Şimdi Ara

OnePlus Buds Pro 2 Android 13’ün uzamsal ses teknolojisini destekleyecek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • OnePlus Buds Pro 2 Android 13’ün uzamsal ses teknolojisini destekleyecek
    Uzamsal ses teknolojilerinin yaygınlaşması ile Google, Android 13 işletim sistemine yerel uzamsal ses teknolojisi desteği ekledi. Firma, işletim sistemi için yerel destek eklese de şu an herhangi bir cihaz, Android 13’ün uzamsal ses teknolojisini desteklemiyor. Google, Pixel Buds Pro’nun yazılım güncellemesi ile bu özelliğe kavuşacağını açıklasa da güncelleme henüz yayınlanmadı. Ancak OnePlus, Buds Pro 2’nin bu teknolojiyi destekleyeceğini duyurdu.



    Ayrıca Bkz.Kriz devam ediyor: Spotify 500’den fazla kişiyi işten çıkarıyor



    OnePlus Buds Pro 2, 7 Şubat’ta tanıtılacak



    OnePlus Buds Pro 2, Çin’de tanıtılsa da cihaz küresel olarak henüz tanıtılmadı. OnePlus 11 serisi ile beraber 7 Şubat’ta küresel olarak tanıtılacak cihaz Google’ın uzamsal ses teknolojisini destekleyecek. Yaptığı basın açıklamasında şirket, OnePlus Buds Pro 2'nin Google'ın Android 13 için geliştirdiği özel mekansal ses özelliğini benimseyen ilk kablosuz kulaklıkları arasında olacağını söyledi. Şirket, bu özelliği kullanıcılara getirmek ve uzamsal sesi optimize etmek için Google ile birlikte çalıştığını da belirtti. 



    OnePlus Buds Pro 2 Android 13’ün uzamsal ses teknolojisini destekleyecek
    OnePlus Buds Pro 2; ivmeölçer ve jiroskop sensörlerinin yanı sıra özel kafa takibi algoritmaları kullanarak uzamsal sesi destekleyecek. Ayrıca cihaz, Android’in Fast Pair özelliğine de destek sunacak böylece desteklenen cihazlar ile kolayca eşleştirilebilecek. 48db’e kadar aktif gürültü engelleme özelliği sunacak ve tek şarjda 39 saat kullanım sunacak olan Buds Pro 2, önümüzdeki haftalarda tanıtılacak.




    Kaynak:https://www.xda-developers.com/oneplus-buds-pro-2-spatial-audio/







  • 48dB gürültü engelleme çok iddialı sanki.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.