Şimdi Ara

Opel Astra 1.3 CDTI (J KASA) nasıl bilirsiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar selam.

    Malumunuz hem kredi hem araç fiyatları arttı ve artmaya devam ediyor. Ancak içinde bulunduğumuz koşullar nedeniyle araba elzem oldu.

    Normalde bu şartlarda almayı düşünmezdim ama babamın rahatsızlığı yüzünden mecbur kalıyorum. 40 bin lira peşinatım var. 60-70 kredi çekmeyi düşünüyorum.

    B Sınıfı tenekeler bile (Clio, Rio, Fiesta, Polo vs.) bile 90-100 olmuş.

    Sahibinden'de 2012-2013 model Astra 1.3 CDTI (J Kasa) araçlar dikkatimi çekti. Ortalama 100-100 arası 150K km. Birkaç parça boyası değişeni olan araçlar var. Hem de Cosmo, Sport dolu diyebileceğimiz paketler.

    Aranızda bu araçları kullananlar muhakkak olmuştur. Tavsiye eder misiniz? İyi - kötü yanları nelerdir?



  • Ben de aynı araca bakıyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel arabalar hocam 1 kere kullandım 1.3 dizel olanını 2015 j kasa.1.3 sürüşü rahat konforlu geldi bana yakıt zaten az motor temelde 1.3 multijet diye biliyorum uzun ömürlü motor yani yol tutuşu falan da güzeldi tok hissettirdi yani.2017 cliom var inan 2012 2013 j kasanın yanına yaklaşamaz clio.Ayrıca ikinci eli de sağlam astranın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • h kasasını kullandım, gayet oturaklı, güzel, opel tokluğuna sahipti. kaldırmıyor gitmiyor diyen çıkarsa inanma. bir turla beğeneceğinden eminim. saydığın b sınıfı ufaklıklardan çok daha araba.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2013-2019 arası 1.3 hb sport olanı 120.000km kullandım. Kesinlikle tavsiye ederim.
    Dpf filtresi dolması sorunu olabiliyor. Az da olsa şanzımanda ayna martı denen parçada sorun olma ihtimali var. Bunlara iyi baktır alacak olursan.
    Ben bir kez bile periyodik bakım harici sanayiye gitmedim.
  • motor tatmin etmeyebilir. Ben 2014de sıfır olarak 1.4t aldım. memnunum tavsiye ederim. Dediğim gibi tek handikapı 1.3 motorun bu araca yetmemesi.
  • Teşekkürler cevaplar için. Performanstan ziyade yakıt önemli bu ekonomide.

    Clio ile Astra arasında kaldım. Elbette Astra daha iyi araba ama 100-105 civarı pek iyi ilan bulamadım. Hepsi sıkıntılı araçlar. Ya da ilanda güzel ama arayınca elli tane şey sayıyor ilan sahipleri. Herkes bir garip olmuş. Dürüst satıcı çok az.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.