Şimdi Ara

OPEL ASTRA SEDAN EDITION PLUS 1.6 benzinli

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
46.731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar EDITION PLUS 1,6 , Corolla life 1,33 ve megane 1,6 atmosferik motorlu arasında kaldım . yaklaşık fiyatları neredeyse aynı ve özellikler bakımında astra sedan biraz daha ağır basıyor.

    astra sedan EDITION PLUS 1,6 kullanıp kullanıp tüp taktıran varmı ve hangi marka tipü kullanıyorsunuz...arkadaşlardan biri tüpten dolayı motorda sübap kapaklarındaydı sanırım sorun yaşadığını biliyorum.

    buna benzer sorunlar hala sorun yaratıyor mu ? bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim . teşekkürler



  • Kesinlikle haklısınız.2 aracıda da test etmiştim ve 2015 Aralık ayında Astra aldım.Arada inanılmaz kalite farkı var.En basitinden kapıların kaliteliği bile Corolla'ya göre zırhlı araç gibi geliyor.Makyajlanan Corolla yı da test etmeye gittim daha beter kalitesiz yapmışlar.Astra her türlü Corolla dan kaliteli.Motor olarak sorunsuz olabilir ona bir şey diyemem ancak diğer türlü Corolla'nın Astra'ya göre tek bir artısı yok.
  • 5 aydir kullaniyorum tup takmadim az km yaptigim icin. Arac yeni oldugu icin de kiyamadim. Tek depoyla 600-700 km arasi yapiyor kullanima gore. Corolla yi ele megane ile arasinda karar ver bence. Corollanin o motoru cok daha vasat astraya gore.
  • 2016 yılı Nisan ayında bende astra ile corolla 1,33 arasında kalmıştım. Sonunda gidip corolla yı aldım ve lpg taktırdım. Şu an sorunsuz biniyorum. 0,20 kuruş yakmakta şehir içinde. Beni corolla da arka koltuk rahatlığı, marka algısı, sağlamlığı ve görünüşü cezbetmişti.Aracım 21000 km'de.Tamamen ihtiyacınıza göre araç alın. Bu arabadan hızlı tepkiler beklemeyin. Sürmeyi bildikten sonra 1,33 life motor performans olarak benim ihtiyacımı karşılamakta. Ben pişman değilim ama şu an bu ikilemde kalsaydım. Sanırım megane ı alırdım. Ama megane ı kullanmam lazım. Sizde bahsettiğiniz araçlarla test sürüşüne mutlaka çıkın. Öyle karar verin

    Benim açtığım konu ise linktedir.https://forum.donanimhaber.com/toyota-corolla-1-33-life-mi-yoksa-opel-astra-sedan-1-6-mi--116028706#116028706



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkem -- 3 Ekim 2017; 17:19:56 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: haberelectro

    5 aydir kullaniyorum tup takmadim az km yaptigim icin. Arac yeni oldugu icin de kiyamadim. Tek depoyla 600-700 km arasi yapiyor kullanima gore. Corolla yi ele megane ile arasinda karar ver bence. Corollanin o motoru cok daha vasat astraya gore.

    Şehiriçiyse hiç gerek yok tüpe şehirdışı ise çok yakıyı
  • Corolla 1.33 çok kalitesiz bir araç kesinlikle astra

    ikisinin de içine oturun Corolla leğen plastiği 1.33 için geçerli astra çok daha kaliteli

    Kalite farkı ortada
    OPEL ASTRA SEDAN EDITION PLUS 1.6 benzinliOPEL ASTRA SEDAN EDITION PLUS 1.6 benzinli



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrcnd -- 3 Ekim 2017; 17:32:17 >
  • emrcnd E kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle haklısınız.2 aracıda da test etmiştim ve 2015 Aralık ayında Astra aldım.Arada inanılmaz kalite farkı var.En basitinden kapıların kaliteliği bile Corolla'ya göre zırhlı araç gibi geliyor.Makyajlanan Corolla yı da test etmeye gittim daha beter kalitesiz yapmışlar.Astra her türlü Corolla dan kaliteli.Motor olarak sorunsuz olabilir ona bir şey diyemem ancak diğer türlü Corolla'nın Astra'ya göre tek bir artısı yok.
  • Geçen sene benzer kararsızlığı yaşayıp bizde babam için Astra edition plus aldık. Hatta hızımızı alamayıp 1 tanede amcama aldık Her ikisi de çok şükür memnun şimdilik, yüzü eskimiş olsada tavsiye ederim
  • corolla 1.33 çok küçük bir motor az yokuşta bayıyor kesinlikle benim gibi basmazsam faza yakmasın basıncada gitsincilerdensen pişmanlık yaşarsın yokuşlu yerlerde yaşıyorsan çokçok işman olursun ayrıca yeni kasa corolalar tam bir konserver geçen gün önümde kaza yaşandı adama kamyona yakıt deposunun ordan vurdu frenli hızı amx 60 falandır kabine kadar girdi sözde air bagler patladı ama adamların kafalar gözler patladı perişan oldular o hızda o araba o hale gelmemeliydi.
  • Edition Plussa astra alin.



    Yoksa Joy megane alin.



    Corollayi hic dusunmeyin bile
  • defiant82 kullanıcısına yanıt
    Sehirici kullaniyorum hep
  • Seçenek olarak düşünmemişsiniz ama yeni Octavia 1.2 tsi (86 hp) tavsiye ederim. Eşime aldık, 500 km uzun yol yaptım, düz yol, rampa vs hiç sorun yaşatmadı. Donanım ve güvenlik olarak aklınızdaki araçlardan daha önde ( 2 hafta önce hepsini tek tek inceledim en ayrıntısına kadar )..



    Şimdiden hayırlısı olsun..
  • http://www.arabalar.com.tr/araba-karsilastirma/2-1-207430-1-208245



    Her iki aracı da test ettim. Her ikisi de parasına göre tercih edilebilir araçlar. Ben Megane tercih ettim. Corolla ise bana göre bu iki aracında gerisinde kaldı.

    Yazılmayan Farklar :

    Megane / Astra

    Kaput keçesi. / LPG için motor garantisi.

    Arka taraf için aydınlatma. / Daha performanslı klima.

    Karter koruma. / Euro Ncap 5 yıldız (2012) Megane?

    Daha ferah arka kısım.

    Arkada 3 ad. başlık.

    Daha iyi yalıtım.

    Güncel kasa.

    20.000 km. bakım aralığı. / bildiğim kadarıyla 15.000 km.

    3 yıl mekanik ve boya garantisi. / bildiğim kadarıyla 2 yıl.

    Tüm camlar tek tuşla açıp kapama.

    Dikiz aynalarında lamba.



    Tercihiniz şimdiden hayırlı olsun!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Formdas -- 4 Ekim 2017; 7:40:25 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BordoVeBeyaz

    Seçenek olarak düşünmemişsiniz ama yeni Octavia 1.2 tsi (86 hp) tavsiye ederim. Eşime aldık, 500 km uzun yol yaptım, düz yol, rampa vs hiç sorun yaşatmadı. Donanım ve güvenlik olarak aklınızdaki araçlardan daha önde ( 2 hafta önce hepsini tek tek inceledim en ayrıntısına kadar )..



    Şimdiden hayırlısı olsun..

    Ne kadara aldınız hocam?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BordoVeBeyaz

    Seçenek olarak düşünmemişsiniz ama yeni Octavia 1.2 tsi (86 hp) tavsiye ederim. Eşime aldık, 500 km uzun yol yaptım, düz yol, rampa vs hiç sorun yaşatmadı. Donanım ve güvenlik olarak aklınızdaki araçlardan daha önde ( 2 hafta önce hepsini tek tek inceledim en ayrıntısına kadar )..



    Şimdiden hayırlısı olsun..

    Kesinlikl...

    Octi varken digerlerine bakmazdim. Zaten 1.2 tsi zam gelecek bu fiyata asla bulunamayacak bu araç. Keske imkanım olsa da alabilsem zam gelmeden. Yaz aylarinda alabilirim diyorum ama o zamana coktan zam gelecektir.
  • 2015 te birkaç araç arasından kalıp astra 1.6 aldım o zaman yeni megan çıkmamıştı ama şuan olsa yine astra alırdım megan astradan daha iyi değil tek artısı yeni kasa olması.

    35bin kilometredir sorunsuz lpgli kullanıyorum brc marka
  • GÜNCEL
  • Megane yerine Astra tercih ederdim ben. İki modelden de kaliteli bir araba. İlk kasalara ben genellikle ön yargılı davranırım. Çünkü kronik sorunu var mı yok mu bilemiyorsun? Corolla 1.33 sayfalarca konusu var. Her bakımdan bu iksi modele göre kötü bir araba.
  • mathematician_01 kullanıcısına yanıt
    68.150₺'ye aldık Avek Çanakkaleden
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BordoVeBeyaz

    68.150₺'ye aldık Avek Çanakkaleden

    Vallahi güzelmiş, kazasız belasız güle güle kullanın
  • Çok teşekkürler, düşünen herkese tavsiye ederim bu paraya f/p diyorum..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.