Şimdi Ara

OnePlus 9 Pro [ANA KONU] (48. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
6.548
Cevap
193
Favori
593.248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar kaldırdığım bazı gömülü uygulamalar vardı, telefonu fabrika ayarlarına döndürsem onlar geri gelir mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • berden kullanıcısına yanıt

    gelir

  • İmei sorununu nasıl kalıcı olarak çözüyorsunuz?

    İmei sorununu çözmek için ucuza tuşlu telefon alsam bu telefona kaydedip sürekli kullanabilir miyim?

  • cllnn C kullanıcısına yanıt
    Ben de Ahmet Mardin'den aldım telefonu şuan plaka sorununu halledemedim. Elimde eskiden kullandığım meizu mx4 telefon var onun plakasını yaptıracağım sağlam olsun diye. Bir yerde görmüştüm son 7 yıllık cihaz daha sağlıklı olur diye. Çok eski telefonlar nekadar garanti olur bilmiyorum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar selamlar. Pil konusunda bayağı bir dert yanmış herkes. Harbiden 3.5 4 saat ekran süreleri gördüm. 120hz kapatıp kullanılsa da sürelerde hiç iyileşme yok mu güncel sürümlerde? İphone 11 ile takas eşiğindeyim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Huawei mate 9 dan bu telefona geçtim. 2 hafta olmuş. İlk aldım, kurulumda öyle bir ısındı ki telefonu aldığıma sevinemedim. Şu an o ısınma yok. Bazen nette gezerken bile ısınma hissediyorum ama ilk seferki gibi değil. Ha o kullanımda güncelleme de yapılmamıştı. Şu am oğlum oyun oynarken ısınma dışında rahatsız edici bir ısınma kesinlikle yok.

    Yaşım 40, mate 9 u 5 yıla yakın kullandım. İlk çıktığında almıştım. Bunu da bozulana kadar kullanırım.

    Telefonun şarji gerçekten az gidiyor size aldığım ekran görüntülerini atacağım. İlk şarjdan sonra 6 saat aldım ondan sonra o değer yok gerçi son zamanlarda artık elimde olan tüm özellikleri açtım, kjonum servisi sadece google a açık diğerleri ya kapalı ya da uygulama kullanırken. Bluetooth hep açık saate bağlı. Yalnız kullanım detayına bakıyorum da, yazmayan ciddi bir oran var. Topluyorsun kullanımı gerisini kim kullandı diyorsun.

    Ekranı fhd+ a al, 120 hz kapat, onu bunu şunu kapat e ne anladık o zaman bu telefondan?

    Ben qhd, 120 hz, görüntü yumuşatma ve isntagram video iyileştirme açık, ekran otomatik parlaklıkta kullanıyorum bir süredir ama telefon iphone 13 serisi gibi başarılı bir ekran tazeleme ayarı yönetimi yok, öyle ki bildirim geliyor 120 hz, ana ekranda bekliyor 120 hz, YouTube video izliyorum 60hz,netflix 60hz! Bunda bir terslik var, 60 ve 120 dışında bir değer görmedim. Gece kapanıyor kendi, açılıyor karanlık mod gitmiş. Volte, voWiFi için alengirli ayarlar lazım, vodafone kullanıyorum vowifi pc de işlem yapmadan geldi ama evde var işte yok onu da anlamadım. 12 yi bekliyorum kayıt ve volte için.

    Ben neden aldım, 7k seviyesinde 888 işlemci, harika bir ekran üst düzey kamera için aldım. Gün geçtikçe daha çok seviyorum ama içindeki donanımsal özelliklerle batarya yazılım entegrasyonu iyi değil. Yazılımsal eksikleri var telefonun. Şarj etme sorunu olanlar dikkat etsin. 5 saat üstü için kesinlikle bazı şeylerden fedakarlık etmeniz lazım. OnePlus 9 Pro [ANA KONU]OnePlus 9 Pro [ANA KONU]OnePlus 9 Pro [ANA KONU]OnePlus 9 Pro [ANA KONU]OnePlus 9 Pro [ANA KONU]OnePlus 9 Pro [ANA KONU]OnePlus 9 Pro [ANA KONU]OnePlus 9 Pro [ANA KONU]OnePlus 9 Pro [ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kanmet -- 26 Ekim 2021; 11:16:15 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • kanmet kullanıcısına yanıt

    Bu güzelim telefona bu batarya gerçekten mühendislik harikası. Tek kelimeyle AYIP! 7 Pro pil konusunda hiç üzmemişti beni ama bu cihaz için herkes tek ağızdan sövüyor OnePlus 9 Pro [ANA KONU] Kararsız ötesi kaldım OnePlus 9 Pro [ANA KONU] 


    Harika ötesi detaylı yanıtınız için çok çok çok teşekkür ederim. OnePlus 9 Pro [ANA KONU] OnePlus 9 Pro [ANA KONU] OnePlus 9 Pro [ANA KONU] 



    Yıllarca iPhone kullanıcılarına şarj aleti esprileri yapıldı. Kaldı ki 5, 5s, 6Plus, 6SPlus, 7 Plus kullandım çok sancılı pil dönemleri oldu mu oldu :) Ama harbiden Apple iyi hırs yapmış. E pil bitmiyor OnePlus 9 Pro [ANA KONU] 


    OnePlus 9 Pro [ANA KONU]Darius Kyoutube
    Testing and comparing the battery life and charging speed of iPhone 13 Pro Max, OnePlus 9 Pro, Samsung Galaxy S21 Ultra and Sony Xperia 1 III! ~ Check out my other videos! 🎥 ULTIMATE iPhone 13 Battery Test: https://youtu.be/WFPcOJREysM Fold3 vs Flip3 Samsung Battery Test: https://youtu.be/Ul7KD60pzRE ULTIMATE Refresh Rate Battery Test: https://youtu.be/_O2t3nKlBRQ OnePlus Nord2 Battery Test: https://youtu.be/4bZzJ3g6syg Galaxy S21 ULTIMATE Battery Test: https://youtu.be/jQP5lA2UZOU iPhone 12 ULTIMATE Battery Test: https://youtu.be/JCqORljVdYs Pixel 4a vs Oneplus Nord Battery Test: https://youtu.be/S50kywKIFm0 iPhone 12 Blind Camera Test: https://youtu.be/iGD_x2KX-NM Note20 ultra vs iPhone 12 Pro Max: https://youtu.be/9L3UGvxEZgM iPhone SE vs Galaxy S20 ultra - Camera comparison: https://youtu.be/XsFY7AJvtWQ ~ Don't forget to subscribe, its free! 😉 Music I use: https://morninglightmusic.io/?ref=62&... (Get 10% off!) ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Contact for business inquiries: darius.kracht@gmail.com ~ Help support the channel by using one of these links (affiliate): US: https://amzn.to/2GVgQJJ Germany: https://amzn.to/2IPHbyT ~ If you enjoy my videos please consider supporting me via PayPal: https://paypal.me/DariusKracht Thanks! ~ Follow me on Social Media! http://instagram.com/_darius_k http://twitter.com/Darius_Kracht
    https://www.youtube.com/watch?v=bp2xJ67QT24



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ali.Cevik -- 26 Ekim 2021; 12:17:29 >




  • Ben para ediyorken satıcam 1 yıl daha kullanıp uzun süre idare edecek bir cihaz değil. Mate 10 proyu 4 yıl severek kullanmıştım bu 2 yıl anca çıkarır beni.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunda kullanılan ekran vs diğer hiçbir telefonda yok tamam kabul ediyorum pili çok iyi gitmiyor ama 30 dk. Dolan bir pil için bence gayet yeterli bence zevkle kullanın telefonunuzu 8 Pro da aynı bu şekilde idi ben fazla kafaya takmıyorum pil olayını

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • SUPERMAN kullanıcısına yanıt
    +1

    38 dakika gibi bir sürede tam sarj olabiliyor.
    Bir arkadaşımız detaylı ayarlar paylaşmıştı sağolsun ama sonra ben de bu kadar ince ayar ile kullanacaksam diye düşünerek kendimi akışa bıraktım :)

    1 günü rahat çıkarıyorum ve bu seviyedeki bir cihaz için beklentimi karşılıyorum. Tabii ki bu göreceli...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ya bu herkesin bahsettiği pil problemi bence o kadar abartılcak düzeyde değil. sonuçta ekranı harika bir telefondan bahsediyoruz, böyle bir ekrana sahip xiaomi mi 11 de pil olarak oneplus 9 pro dan daha az ekran süresi veriyor...hem ekran çok iyi olsun hem kamera süper olsun hem şarjı çok gitsin istiyorsan 20 bin verip pro max alıyosunuz sıkıntılarınızı çözüyorsunuz.

  • BarışKefeli B kullanıcısına yanıt

    Aslında yurtiçi fiyatlar (iPhone ile) çok yakın olduğu için OnePlus 9 Pro tam bir fiyasko denebilir. Ama yurt dışı kayıtlı cihaz olarak bu fiyata değerlendirilebilir gözüküyor.

  • kanmet kullanıcısına yanıt

    Bende 2 seneye yakın mate 9 kullandım. Memnundum da fakat ekranında ghost screen çıkınca satıp mi mix 3 aldım. Yaklaşık 2.5 senedir de mi mix 3 kullanıyordum.

    Oneplus markasını 1.telefondan beri takip ederim ama hiç nasip olmadı KULLANMAK. Yine mi 11 ile oneplus 9 pro arasında kaldım, mi 11 10.5k, oneplus 9 pro 256 gb yurt dışı garantisiz kayıtlı 7.5k.

    İyi ki geçmişim diyorum şuan, evet ekran süresi yetersiz gibi ama 30 dakikada fullenen bir batarya için problem değil. Ben mi mix 3 de 3 saat alıyordum ekran süresi.

    Velhasıl herkesin beklentisi başka alacağı telefondan, benim beklentilerimi fazlasıyla karşılıyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Iphone 13 Mini ile arasında kaldım. Benim önceliğim kameranın portre çekimlerdeki kalitesi. Batarya konusunda 6 saat bana yeterli. Sizce Iphone 13 mini ile aralarındaki 4.500 Lira farka değer mi?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ASCiiArT -- 27 Ekim 2021; 8:33:49 >
  • ASCiiArT kullanıcısına yanıt
    Bana kalırsa tüm iphonelerden herhangi bir güncel model android amiral gemisi daha iyidir.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • _Yetimoğlu_ kullanıcısına yanıt
    Şu an alsam yine bunu alır mıyım? Evet alırım. Eksik olduğu hususlar var ama f/p olarak gayet güzel telefon. Mate 9 dan alışık olduğum için Microsoft klavye yükledim. Google desteği olsa idi keşke, huawei den şaşmazdım.

    Iphone kitlesi de bu şekilde telefondan memnunlar ve devam ediyorlar. 13 serisi ile pil sorunu da çözüldü, ekranlar da ips ten kurtuldu ama işte f/p dengesi yok. O parayı verecek güç varsa alınabilir neden alınmasın. Bana 7k bile absürd geliyor.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • kanmet kullanıcısına yanıt

    Iphone bazı şeyleri cidden ağırdan alıyor, elinde teknoloji yok mu, en iyisi var ama gerek duymuyorlar abanmaya. Ekran konusunda herzaman gerideler, hızlı şarj konusunda da 3 sene geriden geliyorlar, yazılım özgürlüğü, kişileştirilebilme konusunda da her zaman gerideler. Ama telefonları güncel tutma, kamera konusunda da her zaman öndeler. Ben ıphone alan insana niye aldın demem.

    Ama ben hâlâ almam, o çentik nedir öyle ya, rezalet 😁


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • glumerna G kullanıcısına yanıt
    Pil konusunda bazen çok hızlı giderken bazen de bitmek bilmiyor, şahsen beni çok etkilemiyor ama bazıları ekrandan ayrılmıyor onlar için ekranı qhd+ 120hz kullanmak belki sıkıntı olabilir. Açıkçası ben ekrana bakmaktan keyif aldığım için ayarları açtım. Zor bir gün olsa güç tasarrufu açar, ekranı fhd+ 60 hz yapar süreyi uzatırım. 6 saati sadece 60hz,fhd+ ile almıştım. Cihaz kullanım şekline göre, ortama göre pilde "13pro max hariç" diğerleriyle abartı fark yok. Ama işlemcisi düşük, ekranı kötü (özellik olarak) telefonlar 7 saat ekran alıyormuş, buna önem veren kişi elbette bu telefona bakmasın. Şu an tek endişem imei. Mi serisi imei problemli zaten. İnşallah 12 ile bizde de problem olmaz. Oppo ya yakınlaşma yüzünden böyle bir endişem oluştu. Hiç gerçekleşmeyebilir, bir şey bildiğimden yazmadım.

    Sonuç Ben bu cihazı bozulana kadar kullanırım. Gerçekten keyifli bir cihaz. Bu paraya aldığıma pişman değilim.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • Arkadaşlar bu aralar telefon bakıyorum babama elimdeki s10 plusı verip oneplus 9 pro almak mantıklı geldi dezavantajlarını felan okudum anladım. Bi arkadaşım 7 serisini kullanıyordu cihaza imei işlerine felan aşinayım.yalnız aklıma takılan tek olay bu android 12 güncellemesi ile gelen güvenlik şeyinden imeiye sorun çıkartacak gibi geliyor

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • kanmet kullanıcısına yanıt
    Huaweilere plaka atılsa 1 sn düşünmem geçerim çağının çok ilerisinde telefonlardı çıkanlar gerek kalite gerek kamera. Ama oneplus 9 pro da kötü değil fiyatının telefonu dahada iyisi yok heralde plaka atılan.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.