Şimdi Ara

Önümüzde sayısalcılar var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.024
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • diyen tmlere bir sorum var zaten geçen sene de tonla sayısalcı edebiyat testine de girip matematik sayesinde iyi dereceler yapmıyor muydu? yani sayısalcılar hep vardı ve zaten tm sıralamaları da buna göre şekillenmişti. Ama şöyle de olabilir bu sene her sayısalcının puanı hesaplanınca aşırı bir artış oldu o zaman haklısınız.
    Yani şöyle demek istiyorum mesela 50ksınız eada, diyosunuz ki önümde 30k mf var benim gerçek sıralamam 20k ona göre tercih yaparım. işte ben bu mantığı doğru görmüyorum. tmnin önlerinde de sayısalda iyi sıralama yapanlar edebiyata bakmak yerine mat feni kontrol etmeyi seçtiler bundan dolayı oralar 2015ten bile iyi geldi. yanlış düşündüğüm bir yer var ise aydınlatınız.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >



  • ayrıca ben geçen sene olsa edebiyat sınavına girerdim. bu sene edeb bakacağıma kontrol ederim dedim ve öyle yaptım bunu düşünen kişi sayısı da oldukça fazladır diye tahmin ediyorum

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • kingreymane kullanıcısına yanıt
    Mesele iyi sayısalcıların edebiyat çözüp çözmemesi değil ki. Ea öğrencileri arasında rekabet çok düşük, iyi sayısalcılar sadece matematik çözse bile ea da iyi sıralamaya denk geliyor.

    Kendimden örnek vereyim: Ben sayısalda 8013. oldum ea da sıralamam 17k.Bir tane bile edebiyat vs işaretlemedim.Eğer geçen seneki sistem olsaydı benim sıralamam hesaplanmayacaktı.

    Bu sene geçen senelere oranla çok daha fazla sayısalcı var iyi sıralamalarda. Daha önce hiç yokmuş gibi davranıp sıralamam bu demek yanlış tabii
  • ben de sayısalda 1.9kyım eada 7kyım ama geçen sene olsa edebiyata da girerdim yine aynısını belki daha iyisini yapardım. benim gibi düşünen kaç kişi vardır bilemiyorum ama

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • kingreymane kullanıcısına yanıt
    Geçen senelerde insanlar isterlerse ea ların arasına girebiliyordu.Bu sene istesek de istemesek de aralarındayız . Dolayısıyla bu sene kesinlikle çok daha fazladır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.