Şimdi Ara

Oppo, Find X3 serisine en az 3 yıl destek sunacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Oppo, Find X3 serisine en az  3 yıl destek sunacak



    Avrupa akıllı telefon pazarına 2018 yılında girdikten sonra oldukça önemli başarılar elde eden Oppo, Mart ayında tanıttığı yeni amiral gemisi telefonları Find X3 seri ile alakalı Hollanda merkezli bir yayına açıklamalar yaptı.



    Ayrıca Bkz.iPhone 6 kullanıcısı, cihazının pili patladığı için Apple'a dava açtı



    3 yıllık destek



    Android Planet'e Find X3 serisinin güncelleme politikası hakkında bilgi veren Oppo, çoğu telefonu için sağladığı iki yıllık güvelik güncellemelerini Find X3 serisinde üç yıla çıkartıyor. Oppo, ayrıca Find X3 serisi için desteğini dört yıla uzatmanın uygun olup olmayacağını test ediyor.



    Oppo, Find X3 serisine en az  3 yıl destek sunacak



    Find X3 serisi ile yeni bir yola başlayan şirket, ilerleyen zamanlarda amiral gemisi telefonları haricinde de daha uzun süreler güvenlik güncellemeleri sağlayabilir. Şu an Samsung, dört yıla kadar sunduğu destekle Android tarafında ön sıradaki yerini koruyor.




    Kaynak:https://www.gsmarena.com/oppo_promises_three_years_of_software_support_for_the_find_x3_series-news-49006.php
    Kaynak:https://www.androidplanet.nl/nieuws/oppo-find-x3-verbetering-updatebeleid/?_gl=1*p69v4n*_ga*MVJkY0hDYVNVZ1d3Y2ZlQ3BkNzB4ZTYxZlRvZGNkSFZBZTYzQWN3U2J4X1YyZkdNWGlaa1lqOW56Rk9heXdnQg







  • Allah Samsungdan razı olsun. Bence samsung vermese diğer ana üreticiler uzun seneler daha telefonlarına 3 yıl büyük güncelleme vermeyecekti. 1000$ seviyesinde telefon satıp da iki büyük güncelleme vermek tüketiciyle alay etmektir. Apple'ın yazılım desteği avantajı bir nebze olsun kırılıyor gibi.
  • 3 yıl desteği bile bir artı olarak lanse ediyorlar. zaten göreviniz. benim telefonum 2017çıkışlı ama daha bugün küçük bir güncelleme geldi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A40356F19 -- 8 Mayıs 2021; 21:55:16 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-A40356F19

    3 yıl desteği bile bir artı olarak lanse ediyorlar. zaten göreviniz. benim telefonum 2017çıkışlı ama daha bugün küçük bir güncelleme geldi
    Olay o değil 3 sene ana güncelleme alması zaten4/ 5 sene güvenlik güncellemesi alıyo Android cihazların çopu

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 3 yıl güncelleme vereceklermiş demek.Yani ne diyeceğimi bilemedim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-90C658355 -- 9 Mayıs 2021; 00:13:58 >
  • Allah Samsungdan razı olsun. Bence samsung vermese diğer ana üreticiler uzun seneler daha telefonlarına 3 yıl büyük güncelleme vermeyecekti. 1000$ seviyesinde telefon satıp da iki büyük güncelleme vermek tüketiciyle alay etmektir. Apple'ın yazılım desteği avantajı bir nebze olsun kırılıyor gibi.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bak hele güzel güzel akıllı yatırım yapın ha şöyle.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xloud X kullanıcısına yanıt

    Çoğu cihaz güvenlik güncellemesi alıyor ama benim cihaz yerli malı yurdun malı almıyor...



    Oppo, Find X3 serisine en az  3 yıl destek sunacak
  • Ben oppo'cuyum ama vazgeçmek üzereyim oppo'dan nedeni batarya güçlü değil Bataryası güçlü telefon lazım bana

  • samsung 2018'den beri amiral gemilerine 3 yıl ana güncelleme veriyor.burada 5 yıl önceki kötü imajını bence yıktı.üstelik güncellemeleri gayet stabil yayınlıyor.beta programlarını iyi kullanıyor.


    samsung bunu iyice yayınca başka üreticileri de hamle yapmaya zorladı ve bu tüketicinin çok yararına bir rekabet oldu.3 yıl ana güncelleme demek,toplamda 7-8 yıl hiçbir uygulamada desteklemiyor sorunu olmaması demek.


    2 yıl da güvenlik güncellemesi ile toplamda 5 yıl güvenli kullanım imkanı var.eskiden android'de 1 yıl ana,1 yıl güvenlik güncellemesi veriliyordu.bence 1-2 sene içinde güvenlik güncellemelerinde de 3 yıl desteği başlar.


    ama oppo'nun sorunu pahalı olması.çok net birşey var.samsung 25 yıldır,apple 15 yıldır telefon pazarında çıtayı belirleyen telefonları üretiyor.daha tuşlu telefonlar zamanında bile ve hekes en iyi telefon olarak nokia ve samsung almaya çalışıyordu.apple da akıllı telefon piyasasının kapısını açtı ve yeni düzene samsung da çok iyi ayak uydurdu.bu yüzden çok ciddi marka güvencesi,satış ve satış sonrası ağları oturdu.oppo gibi son 3-5 yılda yeni duyulmaya başlayan,yeni yeni global pazara adım atan tecrübesiz markalar apple ve samsung amiral gemisi fiyatına amiral gemisi telefon satamazlar.15-20% ucuza satmak zorundalar.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aycibin -- 10 Mayıs 2021; 11:51:37 >




  • Find X3 Neo gelse tam alınası telefon ama TR'e gelen markalar telefonlarını Türk halkına layık görmüyo galiba kii Aylar öncesinden 65343 çeşlit ülkede satışa çıkan telefonlar TR'e daha gelmedi bileee.. Reno 5 çıkalı 5 AY oldu daha düz Reno 5 yeni geldi.. Bu ay Reno 6 tanıtımı yapılacak daha Reno 5 Pro ortada yok.. Vivo'da aynı halt, 2019'da TR'e giriş yaptılar daha telefonları yok ortada. V21, S9 5G, X60 Pro v.b.v.b gelse de alsam diyorum adamlar telefon getirmiyo şaka gibi..

  • Telefonun tasarımını beğendim, güzelmiş. Derken amiral gemisi sınıfı olduğunu gördüm. Boşuna tasarım için kasmamışlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.