Şimdi Ara

Ön lisans sınavına 2 ay kaldı matematik sıfıra yakın ne yapmalıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
3
Favori
1.192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba nisan ayından beri düzenli çalışıyorum ama matematiğe fazla yüklenemedim desem yeridir. Aktif Matematik ile temel atmaya çalıştım şöyle böyle videoları da izleyerek kitabı bitirdim. Fazla soru çözemiyorum üzerine çok vakit kaybediyorum dedim Yargı'nın denemesi vardı onu çözeyim dedim ilk denemeden 13 doğru yaptım mutlu oldum sonra öbür denemeye geçtim 30 soruda 1 doğru yaptım inanılmaz moralim bozuldu. Açıkçası 15 net hedefim vardı ama artık 10 olsa öpüp başıma koyacağım. Bu 2 aylık süreçte nasıl bir yol çizeyim ki en azından bir 10 net çıkarayım? Geometriye hiç bakmadım zaten dünya kadar konu var neresine baksam bilemedim. Tavsiyeleriniz var mı arkadaşlar şimdiden teşekkürler.



  • Bana kalırsa geometride sadece analitik geometriye bak en çok soru gelme ihtimali olan konu o. Matematik içinse temel kavramlar, problemler(hepsi) ve grafik yorumlamaya/sayısal mantık bak sadece. Zaten bu üç konuyu halledersen 15 civarı bir net yaparsın çok rahat. 2 ay gayet yeterli bir süre bu konuları halletmek için. Youtubedan Şenol Hoca'nın videolarına bakabilirsin.

    O zaman ben de sana bir soru sorayım. 2 ayda tarih, coğrafya ve vatandaşlık biter mi sence ? Hiç alt yapısı olmayan biri için.(30-40 arası bir net yapabilirsem yeterli genel kültürde.)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kamisama- -- 28 Ağustos 2020; 11:39:54 >
  • kamisama- kullanıcısına yanıt
    Valla hocam sabahtan otur Bayram Meral'den coğrafyayı, Mehmet Celal Özyıldız'dan tarihi izle anlamazsın bile nasıl bitip gittiğini ve gayet güzel öğrenirsin. Yalnız konular bittikten sonra konunun üstüne soru çözmeyi ihmal etme Vatandaşlık konusunda bir şey diyemeyeceğim Özgür Özkınık'tan izledim ama ders çok ayrıntı diye midir yoksa hoca mı çok yüzüstü geçti diyedir pek yapamıyorum emin değilim.

    Bu adamlar+ test ile gayet iyi götürürsün.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.