Şimdi Ara

Ona hiçbir zaman güvenme.. (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.400
Cevap
129
Favori
76.411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
85 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşım öncelikle sen kaybetmekten korkmıycaksın o sadece herhangi bir insan onu değerli kılan sensin. Ananın karnından onunla doğmadığına göre ihtiyacın yok demektir. İhtiyacın olsa doğa onu yanında eşantiyon verirdi merak etme. Topla kendini yenisini daha iyisini bulmak gibi bir şans doğdu şimdi sana işte ne güzel :D
  • 2 gün önce teklifimi kabul etti bugün de bu iş bitti dedi içimde ne küfür ler saydım neye yarar artık öğrendimki kendini kaptırmıcam.

    Eski sevgilisini unutamayan kızların!...
  • Bütün kızlar böyle değil densede %95 i böyle
  • Ben de şunu anlamıyorum.Bir kızdan darbe yiyen herkes tüm kızları suçluyor ağız birliği yapmışcasına.Bana göre çoğu zaman suçsuz olanlar kadınlardır.
  • Kubilay yaptığı kendini birşey zannetmeye çalışmak.En basitinden genelleme yapmadan bu tip kızlar Gossip Girl gibi dizileri izliyorlar.Yada ne bileyim arkadaşları arasında muhabbetler yapıyorlar.Olay 'ilişkiyi ben başlatırım ben bitiririm erkekler nedir ki, bak o da güzelliğimin tuzağına düştü-Yaşasın egom' şeklindedir.Ve arkadaşları arasında bak ben bu çocukla çıkıp iki günde bıraktım diye hem kendilerine hem de arkadaşlarına kişiliksiz bir şekilde hava atarlar.Böyle kişilerin tanımı size ait.
  • bağlanma problemim var onun için kızlara zaten güvenmiyorum
    kızı görüyorum güzel hoş kız ancak sevgili olurum filan demiyorum bir yerlerde birkaç hayranım varmış okulda bakalım hayırlısı dersimi almıştım önceden
  • BaRo55 gelecek şimdi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: GeçmiştekiAcılar

    Kubilay yaptığı kendini birşey zannetmeye çalışmak.En basitinden genelleme yapmadan bu tip kızlar Gossip Girl gibi dizileri izliyorlar.Yada ne bileyim arkadaşları arasında muhabbetler yapıyorlar.Olay 'ilişkiyi ben başlatırım ben bitiririm erkekler nedir ki, bak o da güzelliğimin tuzağına düştü-Yaşasın egom' şeklindedir.Ve arkadaşları arasında bak ben bu çocukla çıkıp iki günde bıraktım diye hem kendilerine hem de arkadaşlarına kişiliksiz bir şekilde hava atarlar.Böyle kişilerin tanımı size ait.



    Haklısın sonuna kadar.


  • Sigara yakıp keyfimize bakmamız lazm ama sigara kullanmıyorum
  • SENİN DEDİĞİN OLAY BUDUR.....


    SONA KADAR İZLEİN ÇOK ANLAMLI

    http://www.facebook.com/home.php#/video/video.php?v=138302559023
  • İzliyorum
  • 2.5 senedir birisiyleyim, ilk uzun ilişkim. Eğer sevdiğini gözünün önünde tutarsan gerektiği gibi sıkarsan abartmadan herşey istediğin gibi gider. Sen ona değil o sana uyacaktı. Neyse olan olmuş sıkma canını en azından sırtından koca bir yük kalktı sokağa çık ohh be de hayatın tadını çıkar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Se®can

    2.5 senedir birisiyleyim, ilk uzun ilişkim. Eğer sevdiğini gözünün önünde tutarsan gerektiği gibi sıkarsan abartmadan herşey istediğin gibi gider. Sen ona değil o sana uyacaktı. Neyse olan olmuş sıkma canını en azından sırtından koca bir yük kalktı sokağa çık ohh be de hayatın tadını çıkar.


    Evet aynen öyle olması için elimden geleni yapıcamYapabilirsem..
  • Kızlarda acıma duygusu yoktur,bende artık acımıyorum onlara oynatıyorum eğleniyorum ne gelirse umrumda mı benimde çok duygularım incindi birazda başkalarının incinsin.
  • Bir kız 23 yaşından küçükse %95 terkeder. Bir kız 27 yaşından büyükse %5 terkeder. Kızlar böyledir. Herşeyin bir yaşı var. Üniversiteye başka bir şehre giden bir kızın sizi terketmemesini beklemek saçmalık. Çünkü daha yaşı 20-21. Daha sevmeyi bile bilmiyor ki.

    Kızlar 23 yaşından ufaksa takmayın arkadaşlar. Bağlanmayın. Elbet terkedecek, sizi yanlız bırakacak. Çünkü dünyanın onun etrafında döndüğünü sanıyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Prince*

    Kızlarda acıma duygusu yoktur,bende artık acımıyorum onlara oynatıyorum eğleniyorum ne gelirse umrumda mı benimde çok duygularım incindi birazda başkalarının incinsin.


    Bundan sonra bende öyle yapmaya çalışıcam
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Computeus

    Bir kız 23 yaşından küçükse %95 terkeder. Bir kız 27 yaşından büyükse %5 terkeder. Kızlar böyledir. Herşeyin bir yaşı var. Üniversiteye başka bir şehre giden bir kızın sizi terketmemesini beklemek saçmalık. Çünkü daha yaşı 20-21. Daha sevmeyi bile bilmiyor ki.

    Kızlar 23 yaşından ufaksa takmayın arkadaşlar. Bağlanmayın. Elbet terkedecek, sizi yanlız bırakacak. Çünkü dünyanın onun etrafında döndüğünü sanıyor.


    Süper bir tespit!
  • Kız olayları piyango gibidir bana göre.Genelde kaybederiz.Mesela abim şehir dışında yaşayan bir kızla 4 yıl ilişki yaşadı.Onun için elinden geleni yaptı ve sürekli okadar masraf edip ziyaret edip durdu.Hatta ailesi ile bile olay ok dir denildi.Taki 4'ncü sene sonunda kız başkasıyla evlenene kadar hemde anında.Böyle olaylar yaşanınca insan birini sevebileceğine yada güvenebileceğine emin olamıyor.Mesela şuan benim 6 aylık bir ilişkim var.Herşey çok güzel gidiyor ama sürekli hiçbirşey kesin değil demesi beni herşeyden soğutuyor.Evlenene kadar kesin değil sözü kızların kaçış yolu olmuş gibi.
    E peki evlenmeyi nasıl kararlaştıracaksın deyince tıkanıp kalıyor.Ne yapsam bilemiyorum.
    Geçmiş olsun arkadaşım umarım yaşadıklarını yaşamam.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: alpello

    SENİN DEDİĞİN OLAY BUDUR.....


    SONA KADAR İZLEİN ÇOK ANLAMLI

    http://www.facebook.com/home.php#/video/video.php?v=138302559023


    video çok hoş
  • Offf Of
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.