Şimdi Ara

Önümüzdeki yıl daha ucuz OLED monitörler gelebilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Önümüzdeki yıl daha ucuz OLED monitörler gelebilir



     



    Önümüzdeki yıl en az bir üreticinin OLED panelli monitörlerini daha uygun fiyattan piyasaya sürebileceği belirtiliyor. Yayınlanan rapora göre OLED tabanlı monitörler daha yaygın olmaya başladıkça fiyatların git gide daha çok düşeceği belirtiliyor.



    Yayınlanan rapora göre LG Display, monitör grubunda düşen tüketici talebine cevap olarak hem TV’lerde hem de monitörlerde kullanacağı orta boy WOLED (white-OLED) panelleri hazırlıyor. Aktarılanlara göre bu ekranlar 2023 yılı içerisinde kullanılabilir hale gelecek.



    Ayrıca Bkz.Oyuncu monitörleri çalkantıda: Piyasa ilk defa küçüldü, satışlar düştü



    OLED monitörler ucuzlayacak



    LG Display’in yeni panellerinin ilki, TV veya bilgisayar monitörü olarak kullanılabilecek olan LG Electronics'in 27 inçlik WOLED'i olacak. Ekim ayı içerisinde üretime girecek olan ekran, 2023 yılının ilk çeyreğinde piyasaya sürülecek.  LG Display hız kesmeden bu yılın sonlarına doğru 32 inç WOLED paneller üretmeye de başlayacak. Ancak bu panelleri kullanan monitörlerin özellikleri, fiyatları veya diğer detayları hakkında şimdilik herhangi bir bilgi bulunmuyor ama diğer OLED monitörlerden daha ucuz olacakları ifade ediliyor.



    WOLED ekran nedir?



    Önümüzdeki yıl daha ucuz OLED monitörler gelebilir



    LG’nin yaklaşmakta olan yeni panelleri, JOLED paneller kullanan orta boy OLED monitörlerinden daha farklı. WOLED ekranlar esasında OLED’lerle bir noktada zıtlaşıyor. WOLED paneller geleneksel RGB yayıcılar aracılığıyla ışık göndermek yerine, LCD'lere benzer şekilde renkli filtreler aracılığıyla beyaz ışık yayarlar. Yani daha basit bir şekilde ifade etmek gerekirse: WOLED, aslında büyük oranda LCD gibidir ancak bazı özellikleri OLED’le benzer. WOLED panellerde her piksel beyaz renkte parlıyor ve farklı renkleri oluşturmak için RGB filtresini kullanıyor. Dolayısıyla standart OLED’lerden daha farklılar.



    2023 yılında LG ve diğer panel/monitör üreticileri 40 inçten büyük monitör ve TV üretimine devam edecekler. Farklı olarak LG, daha küçük boyutlu WOLED monitörlerle birlikte fiyat avantajı sunmaya çalışacak. Muhtemelen rekabet için diğer firmalardan da benzer hamleler göreceğiz.




    Kaynak:https://www.techspot.com/news/96190-cheaper-oled-monitors-might-way.html







  • Ne zaman, mezara girince mi

  • Çok da ucuz olmasın, piyasadaki ucuz amoled ekranlı telefonlar kullandığım dahil oled olmasaydı keşke dedittirebiliyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vjdrsjejv -- 5 Ekim 2022; 12:57:0 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Oledin de çakmasını buldular ne güzel

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • daha parlak beyazlar gsjagsvd

  • vjdrsjejv kullanıcısına yanıt
    Neden?

  • QD-Oled monitörler bile çıktı ancak ülkemizde satılmıyor malesef. Üst seviye TN ve IPS monitörlere istenen fiyatlara bakılırsa 1300$ ABD'li için pek birşey değil.

    Tek sıkıntı bilgisayarlarda sabit görüntüler saatlerce kalabiliyor, bunlar yanık oluşturacak mı ? Ekranın altında başlat menüsü izi kalsın istemem mesela.







  • Önümüzdeki yıl daha ucuz OLED monitörler gelebilirwww.oled-info.com
    LG Display to start producing mid-size WOLED panels as demand for TVs declines | OLED-Info
    https://www.oled-info.com/lg-display-start-producing-mid-size-woled-panels-demand-tvs-declines

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kisaca lcd monitor‘ü woled diye yüksek fiyata saticaklar

  • Türkiye de yaşıyorsanız ve aç gözlü siyasetçiler olduğu sürece malesef bu ucuz fiyatları asla göremeyeceksiniz yüksek dolar kuru gereksiz bandrol paraları ve vergiler ile size bu zevki yaşatmayacaklar

  • AnadoluEfes kullanıcısına yanıt

    Aynen öyle, gereksiz fazla vergi yükü yüzünden Türkiyede dolarla bile kazansanız ürünler daha pahalı bizde.

    Vergilerin hafifletilmesi lazım yoksa yurtdışı spot satışlar iyice artar.

  • Sonunda birisi bu oledleri, olması gereken boyutlara getirip monitör yapmayı düşündü. Tabi yine bir tarafına kusur koyarak, insan şunu QD-Oled yapardı. Harbiden gıcıklığına yapıyorlar valla.Önümüzdeki yıl daha ucuz OLED monitörler gelebilir 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -SKYNET- -- 7 Ekim 2022; 9:53:55 >
  • sonra ekranda ghost screen, ekran yanmaları....

  • O zaman nasıl OLED bu?

  • Senelerdir halihazırda tvlerde olan kullanılan w-oled nihayet artık monitörlere de getirmeye karar vermiş,lg geçte olsa doğru adım atmış samsung qd oled atağı yapmasaydı belki de daha senelerce yine göremeyecektik rekabete sonradan katılıp dahil olması gerekti anlaşılan;yoksa kullanıcılar senelerdir talep ediyor bunu bu boyutları şimdi mi akıllarına gelmiş yersen w-oled yeni değil amerikayı yeniden keşfetmediler önceden yapmamakta diretiyorlardı sadece.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arda505 -- 6 Ekim 2022; 15:5:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önümüzdeki yıl daha ucuz OLED monitörler gelebilir


    Önümüzdeki yıl daha ucuz OLED monitörler gelebilir


    Önümüzdeki yıl daha ucuz OLED monitörler gelebilir


    Önümüzdeki yıl daha ucuz OLED monitörler gelebilir


    Önümüzdeki yıl daha ucuz OLED monitörler gelebilirTech With KGyoutube
    Samsung S95B QD OLED vs LG C2 OLED evo Purchase Samsung S95B QD OLED TV (2022) Samsung: https://shop-links.co/cgQyXrPaSX3 Best Buy: https://shop-links.co/cg0tEVx6P7q Amazon: https://amzn.to/3JszfOn Purchase LG C2 OLED TV (2022) Best Buy: https://howl.me/cg2ssxl39k1 Crutchfield: https://howl.me/cgOknPuo9C4 Amazon: https://amzn.to/3u4kz3D As an Amazon Associate I earn from qualifying purchases. ------------------------------------ Show your support by joining my channel membership. https://www.youtube.com/channel/UCg9QPvoDdTQTzBCwzHdDlKQ/join ------------------------------------- 🔥2022 TVs Available Now: LG OLED TVs: 👉 LG C2 OLED TV - https://shop-links.co/cgOj4J1z9Na or https://amzn.to/3u4kz3D 👉 LG G2 OLED TV - https://amzn.to/3K8o6TZ Samsung TVs: 👉 QN90B Neo QLED TV - https://shop-links.co/cgSo6g8Edm6 or https://amzn.to/3iscsr1 👉 QN900B Neo QLED 8K - https://shop-links.co/cgSo6h8w4uY or https://amzn.to/3ipF5F5 👉 QN800B Neo QLED 8K - https://shop-links.co/cgSo6g3vRAS or https://amzn.to/3io8aB3 👉 S95B OLED 4K - https://shop-links.co/cgQyXrPaSX3 or https://amzn.to/352q3lH 👉 QN85B Neo QLED 4K - https://shop-links.co/cgSo6hdtdnv or https://amzn.to/3tvBLik 🔥Best TVs Of 2021: Samsung QN90A Mini LED Neo QLED - https://shop-links.co/cgMlw8XR9Z5 or https://amzn.to/3DZPOiB Sony A80J OLED - https://shop-links.co/cgMlyuZLbLm or https://amzn.to/3iWAMmg LG C1 OLED - https://shop-links.co/cgMlACVHZcm or https://amzn.to/3gH4BG0 Sony A90J - https://shop-links.co/cgMlADHiYx9 or https://amzn.to/3tLm7w0 Sony X95J - https://shop-links.co/cgMlACVGPGF 🔥Best Soundbars: Sonos Arc - https://shop-links.co/cgMkCdOQWFa + Sonos One as Rear Speakers - https://shop-links.co/cgMkCddh1ZX + Sonos Sub - https://shop-links.co/cgMkCc75xTZ - Sonos Beam (something a bit cheaper but still great) - https://shop-links.co/cgMkCdOyN00 - Bose 900 Soundbar - https://shop-links.co/cgMkFC4TCxZ - Sony 500 Soundbar - https://shop-links.co/cgMlJbDe0mQ 🔥Gear I use: HDMI 2.1 Cable (Fiber): https://amzn.to/3CwOG5Y HDMI 2.1 Splitter: https://amzn.to/3s6NbXj Camera: https://amzn.to/3AMNF7T Microphone: https://amzn.to/3FZSH4L Audio Interface / Mic Pre-Amp : https://amzn.to/3s2DI3m All shopping links are affiliate links meaning if you click them and buy anything on the website I will get a small commission of the sale. Being a full time creator I thank you if you are using these links as this is a way I make a living, your contributions will help fund the channel and its future videos. As an Amazon Associate I earn from qualifying purchases. -------------------------------------------------------------
    https://www.youtube.com/watch?v=onIQYLYPIrQ&list=LL&index=1

    Avantajı ortada, LG elindeki WOLED değerlendirmiş sadece. Lakin QDoled mevcut oledin iyileştirilmiş hali olduğunu görüyoruz. Mevcutta şuan için Samsung, Dell( geldi) ve Msıdan geleceğini biliyoruz. Lakin onlardada en küçük boyut 34 inç. Lgnin bu atağına, karşılık olarak 27-32 inç qd oled gelirse bu firmalardan, olay daha güzel olacak. Firmalar arası böyle çekişmelere bayılıyorum, yeterki kullanıcıyı düşünerek yapılsın. : )





  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.