Şimdi Ara

Öneri ve yardımlarınızı bekliyorum.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese merhabalar. Birçok kişiye tavsiyelerde bulundum. Bende sizden ufak bir yardım isteyeceğim.

    Elimizde amatör olarak kullandığımız SAMSUNG HMX-Q10BP/XTR video kamera var. Performansı idare edilebilir. Ufak bir profesyonel olmayan belgesel projemiz var daha sonrada kullanacağımız için kiralama falan işine girmeyeceğim. Geniş açıda sıkıntımız var biraz. Profesyonellik açısından da istediğimi alamıyorum video kameralardan birçok video kamera kullandım md10000d olsun md9000d olsun diğer kaliteli handycamler olsun ama istediğimi alamıyorum. bilhassa dvd ye çekerken. tama güzel çekiyorlar kaliteli çekiyorlar ama bir fotoğraf makinesiyle çekilen videonun havasını alamadım. aradığım belki de o.

    Şimdi sizden video kamera tavsiyesi istiyorum. Pek anlamam video kameralardan. En çok sıkıntı yaşadığım noktada dvd ye çekerken yaşadığım kalite kaybı. O konuda acemiyim belki de o yüzden kaynaklanıyor. Bütçe olarak şu an sınır koymuyorum ama kalkıpta 5000-7000 lirada veremem. 2000 falan olabilir.

    Aradığım özellik demeyeyim ama beklentim geniş açılı lens olsun, gönül isterdi ki değiştirilebilir lensli profesyonel kamera alabilsem. Düşük aydınlatmalarda noise az olsun. Mümkün olduğunca arka planı bulanık yapabilsin. aldıktan sonra montaj kısmında sıkıntı çıkarmasın kaliteli olarak dvdye aktarabileyim. belki de ben hatayı montaj yaparken yapıyorum bilemiyorum.şimdiden teşekkürler.

    Aslında dslr kameraların video tarzı tam istediğim gibi ama oda sıkıntılı uzun süreli çekimlerde. oda bir alternatif olabilir ama ne kadar mantıklı tartışılır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi agules -- 14 Nisan 2013; 20:26:33 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.