlikte kullanıcı dostu bir telefon olmayı başarıyor.

    Saygılar,
    Mert Karamusaoğlu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi extremert -- 21 Temmuz 2014; 22:58:11 >







  • Orta seviye bir modele boyle iyi bir ozellik eklenmis. Ama hem ozellik hem performans hemde tasarim bakimindan Find 7 daima tercihim olmustur; henuz sahip olamamis olsam bile

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Instagram performansı nasıl acaba cihazın?

    Onun dışında güzel duruyor,gelirse alınabilir bir cihaz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • doctor_bey D kullanıcısına yanıt
    Merhabalar
    Bir kac gun once çinde facebook,twitter,youtube hatta google gibi instagram da erisime kapatildi. Malesef buralarda tek eglencem instagramdi onuda elimizden aldilar. Sayet acik olsaydi sizin icin gidip deneyebilirdim.

    Saygılar,
    Mert Karamusaoğlu
  • quote:

    Orijinalden alıntı: extremert

    Merhabalar
    Bir kac gun once çinde facebook,twitter,youtube hatta google gibi instagram da erisime kapatildi. Malesef buralarda tek eglencem instagramdi onuda elimizden aldilar. Sayet acik olsaydi sizin icin gidip deneyebilirdim.

    Saygılar,
    Mert Karamusaoğlu

    İnsan neden çinde ayaklanma çıkarmıyorlar?Bu insanlar harbi salak.Her türlü eğlenceleri elinden alınıyor resmen çin sıkı yönetim uyguluyor.

    Baidu nere google nere
  • Aslinda kendilerine ait ve daha hizli calisan ( dogal olarak kendi serverlari ) face,twitter,youtube benzeri kanallari var. Bunlar cok derin konular. Basligida amacindan saptirmak istemem ama sordugunuz icin cevaplayayim. Demir yumruk ulkesi malesef boyle oluyor. iyi mi ? diye sorarsaniz bence burasi icin iyi cunku burada bir istanbul bir eminonu kalabaligi yok. Bu kadar insani zaptetmek hakkaten buyuk basari. Buna ragmen gozlemledigim kadariyla insanlar da hic sikayetci degil bu durumdan. Herkes hayatlarindan son derece memnun. Bir de son olarak ayaklanma cikarsa ( ki bikac kere yasanmis ) asker gelip bir kac uyaridan sonra insanlar dagilmazsa rastgele ates aciyorlarmis kalabaliga. Bu bize ilk derste ogretildi eger bir yerde protesto varsa ordan ilk siz uzaklasin diye. Cunku yabanciyiz provoke edebiliriz diye bizde zan altinda ya da kaza kursunu dedikleri olaya girebilirmisiz prof hocalarimizin anlattigi kadari ile... Tabi bunlar sehir efsaneside olabilir cinlilerin kavga ettiklerine cok nadir rastliyorum ozlerinde cok iyi ve saygili insanlar. ( geneli )

    Saygılar,
    Mert Karamusaoğlu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi extremert -- 4 Ekim 2014; 15:54:32 >




  • extremert kullanıcısına yanıt
    Tüh be,çinin şu muhafazakar tutumuna sinir oluyorum,sanki engelleyince ellerine bişey geciyo

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.