Şimdi Ara

ÖNEMLİ KONU ACİL bakın!!!!(askerde ameliyat)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
3.817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • dostlar ben şimdi kısmetse 91/4 askerim kıl dönmesi ameliyatı olmam gerek acemilik sonrası olmayı planlıyorum acaba bunu kendim doktor seçerek yaptırabilir miyim yoksa tamamen askeriyenin sevk ettiği hastane şartlarında mı olmam gerek, şu doğrultuda soruyorum herkesin doktorunu seçme hakkı vardır ya o açıdan....????



  • Seçemezsin, asker hastanesinde kim varsa o yapar, sivile donunce 2. Ameliyatı istedigin doktorda olursun...
  • Benim önerim askerde ameliyat olma, benim ailem akrabalarım hep TSK mensubu çok askeri hastane gezdim asker doktor gördüm, bu doktorların birçoğu askeri olanakların verdiği rahatlıkla baştan savma ve sallama iş yapmaktadır, kıl dönmesi gibi basit bir ameliyat olmasına rağmen ameliyat sonrası komplikasyonlar ve iyileşme sürecin ameliyatın başarısna göre çok uzayabilir ve sancılı bir süreç yaşarsın. Benim arkadaşım askeri hastanede jinekomasti ameliyatı olacaktı ameliyata genel cerrah girecekti çocuğu muayane bile etmedi ameliyat masasında gördü ve ben yapamam bunu istediğin gibi olmaz diyip masadan kaldırdı, böyle tip doktorlar var. Gatada olursan bilemem o zaman farklı olabilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 22 Kasım 2011; 21:49:44 >
  • Ne askeri hastanesi revirde bile yaparlar o ameliyatı küçük bi operasyon bu onların gözünde.. Hatta hemen bile yapmayabilirler sana askerliğinin son günleri gel bile diyebilirler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.