Şimdi Ara

OpenSea aylık hacim rekoru kırıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • OpenSea aylık hacim rekoru kırıldı



     



    NFT sektörünün giderek daha fazla ivme kazanması ilgili platformları da adeta coşturuyor. NFT sektörünün en önemli pazarı haline gelen OpenSea aylık hacim ve günlük satış anlamında rekorları kırıyor. 



    OpenSea ne kadar gelir elde ediyor?



    NFT platformları bugün ETH, SOL, AVAX, BSC gibi ağlarda kendisine yer buluyor ancak ETH tabanlı olan platformlar çok pahalı aktarım ücretleri olmasına rağmen daha fazla ilgi görüyor ve satış fiyatları da uçuyor. Bazı yenilikçi kontratlar aktarım ücretlerini çok düşük seviyeye getirse de halen OpenSea çok gözde.



    Ayrıca Bkz.Metaverse dünyasına Güney Kore hamlesi



    Dune Analytics tarafından yapılan analizlere göre Aralık ayında 4.74 milyar dolar hacim üretildi ve yeni bir rekor kırıldı. 9 Ocak tarihinde ise 261 milyon dolar ile günlük hacim rekoru kırıldı. Özellikle yeni koleksiyonların çıkışı esnasında ilgi büyük oluyor. Yine aylık NFT satışı 1.8 milyon ile rekor kırdı. 



    OpenSea Polygon tabanlı versiyonuna bakacak olursak aylık hacim 55 milyon dolar civarında. Aylık NFT satışı ise 2 milyon civarında. Aslında satış daha fazla ancak fiyatlar ETH tarafında adeta uçuşa geçmiş. Bu bakımdan NFT sektörünün ETH ağı dışındaki ağlarda ne kadar kazandırabileceği sorgulanıyor. 

     




    Kaynak:https://dune.xyz/rchen8/opensea?utm_source=tokenmetrics.com







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.