Şimdi Ara

OnePlus Cyberpunk 2077 İş Birliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • OnePlus, OnePlus 8T'ye özel bir sürüm çıkarmak için birkaç hafta sonra çıkacak olan Cyberpunk 2077 oyunu ile işbirliği yaptı. Bu tarz iş birliği konularında Çinli telefon üreticilerinin çok iyi olduklarını biliyoruz. Bugünden biraz geriye gidecek olursak Huawei-Porsche, Oppo-Barcelona, Oppo-Lamborghini gibi ortaklıklar gördüğümüzü hatırlayacaksınızdır.

    OnePlus Cyberpunk 2077 İş Birliği

    Teknik özellik bakımından telefon normal OnePlus 8T ile bire-bir desem yeridir. Zaten harika performansı, hızlı şarjı ve 120Hz ekranı sayesinde çoğu incelemeden yüksek puanlar almayı başarmıştı. Tüm bu özellikler Cyberpunk sürümünde de var, ancak hepsi oyundan fırlamış gibi duran bir kasada toplanmış. Bana soracak olursanız çok da güzel olmuş.

    OnePlus Cyberpunk 2077 İş Birliği

    Telefon tek kelime ile muhteşem. Ama sadece Çin'de satışa sunulacak. Bence sadece Çin pazarında satışa sunulacak olması çok saçma ve OnePlus pazarlama ekibinin utanması gereken bir nokta. Diğer ülkelerdeki kullanıcıların baskısı sonucu satışa çıkarsa kesinlikle bir çok oyuncunun istek listesine eklenecektir.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >







  • Mclaren sonrası sıra buraya geldi demek

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.