Şimdi Ara

OPEL ASTRA J

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 2014 VE SONRASI 1.6 DİZEL 136 HP 320 NM OPEL ASTRA J DİZEL OTOM HAKKINDA GENEL YORUM YAPMAK İSTEYENLER

    OPEL ASTRA J



  • Eski kasa olmasına rağmen yeni kasadan daha güzel bence. Bizde 1.6 Benzinli modeli var o kasaya yetmiyor ama bu motorla iyi yürüyor iş yerinde birisinde var o çok memnundu aracın performansından. Alınabilecek araçların arasında başı çekebilir bu otomobil bu dediğiniz kombinasyonlarla.
  • Dizel otomatik Cosmo, sunroof tadından yenmez.

    Ben 1.4t HB modelini bir sene civarı kullandım, süspansiyonundan yalıtımına çok güzel bir araç ama en büyük sıkıntısı bozuk zeminlerde göğüsten çıtırtılar geliyordu, motor sesi de duyulmayınca biraz rahatsız edici oluyor. Otoban kullanımında çok konforlu.
  • Eski tip şanzıman olduğu için ara hızlanmalarda idare eder son hız da 220 li hızları yakalıyor. Yalıtım benim 3.5 focusa göre daha kötü yakıt 3.5 Focusa göre çok kötü. Ferahlık hissi olarak Focusa göre daha iyi koltuklar daha iyi direksiyonun sertleşmemesi sıkıntı virajlarda aracı çizgide tutmakta zorlanıyor insan, bir miktar da yatma ve salma yapınca Focus taki gibi düzde gidercesine girip çıkamıyorsun tedirgin ediyor. Genel olarak yeterli bir araç.
  • bu kasa 200 kg kadar hafif olsa opel efsane bir araç yapmış olurdu..... buna rağmen hızını aldıktan sonra 1.3 1.6 dizeli yol oturan güzel giden bir alet. elektronik arızalar konusunda pejo 307 den bile daha kötü bir araçtır. abudik gubudik sensor arızaları yüzünden facebook ta ki astra j team adlı sayfada veryansın edilmeyen tek bir saniye yok. ortalama saat başı bir kullanıcı elektronik arıza konusu açmaktadır. ben aracın iç aksamını cok kaliteli buluyorum ayrıca aktarma ve yürüyen aksamlarda bence cok kaliteli ve dayanıklı. sport ve cosmo donanım beyaz sanruuflu bir alet bundan 10 sene sonra dahi cok yüksek fiyatlara satılacaktır. sedanları tasarım olarak cok yavan yapma ve çakma durmakta bana göre. sport ve cosmo da ki süspansiyon ve koltuk farkı aracı daha bir sevmenize sebep olacaktır. ambiyans ışıklarıda iç mekana ayrı bir hava katmakta.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sonofisiris

    bu kasa 200 kg kadar hafif olsa opel efsane bir araç yapmış olurdu..... buna rağmen hızını aldıktan sonra 1.3 1.6 dizeli yol oturan güzel giden bir alet. elektronik arızalar konusunda pejo 307 den bile daha kötü bir araçtır. abudik gubudik sensor arızaları yüzünden facebook ta ki astra j team adlı sayfada veryansın edilmeyen tek bir saniye yok. ortalama saat başı bir kullanıcı elektronik arıza konusu açmaktadır. ben aracın iç aksamını cok kaliteli buluyorum ayrıca aktarma ve yürüyen aksamlarda bence cok kaliteli ve dayanıklı. sport ve cosmo donanım beyaz sanruuflu bir alet bundan 10 sene sonra dahi cok yüksek fiyatlara satılacaktır. sedanları tasarım olarak cok yavan yapma ve çakma durmakta bana göre. sport ve cosmo da ki süspansiyon ve koltuk farkı aracı daha bir sevmenize sebep olacaktır. ambiyans ışıklarıda iç mekana ayrı bir hava katmakta.

    Aynen bu sensör olayı çok can sıkıcı iki üç sensör arızası verdi yoktan yere 500-600 masraf oldu




  • j kasada dizel otomatik 2016 ve sonrasında sadece sedanda var. ben 2016 nisn ayında sıfır km olarak aldığım sport donanımlı aracımı hiçbir sorun yaşamadan 28 bin kmdir kullanıyorum. Tavsiye ederim... Şanzıman tam otomatik ve sorunsuz, sadece çift kavramalı otomatiklere göre biraz fazla yakıyor tam otomatik olduğu için, ama takmıyorum kafama memnunum...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.