Şimdi Ara

OnePlus 7'nin arka tasarımı ve degrade renk seçenekleri ortaya çıktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj

  • Çinli akıllı telefon üreticisi OnePlus yeni bir amiral gemisi telefon çıkarmaya hazırlanıyor. Hatırlayacağınız üzere OnePlus 6 geçen yıl Mayıs ayında tanıtılmıştı. Dolayısı ile OnePlus 7'nin de aynı tarihlerde duyurulacağı tahmin ediliyor. Yakında resmiyet kazanması beklenen akıllı telefonun arka tasarımını ve degrade renk seçeneklerini gözler önüne seren bir görsel ortaya çıktı.

     

    Ayrıca Bkz.Microsoft, Halo oyunu için Insider Programı başlattı
    İnternete düşen görsel OnePlus 7'nin dikey olarak konumlandırılmış üçlü kamera sistemine sahip olacağını gösteriyor. Kamera modülünün hemen altında ise bir LED flaş var. Arka paneldeki bir diğer ayrıntı ise şirketin logosu olarak göze çarpıyor.

     


    Snapdragon 855'ten güç alacak


    Görüntü aynı zamanda cihazın açılır-kapanır selfie kamerası ile donatıldığını gösteriyor. Telefonun arkasında parmak izi tarayıcısı yok. Bunun nedeni de OnePlus 6T gibi ekrana gömülü parmak izi tarayıcısı ile gelecek olması. Açılır-kapanır ön kamera kullanılması da cihazın çentiksiz ekran taşıyacağı anlamına geliyor.

     

    OnePlus 7 gücünü Snapdragon 855 mobil platformundan alacak. Telefonun diğer özellikleri hakkında henüz bir bilgi bulunmuyor. Paylaşılan görsel amiral gemisinin Siyah-Sarı, Siyah-Mor ve Camgöbeği-Gri gibi üç degrade renk seçeneğine sahip olacağını ortaya koyuyor.







  • Tasarım harika. Çentik ve ekrana saçma sapan delikler açmak yerine böyle çözümler daha şık görünüyor.

  • nefis.

  • Çok güzel olmuş tasarım.

  • Kamerası iyi olacaksa istiyorum bundan bir tane.

  • Saçma sapan centik ve delik yerine bu tarz tasarım gelecegin telefon modeli bence

  • alaz1903 kullanıcısına yanıt
    kesinlikle. 2019 un en iyi tasarımı bu olacak gibi.
  • Bu tip mekanizmalar hep soru işaretidir uzun soluklu kullanımda. Bana göre bozulmaya ve kırılmaya da en müsaiti aynı zamanda.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sky__walker -- 19 Mart 2019; 15:9:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sky__walker kullanıcısına yanıt
    Haklı olabilirsiniz ama bunu kullanmadan bilemeyiz. Bozulma konusunda zaten firmalar 2 yıl garanti veriyor. Kırılma bahsine gelirsek herhangi bir telefonu da elimizden düşürüp ekranını kırmayacağımızın garantisi yok. Dileyen ek bir ücret vererek kırılma garantisi de yaptırabilir tabii.

    Sonuç olarak "bana göre" arka kamera'da huawei ve apple'a yakın bir deneyim sağladıkları takdirde çentik ve delikli ekran yerine her koşulda tercih edebileceğim bir teknoloji.
  • sky__walker kullanıcısına yanıt
    5 sene kullansan yine bozulmaz merak etme sen sanki sonsuza kadar kullanıcak gibi konuşmayın. Bu ürünleri 2-3 sene kullanıp değiştiriliyor.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: intel7mix

    5 sene kullansan yine bozulmaz merak etme sen sanki sonsuza kadar kullanıcak gibi konuşmayın. Bu ürünleri 2-3 sene kullanıp değiştiriliyor.
    Hayırdır Oneplus Ceo su musun? yada ne bileyim testini mi yaptın ürünün ki bana savunuyorsun? Yazdığın mesajda elle tutulur hiçbirşey yok, bomboş bir mesaj, alıntı yapmak için alıntılanmış. Elinde mekanizmanın şu kadar açıldı, kapandı, şuna karşı dirençli diyeceğin bir durumu, bir done var mı? Yok değil mi? Sus ozaman da insanların fikirlerine saygı duymayı öğren. Sana göre çok iyiyse de sende kendi fikrini belirt. Ben şahsi fikrimi yazdım ve bozulur demedim, bana göre bozulmaya ve kırılmaya müsait dedim, bu paragrafın anlamı da şudur ki "ben tercih etmem bu yapıda bir ürünü, bana güvensiz geldi" demek istiyorum, hepsi bu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sky__walker -- 19 Mart 2019; 18:16:13 >




  • Su geçirmez özelliği varmı fiyatı. Ne olur aceba

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sky__walker kullanıcısına yanıt
    Cihaz tanıtılırken bunlar üzerine bilgiler verilir. Verilmezse firmanın kendinden emin olmadığı ve markaya zarar verir. Bomboş yorum değil. Sizde benim görüşlerime saygı duymasını öğrenin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sky__walker kullanıcısına yanıt
    sizin dedikleriniz sizin için de geçerli yalnız. siz elinize aldınız test ettiniz mi ki de ''bana güvensiz geldi'' diyebiliyorsunuz?

    sizin ne kadar bunu deme hakkınız varsa başkasının da genel bilgilerden daha önce bu şekilde çıkmış telefonlardan bilgiler alıp bu mekanizmanın 3-5 sene rahat gideceğini söyleme hakkı var.
  • dodofran D kullanıcısına yanıt
    Hocam beni ilgilendirmiyor, isterse 10 yıl bozulmaz desin, benim mesajım alıntılayıp sanki kesin bir yargıyla konuşmuşum gibi, 5 yıl bozulmaz, kafana takma sen falan deniyor. Bu kişisel bir görüşten ziyade bir laf sokmadır. Ikisi arasındaki farkı anlayabiliyorum yani merak etmeyin. Bu ülkede polemiğe girme hastalığı var maalesef. En basit şeylerde bile bu böyle.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • sky__walker kullanıcısına yanıt
    valla ülkedeki hastalıklar beni ilgilendirmiyor. sadece çıkmamış bi telefon için iki türlü yorum da saçma geldi bana.
    telefon çıkıp uzun yıllar kullanıldıktan sonra ancak anlaşılabilecek bir şey için tartışmak saçma ve gereksiz.
  • dodofran D kullanıcısına yanıt
    Tamam. Siz benim mesajımı alıntılamayın yeterli benim için.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • sky__walker kullanıcısına yanıt
    tamamdır
  • Tasarım güzel.Bakalım artıları ne olacak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ois varsa mikrofonu da tatmin ediciyse mi9 yerine alınabilir umarım 4500'den pahalı olmaz

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.