Şimdi Ara

Onepunch Man (2015) (12/12 - 2.Sezon Bitti) (26. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
569
Cevap
7
Favori
24.939
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kty28

    Hocam izlediğim anime sayısı her ne kadar fazla olmasa da ses efektleri ve müzik kısmında MadHouse Ustabaşı.
    Death Note'un zirvede olması da MadHouse'un bu yeteneğini destekliyor. Mesela şimdiden Fbi ajanı eşinin müzik parçası ve işlenişi hatırladım tüylerim diken diken oldu

    Alıntıları Göster
    Müzik konusu geçince son bölüme bir daha göz attım. Bang'ın girdiği kısımdaki müzik çok hoş olmuş :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >


  • Son bölümü de izledik arkadaşlar, dopdolu bir bölüm oldu. Bu bölümde gördüğümüz kaliteyi sezonun tamamına da yansıtsalardı keşke, tam bi pislik çıktılar cidden..

    Onepunch Man (2015) (12/12 - 2.Sezon Bitti)

    ÇR okuyanlar bilir, nerede kesecekleri belliydi zaten.


    -garou'nun daha bir sezonluk işi daha var, evrimi devam edecek.

    -Elder Centipede midboss malzemesi olarak kullanıldı, bu sezon dizilerdeki gibi yarı sezon türünden bitti.

    -tahminimce 2 yıl daha anime yok. fck



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rindaman -- 2 Temmuz 2019; 23:48:38 >
  • Koca bir hayal kırıklığıyla bitti. 3. sezonun en kısa zamanda başkaları tarafından hazırlanıp, 1. sezonda ki kaliteyi yakalaması dileğiyle Gözümüz Siatama vs Garou arıyor.
  • Bomboş bir sezondu, o kadar beklemenin sonucunda şunu izlemiş olmak gerçekten üzüyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: melkor23

    Bomboş bir sezondu, o kadar beklemenin sonucunda şunu izlemiş olmak gerçekten üzüyor.
    Aynen katılıyorum.
  • Bence gayet iyiydi. Daha iyi olabilirdi ancak o kadar gömülecek bir tarafı yok.
  • Boş sezon olmasının sebebi ne yazık ki mangası şu an çok ağırdan işliyor konuları. Dayanamadan mangasını bitirdim ve çok gelişme yaşanmıyor. 10 sene ara vermeyi düşünüyorum.
  • Henkan H kullanıcısına yanıt
    10 sene mi

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Uzumaki D Kurosaki. kullanıcısına yanıt
    Şaka gibi gelebilir ama Naruto'nun 10 senede anca konu biriktirdiği düşünce ciddiyim. Binge watching yaparım. Çünkü Japonlar resmen dalga geçiyor. İçerikler arasında çok ama çok fazla zaman aralığı var. Harry Potter okuduğum dönemi hatırlıyorum da 12 ayda bir kitap çıkıyordu.
  • https://tonarinoyj.jp/episode/10834108156672447319

    bir manga bölümü daha. (japonca)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rindaman -- 3 Ağustos 2019; 2:45:10 >
  • 2.sezonu bu akşam izledim bitti zaten 20 dk'lik bölümler... Ya beyler şunu çok net söylüyorum ve çokta sinirliyim aslinda şuan ama yazmak istiyorum.. Ulan o kadar zaman çiksada izlesem dediğim animenin daha 2.sezonunda siçmasina sinirliyim.. Nerdeeeeee 1. sezonun kalitesi goygoyu absürt muhabbetlerin güzelliği saitamanin tepkileri,,, Nerde 2 sezonun baştan aşaği her şeyiyle bir bok parçasi olmasi..

    Yahu baştan aşaği nefret ettim 2 sezondan. Ulan salak salak yan karakterlerin hikayeleri salak salak muhabbetler salak salak alt klasman kahramanlari öne çikarma çabasi falan.. Lan şeyyetmişim Saitama ve Genos dişindaki herkese, banane ulan onlarin hikayesinden onlarin ivir zivirlarindan.. Her anlamda izlerken içim sıkıldı be içim.. 1 Sezondaki Başlangiç ve Bitiş jeneriklerini bile atlamaz izlerdim, o bölüm başi güzelim müzikle zaten bi gaza gelirdin, Bölüm bitiş müziğini bile dinlerdim.. Her anlamda bok etmişler 2. sezonu.. 1.Sezonda Saitamanin bi olaya verdiği tek bi tepki tek bi cevap bile bölümün direk puanini yükseltiyodu gözümde.. Yemin ediyorum az önce yine 1. sezonu açtim en baştan izlicem finale kadar.. Neden böyle Her anlamda kötü bi sezon yapti bunlar anlamiyorum.. Saitama reisin bile çizimi değişmiş mahfetmişler..

    2.sezonu izlerken 2-3 bölüm dişinda harbi daraldim lan izlerken.. Yahu zaten ben öyle anime delisi biri değilim anlamamda çok fazla ama Saitamayi çok sevmiştim, Onuda daha 2.sezonda içine etmişler yaa.. Valla bak 1.sezonu izlemeye başladim tekrardan şuan 3 bölümdeyim Nasiiiilllll güzel yapmişlar herşeyi.. 1.sezon başlangiç müziğinden tut Bölüm bitiş müziğine kadar herşey çok güzel.. 2.sezonu kesinlikle rezalet.... Yahu zaten sezon kötü bide 2.sezonu çeviren altyazi çikaran her kimse bi defolsun gitsin küfür ettirecek bana.. Çevirmesin arkadaş o her kimse bi daha bi film falan çevirmesin.. Her gördüğü yaziyi çevirmeye çalişmiş, Altyazilarin 12 bölümün 12'sinde de senkronlar bozuk ulan her bölüm başinda yemin ediyorum kekonun altyazilarini düzeltip senkronlayip öyle izledim.. Altyaziyi yapiyosun bari bi bak olmuş mu, zamanlamalar senkronlarin tutuyo mu bi bak lan bi bak.... Aynı saniye içerisinde 3 diyalog birden oluyodu bazen, diyaloglari atliyodu oynatici.. Tam bölümün ortasinda videoyu kapatip hoop altyazi düzenliyodum 5 dk...

    3.sezonu ne zaman çikar o bile belli değil bekle yavrum bekle, 2020 ortasi deniyoda sanmiyorum.. Bu kadar eleştiriden sonra ne yaparlar bilmem.. Değiştimi bu sezon bilmiyorum ama 3.sezonu 1.sezonu yapanlar yapsin yoksa dahada boka batacak bu gidişle..

    Arkadaşlar bu arada bunun mangalari varmiş insanlar onu daha çok tavsiye etti ama google'da arayinca alakasiz şeyler buldum.. 2.sezon finalinin kaldiği yerden hikayeyi nasil okuyabilirim veya indirebilirim..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sedat. -- 5 Ağustos 2019; 5:59:58 >
  • Sedat. kullanıcısına yanıt
    Manga tr olabilir tam hatirlamiyom burdan okuyabilirsin bi bak

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Uzumaki D Kurosaki.

    Manga tr olabilir tam hatirlamiyom burdan okuyabilirsin bi bak
    Aynen, 3-4 gündür orayi buldum ordan okuyorum.. Yalniz bazi çeviriler saçma sapan komik yapacağiz diye mangayi çeviren her kimse bi tarafindan element uydurup öyle çeviriyo bazi diyaloglari ve bu çok göz tirmaliyo..

    Yinede bunlari görmezden gelirsek boş zamanlarda okuyorum ve çok keyif aldim şu ana kadar..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sedat. -- 8 Ağustos 2019; 5:37:1 >
  • Sedat. kullanıcısına yanıt
    Nereden izlediğinizi tahmin edebiliyorum o malum grubun çevirilerine bulaşmayın derim her seriyi çevircez diye çöp ediyorlar kalite sıfır. 2-3 serilerini yanlışlıkla izlemiş bulundum iyi ders oldu bana, size de olmuştur diye düşünüyorum. Animemangatr'yi kaçırmış olmanıza şaşırdım onlardan izlemeliydiniz asıl.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: xLordRealx

    Nereden izlediğinizi tahmin edebiliyorum o malum grubun çevirilerine bulaşmayın derim her seriyi çevircez diye çöp ediyorlar kalite sıfır. 2-3 serilerini yanlışlıkla izlemiş bulundum iyi ders oldu bana, size de olmuştur diye düşünüyorum. Animemangatr'yi kaçırmış olmanıza şaşırdım onlardan izlemeliydiniz asıl.
    İzlediğim veya okuduğum şey farketmez Çeviri benim için çok çok önemlidir..

    Tüm seriyi torrentden indiriyorum öyle dizi film izle.com gibi yerlerde izlemem asla.. Her neyse 2.sezonuda indirince altyazi olarak türkçealtyazi sitesinde onay almiş AnimeSeverler.com diye bi altyazi grubu altyazi yapmişti, eee bende indirdim işte haliyle izlim diye.. Çeviri olarak bazi kısımlar çok göze batıyodu, acemiceydi... Ya benim asıl takıldıgım nokta, Arkadaş çeviriyi yapanin Senkron, Zamanlama gibi şeylerden haberi yokmuş herhalde, çevirmiş geçmiş,, çevirmiş geçmiş,, çevirmiş geçmiş...... Altyazinin HER YERİNE kendi reklamini basmiş alakasiz alakasiz yerlere Animeseverler bizi instadan takip edin şu bu ha bire renkli renkli göz kör ediyo ekranda.. Yahu hadi ona kızamazsin emek sonuçta reklami hakkıyla yapsin der geçersindeeeee Ulan olm lan arkadaş Sana kimse Senkron nedir Zamanlama nasil yapilir Süre ayarlama nedir Kimse mii öğretmedi ????? Google çeviriyi keşfettin ve "Ben çevirmen olcam" mi dedin.. 12 bölümün 12sinde de bakin Hepsinde Senkron hatalari var.. Bu altyazi paketi nasil onay aldi kim verdi bu onayi.. Aynı saniye ve salise içerisine 3-5 farkli diyalog yazmiş zamanlamalari ayni.. Oynatici artik hangisini göstereceğine şaşirip hiç göstermeden sahneyi geçiyodu.. Bunu farkettiğimde bi baktim ki ohooooooo okumadiğim bi ton altyazi varmiş, altyazilarin zamanlamasi hatali.. Adam 10 saniyelik konuşma içerisindeki her saniyedeki diyalogu TEK saniyenin içerisinde yazmiş, haliylede oynatici altyazilari ya Şimşek hızında geçiyo yada Hiç göstermeyip es geçiyodu.. TEK TEK, TEK TEK, TEK TEK yapabildiğim kadar düzgünce altyazilari senkronlayip izlemeye öyle devam ettim.. Alti üstü 20 DK'lik bir bölüm izlicem diye 5-10 Dk altyazi düzeltiyodum.. Bi dahada zaten dikkat edicem Anime izlersem Animeseverler grubuna ait bişiy izlemem bende kalitesiz bi imaj bıraktilar.. Çevirdiği altyazinin senkronlarini bile yapmayanlardan bi halt olmaz.. Neyse animesini Öyle böyle izledim bitti işte..

    Şimdide Mangasini okuyorum Manga-TR'de şimdilik ehh işte idare ediyo çeviriler, bi kaç sayıda saçma sapan yerel ergen espirilerine ve çevirilene denk gelsem de 2. Sezonun animesine nazaran mangasından daha çok keyif aldim.. Mangada Animede olmayan detaylar falanda var çok iyi.. Ben Şuan manganın tam şu kismindayim, Saitama charankonun yerine perukla turnuvaya katılıyo ya finalde Suiryuu ile dövüşüyo tam oralardayim.. Burdan Finale kadar neler olduğunu bilsemde bi üstünden geçmek için yinede okuyorum.. Acayip merak ediyorum 2.sezonun finalinden sonra neler olacağini..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sedat. -- 9 Ağustos 2019; 1:57:43 >
  • Sedat. kullanıcısına yanıt
    Anime izleme siteleri sırf bu işin çevirisini içerdiği için ben oradan izlemiştim hocam. Mobilden indirip Tv'de izlediğim bölümler de oldu.
    Yani animeyi sırf animasyonları için izleyenler için muhtemelen Tank Top Master, Kahramanlar Karşısında ve Final bölümleri iyidir diğerleri çöptür zannımca.
    Ben eğlencesi için izledim, geçen seneye göre gülmekten gözümden yaş getiren tek bir kısım oldu"Nanimo kimiwo" diye başlayan ve peruk alışverişiyle biten bölüm
    Geçen seneye göre fark oldu yalan yok ama böyle bir durum oluşacağı belliydi sen evrenin en güçlüsünü yen eeee geriye kim kaldı konu ne olacaktı ve öyle oldu.
    Kısaca şaşırmadım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mangadaki olay akışına ilerleme hızına vs bakınca, Saitama'nın sinek avladığı hale bürünüyorum. Nedir bu ya gıdım gıdım bütün yan karakterlerin kiminle kapıştığını gösteriyor, hiç biride sonuca bağlanmıyor. Bağlananlarda 4-5 bölüm sürüyor. 2018 de animesini izleyip mangaya başladım. Dedim herhalde 2019 ilk baharda Saitama vs Garou görürüz. Yok arkadaş yok 2019 bitecek hala yan karakter görüyoruz.
  • SistemToplayanAdam2017 S kullanıcısına yanıt
    Desenize Garuo krş Saitama diğer bahara kaldı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kty28

    Desenize Garuo krş Saitama diğer bahara kaldı
    Ben umudumu kestim ölmez yaşarsak izleriz veya okuruz Tamam anladık tek yumrukta işi bitiriyor diye yan karakterleri işliyor biraz ama bu kadar da olmaz ya. Anime'nin 2. sezonu çizimlerden dolayı zaten sıkıntılı oldu. Mangaya geçeyim ordan takip edeyim diyorsun, ordada diğer çapulcu kahramanların amcasını danasını halasını kuzenini görmediğimiz kalıyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sedat.

    İzlediğim veya okuduğum şey farketmez Çeviri benim için çok çok önemlidir..

    Tüm seriyi torrentden indiriyorum öyle dizi film izle.com gibi yerlerde izlemem asla.. Her neyse 2.sezonuda indirince altyazi olarak türkçealtyazi sitesinde onay almiş AnimeSeverler.com diye bi altyazi grubu altyazi yapmişti, eee bende indirdim işte haliyle izlim diye.. Çeviri olarak bazi kısımlar çok göze batıyodu, acemiceydi... Ya benim asıl takıldıgım nokta, Arkadaş çeviriyi yapanin Senkron, Zamanlama gibi şeylerden haberi yokmuş herhalde, çevirmiş geçmiş,, çevirmiş geçmiş,, çevirmiş geçmiş...... Altyazinin HER YERİNE kendi reklamini basmiş alakasiz alakasiz yerlere Animeseverler bizi instadan takip edin şu bu ha bire renkli renkli göz kör ediyo ekranda.. Yahu hadi ona kızamazsin emek sonuçta reklami hakkıyla yapsin der geçersindeeeee Ulan olm lan arkadaş Sana kimse Senkron nedir Zamanlama nasil yapilir Süre ayarlama nedir Kimse mii öğretmedi ????? Google çeviriyi keşfettin ve "Ben çevirmen olcam" mi dedin.. 12 bölümün 12sinde de bakin Hepsinde Senkron hatalari var.. Bu altyazi paketi nasil onay aldi kim verdi bu onayi.. Aynı saniye ve salise içerisine 3-5 farkli diyalog yazmiş zamanlamalari ayni.. Oynatici artik hangisini göstereceğine şaşirip hiç göstermeden sahneyi geçiyodu.. Bunu farkettiğimde bi baktim ki ohooooooo okumadiğim bi ton altyazi varmiş, altyazilarin zamanlamasi hatali.. Adam 10 saniyelik konuşma içerisindeki her saniyedeki diyalogu TEK saniyenin içerisinde yazmiş, haliylede oynatici altyazilari ya Şimşek hızında geçiyo yada Hiç göstermeyip es geçiyodu.. TEK TEK, TEK TEK, TEK TEK yapabildiğim kadar düzgünce altyazilari senkronlayip izlemeye öyle devam ettim.. Alti üstü 20 DK'lik bir bölüm izlicem diye 5-10 Dk altyazi düzeltiyodum.. Bi dahada zaten dikkat edicem Anime izlersem Animeseverler grubuna ait bişiy izlemem bende kalitesiz bi imaj bıraktilar.. Çevirdiği altyazinin senkronlarini bile yapmayanlardan bi halt olmaz.. Neyse animesini Öyle böyle izledim bitti işte..

    Şimdide Mangasini okuyorum Manga-TR'de şimdilik ehh işte idare ediyo çeviriler, bi kaç sayıda saçma sapan yerel ergen espirilerine ve çevirilene denk gelsem de 2. Sezonun animesine nazaran mangasından daha çok keyif aldim.. Mangada Animede olmayan detaylar falanda var çok iyi.. Ben Şuan manganın tam şu kismindayim, Saitama charankonun yerine perukla turnuvaya katılıyo ya finalde Suiryuu ile dövüşüyo tam oralardayim.. Burdan Finale kadar neler olduğunu bilsemde bi üstünden geçmek için yinede okuyorum.. Acayip merak ediyorum 2.sezonun finalinden sonra neler olacağini..

    Alıntıları Göster
    https://animemangatr.com/konu/8455-one-punch-man-2-sezon/

    keşke şu sitedeki altyazıları tercih etseydin. Hikaye anlatımı olarak animeseverlerde çok ciddi çeviri hataları var.
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.