Şimdi Ara

Önceki Başkanı Muharrem İnce'yi Desteklediği İçin Aday Gösterilmeyen Menemen Belediyesi AKP'ye Geçti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Rüşvet ve zimmete para geçirme sebebiyle başkanı görevden alınarak tutuklanan Menemen Belediyesi'nde belediye meclisinde yapılan seçimde AKP'nin adayı ve CHP'nin adayı eşit sayıda oy aldı. Yapılan kura çekimi sonrası AKP'li aday seçimi kazanarak belediye başkanı oldu.


    Belediye Meclisinde 16 CHP'li, 3 İYİ Partili, 2 MHP'li, 10 AKP'li bulunuyor. İYİ Parti ve CHP'li üyelerin AKP adayına oy vermesi sonucu seçim berabere bitti. Yapılan ilk kura çekiminde CHP adayı Deniz Karakurt başkanlığı kazandı ancak AKP'liler Vali Yardımcısının kura sırasında hazır bulunması gerektiğini öne sürerek mahkemeye başvurdu, tekrar edilen kura çekiminde AKP adayı seçimi kazandı ve Menemen belediyesi AKP'ye geçti. BRAVO KILIÇDAROĞLU...


    Önceki Başkanı Muharrem İnce'yi Desteklediği İçin Aday Gösterilmeyen Menemen Belediyesi AKP'ye Geçti


    Hanımefendi CHP'nin İzmir Menemen'de yeni başkan yapmaya çalıştığı kişi. Ne kadar da İzmir'li bir CHP'li gibi değil mi görünüşü :))) (Bahse girerim hanımefendinin kökeni Tunceli)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nightsniffer -- 13 Ocak 2021; 17:42:55 >







  • sofradakiler menemeni yedi, şimdi gelenlerde dibini sıyıracak yazık oldu menemeneÖnceki Başkanı Muharrem İnce'yi Desteklediği İçin Aday Gösterilmeyen Menemen Belediyesi AKP'ye Geçti 

  • CHP Menemen'de yağmurdan kaçarken doluya tutulmuş oldu. Kaymakam belediyeye kayyum atansa daha iyiydi valla. Şaibeli bir kura ile başkan vekili belirlemek kayyumdan da beter oldu şimdi.

  • İttifak ortaklarınız niye CHP li adaya oy vermediler demiyorda kuraya katakulli diyor
  • VirgilSollozzo kullanıcısına yanıt

    Kardeşim böyle parti mi yönetilir diyeceğinize iktidara sallıyorsunuz. Sizin gibiler RTE için velinimet. Sayenizde herif galibiyetlerden galibiyete koşuyor.

  • Yazık cidden. CHP ve İYİP'lilerin yaptığına mı yanayım, kura çekilerek başkan belirlemeye mi yanayım, katakullilere mi yanayım, aday gösterilen kişilere mi yanayım?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MRTFR -- 13 Ocak 2021; 17:54:31 >
  • VirgilSollozzo kullanıcısına yanıt

    Chp iyi parti 19 üye ak parti mhp 12 üye tamam canım katakulli ile kazanmışlar. Allah akil fikir versinm

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.