Şimdi Ara

Online ingilizce kursu tavsiyesi??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.867
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Normalde 60 günde ingilizce kursuna yazılacaktım ama Ankara'da şubeleri kapanmış :( Busuudan a2 sertifikam var ve daha kaliteli bir online uygulama arıyorum, konuşarak öğren ve Inter ingilizce çok pahalı, camblyde de sadece speaking ve listening var, bunların haricinde tavsiye edebileceğiniz online kurs var mı? Normal kursa gidemiyorum çünkü işte çalışıyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enforcer90 -- 1 Ekim 2020; 23:36:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • enforcer90 ben amerikan dili edebiyati yabancı dil kurslarına basladım işe gittiğim için özel ders alıyorum online olarak 2 aydır şuanlık memnunum c2yi tamamlamak istiyorum orayı düsünebilirsin özelden yaz istersen

  • Merhabalar memnun kaldınız mı kurstan ne kadar gelistirebildiniz?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba Youtube'da İngilizce Rehberim kanalında dil öğrenme konusunda oldukça fazla bilgi ve 300'den fazla İngilizce Ders videosu var. Tavsiye ederim.

  • zamanında yüzyüze eğitim aldığım bir kurumun kardeşim için online eğitim platformu olan ingilizce uzem eğitimlerinden destek aldık. başta beni de en çok etkileyen şey yetişkinlere özgü bir eğitim anlayışının olmasıydı online eğitimde de aynı sistem ve mantık da olmaları, kendi kaynaklarıyla eğitim vermeleri benim için de kardeşim için de oldukça faydalı oldu. derslere canlı katılım sağlayamasanız bile sonrasında video olarak izlemek de baya büyük bir artı oldu kardeşim için.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.