Şimdi Ara

Oppo A5 2020 Bildirim Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 1 hafta kadar önce Samsung A30'u satıp bu cihazı aldım. Söylemem gerekirse çok daha hızlı ve kullanımı kolay bir telefonmuş. Ufak bir sorun dışında gayet memnunum.

    Soruna gelince, Whatsapp için ayrı bildirim sesi oluşturma alışkanlığım var. Bu bildirim seslerini de kendim yapmıştım yıllar önce ve telefon çaldığında neyin ne olduğunu hızlıca ayırt edebilmeme olanak sağlıyordu. Bu zil seslerini kullandığımda, bir süre sonra -nasıl olduğunu bilmiyorum- varsayılan'a dönüyor. Varsayılan zil sesi de (yok) yazıyor. Önceki telefonumda da (Samsung A30) bu sorun vardı. Belki dosya türünden dolayıdır diye A30'un kendi üzerindekilerden kullanmaya başlamıştım. Gerçi telefondan mı nedir, üzerindekileri de kullansam ara ara ses gelmediği de oluyordu. LG G4, LG G5 ve hatta GM 5d kullandım, hiçbirinde bu sorunu yaşamadım.

    Şimdi şöyle bir ayrıntı var. Samsung A30 ile Oppo A5 2020'de ortak kullandığım tek cihaz Mi Band 3. Bu ikisi dışında bildirim sorunum olmadı daha önce. Mi Band 3'ten dolayı mı yapıyor bilmiyorum. Bileklikte bildirimlerim açık. Bu bilekliği eşim de kullandı ama onda sorun olmamıştı. Bu telefondan memnunum. A30'dan sonra jet gibi geldi fakat bu sorun biraz sıkıntı yarattı benim için. Bu konuda her hangi bir tavsiyesi olan var mı?







  • Hocam yaklaşık 4 ay olmus, nasil, telefondan memnun musunuz? Hosunuza gitmeyen bir ozelligi var mi veya şu da olsaydi dediginiz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.