Şimdi Ara

ÖNEMLİ: LİBYA'DAKİ TÜRK VATANDAŞLARINA İLETİŞİM DESTEĞİ

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bildiğiniz üzere Libya'da bulunan vatanaşlarımızın sağ sağlim ülkemize getirilmeleri için gerekli her türlü girişim yapılıyor. Ülkede protestocuların iletişim kanallarını kesmek isteyen diktatörlüğin ve iletişim altyapısındaki eksikliğin etkisiyle sesli iletişim durmuş durumda. Vatandaşlarımız ne aileleriyle görüşebiliyorlar ne de aileleri onlara ulaşabiliyorlar. Yalnızca data ve SMS altyapısının çalışır durumda olduğu ülkeden Twitter üzerinden haber veren @mycakar ve @sonblush gib kullanıcılar da durumun vehametini ortaya koyuyorlar.

    Turkcell Libya'da bulunan abonelerinin (Yalnızca kendi abonelerinin konum bilgisine ulaşabildiği için) bilgilendirilmesi ve destek verilmesi işlemine başlamış. Ancak açtıkları SMS bilgi hattı konusunda etkin bir haberleşme sağlamak için siz de ilgili, alakalı olabileceğini düşünüyorsanız mesajı hem çevrenizle hem de Twitter üzerinden yayın. Biliyorsunuz Libya'da birçok işçimiz var şantiyelerde çalışan. En azından SMS köprüsünü kullanarak ailelerine durumlarını bildirebilir ve ailelerinin mesajlarını alabilirler.

    Diğer operatörlerin de bu tür bir desteği başladıysa hemen onu da yazsın bilen arkadaşlar lütfen. Hepimiz orada olabilirdik, hepimiz çaresiz kalabilirdik. İleitşim çağında haber alamamak, haber verememek ne demek empati kurmak lazım.

    Buyrun Turkcell'in konu hakkındaki Twitter duyurusu:http://twitter.com/TURKCELL/status/40047825895161856

    Twitter hesabınız varsa siz de retweet edin, yoksa çevrenizde Libya'da bir yakını olanlar varsa onlara 6611'den bahsedin. Turkcell Müşteri Hizmetleri'ni arasınlar belki yakınlarına mesaj gönderme ve onlardan mesaj alma şansları olur.



  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.