Şimdi Ara

Ön muhasebeyi nasıl öğrenebilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
7.509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ön muhasebeyi evden kendim nasıl öğrenebilirim önerebileceğiniz bi set var mı, açıkçası arkadaşlar ben lise mezunuyum mesleğim yok, meslek edinmem gerekir. Logo-Eta filan öğrenmem lazım. Bulunduğum yerde ne işkur ne halk eğitim ne de özel sektörden kurs var, olmadığı için belki kendim bu işi evde öğrenirim düşüncesindeyim olurmu sicze?



  • tabii ki olmaz.on muhasebeyi ticaret meslek lisesi mezunlari yapar.programla oturup ogrenilecek bir sey olsa o liseleri kapatirlar komple.on muhasebe ilanlarina basvurmayi dusunuyorsan yazar zaten ticaret meslek lisesi diye.lise mezunu diyosa da kastettikleri budur.mulakata gidip duz lise mezunuyum dersen zor yani biraz.evde kendin calisarak olmaz ama iskurun muhasebe kursuna gidersen olur.yozgatta da var iskur kurslari belki su anda yok ama takip et.su sitede var diyor takip et bakalim neymis.

    http://www.kapuska.net/iskur-2/yozgat-iskur-kurslari-meslek-edindirme-kurslari-2012-eylul.html




  • Daha önce Tekdüzen muhasebe sistemini kullandım yaptım, ön muhasebeyi de öğrenebilirim diye düşünüyorum.
  • ogrenmek sorun degil piri bile olsan soracaklar ticaret meslek lisesi mi diye.ben mali musavirim az cok biliyorum ama sevkini kirmak gibi de olmasin ben sadece iskur sertifikali muhasebe kursuna gidersen daha rahat edersin diyeyim.yozgatta yoksa boyle kurs actiklari yerde akraban yok mu ogretmen evi yok mu yillarca mi suruyor bu kurs anlatabiliyor muyum devir etiket devri evde oturarak bence vakit harcama.
  • ön muhasebe demek t.m.l muhasebe bölümü öğrencisi demek üni okursanız normal muhasebe oluyor bu konu hakkında merak ettiğin herşeyi pm den yazabilirsin meslek lisesinde muhasebe son sınıf öğrencisiyim
  • Git bir mali müşavirin yanına samimi bir şekilde durumunu anlat işe alır seni merak etme. Hem yetiştirir hem azda olsa paranı verir bir şeyler öğrenene kadar. Evde çalışarak öğrenemezsin.
  • la gel ben seni birkaç haftada mühendis yapayım, muhasebeden bahsediyorsunuz
  • Öğrenmek mesele değilde Ön muhasebe elemanı arayan çoğu yer tml diploması isteyecektir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu yorumu yıllar sonra görüyorum ama belki işine yarayan biri olur diye belirtmek istedim. Şurdan eğitim alabilir isteyen kişiler. Bir de ücretsiz sertifika veriliyor eğitim sonunda. Ben katılmıştım hoca da güzel anlatıyor zaten

    https://istanbulbogazicienstitu.com/online-egitimler/on-muhasebe-kursu

  • motiveaksan M kullanıcısına yanıt

    Hocam ön muhasebeci oldunmu eğitim sonunda ?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Belki işinize yarar diye belirtmek isterim;


    UDEMY, İstanbul İşletme Enstitüsü gibi ücretli-ücretsiz eğitim veren siteler var ve sonucunda sertifika veriliyor online olarak onlarla başlayın bulunduğunuz ilde belediyenin ücretsiz kursları oluyor onlara gitmeye başlayın, ve maaş gözetmeksizin bir işe girin tecrübe için (Fatura kesmeyi, BA-BS , Cari mutabakat yapmayı öğrenin) 2 yıl orada kalın ve sonra daha iyi bir iş bulup çıkın .

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.