Şimdi Ara

Önümüzdeki Seçim Çok Çetin Geçecek [Ülkenin Kaderi Belirlenecek]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Özellikle son 1 yıldır mevcut iktidarın sürekli yanlış politikalar izlemesi , artan işsizlik ve ekonomi sorunu , sürekli gelen zamlar ve vergiler , yolsuzlukların gündeme çıkması , ekonomik israf , artan mülteci sorunları iktidarı çıkmaza sokuyor. Kendi kemik kadrolarından birçok kişinin bile artık iktidarı desteklemeyeceği veya kararsız olduğu anlaşılıyor.


    Önümüzdeki seçim ülkemiz için bir dönüm noktası olacak. Artık bu bir sağ-sol meselesi olmaktan çıkıp ülkenin geleceği ve güvenliği sorununa dönüştü. Bu yüzden artık iktidar kanadı ve muhalefet kanadı arasında bu seçim çok sert geçecek fakat korkulan 2 şey var


    1) Seçimlerin Güvenliği ve Şaibeli Olması : Özellikle doğu illerinde seçimler de kavgalar çıkabiliyor ve ölümlü kavgalar olabiliyor. Ayrıca müşahitler saldırı altında olabiliyor , başkanlarca içeri alınmıyor ve seçimlere birçok şaibe karıştırılabiliyor. (Mühürsüz oyların sayımı gibi). Doğru bir seçim için bunların yaşanmamasını umuyoruz.


    2) Mevcut İktidarın Seçimle Gitmemesi : Bu az da olsa olası bir ihtimal. Özellikle 100.000 kayıp silah ve ülkenin son günlerde daha fazla mülteci akınına uğraması kafalarda soru işareti yaratıyor. Mevcut iktidarın seçimle gitmemesi durumuna ülke olası bir kaosa sürüklenebilir. Fakat umuyoruz ki seçimle gelen demokratik bir şekilde adabıyla seçimle gitsin.


    Sizin bu konudaki fikirleriniz nelerdir ? Eğer iktidar değişirse ülke 4 yıllık bir süre de toparlanabilir mi ? Fikirlerimizi saygı çerçevesinde belirtelim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Antlion -- 18 Temmuz 2021; 18:55:28 >



  • 2. Seçeneğin mümkünü yok artık.

    Seçim yapmama ve tanımama seçeneği tümüyle ortadan kalktı.

    Rusyanın başına gelenler birilerine ders. Kimse üç kıtanın ortasında ülkede meşruiyeti olmayan yönetime müsaade ETMEZ. Emin olun ters durumda Rusya yaptırımları x 1000 olacaktır, süpriz bir ülke için.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2.secenekten ulkeye tek 1 dolar bile girmez oyle bisey olursa 

  • Reis Putin'in her seçimde %90 oy aldığı sistemi getireceği için sıkıntı yok.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.