Şimdi Ara

On ikinci nesil i9 işlemcili ilk oyun bilgisayarı Türkiye’de

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
932
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • On ikinci nesil i9 işlemcili ilk oyun bilgisayarı Türkiye’de



    On ikinci nesil mobil Intel işlemciler içerisinde amiral gemisi olarak gösterebileceğimiz Intel Core i9-12900HK, Casper Excalibur G911 ile ilk kez bir oyuncu dizüstü modelinde Türkiye’ye giriş yaptı.



    Casper Excalibur G911 özellikleri ve fiyatı



    Her yeni ürününde en son teknolojileri Türk kullanıcılarıyla buluşturmaya devam eden Casper markası, bu kez de 2022 yılının en güçlü oyuncu dizüstü bilgisayarını satışa sundu. Hibrit çekirdek mimarili on ikinci nesil Intel Core i9-12900HK işlemciye sahip ilk dizüstü olan Excalibur G911, NVIDIA’nın en üst seviye ekran kartlarından RTX 3080 Ti’a sahip.



    Ayrıca Bkz.Casper Excalibur’dan ‘KDV Bizden’ kampanyası başladı



    Kullanıcıların da dilediği gibi konfigüre edebildiği Excalibur G911 dizüstü modelinde 64GB’a kadar DDR5 RAM, 165Hz 16 inç ekran, 4TB’a kadar SSD, 27mm incelik, 2.5Kg ağırlık, RGB klavye gibi özellikler yer alıyor.



    Core i7-12700H işlemci seçeneği için henüz bir fiyat yok ancak  Intel Core i9-12900HK ile başlayan 256GB SSD, 8GB RAM, RTX 3070 Ti ekran kartı konfigürasyonu 48.500TL olarak belirlenmiş. En tepede ise 91.900TL civarında bir konfigürasyon bizi karşılıyor. Casper Excalibur G911’ehttps://www.casper.com.tr/laptop-oyun-bilgisayari/excalibur-g911 linkinden ulaşabilirsiniz.









  • Casper ve monster nedense artık makul fiyatlara sahip değiller.

    Acer nitro 3070 maxq ekran kartlı 1 tb ssd ve 5800h işlemcili laptobu 21850'ye aldık. Hep monster alırım ama baktım aynı ayarda makine 30000.

    Kusura bakmayında siz bu işi bırakın bu fiyatlarla.

    Geçin kur yükseldi vs. Burada fırsatçılık var.
  • Reklam işini iyi yapıyorlar.

  • 256 gb ssd ile sattıklarını görünce patladım

  • Advertorial yazmayı unutmuşsunuz :D

  • worldpartner W kullanıcısına yanıt
    O yine iyi 8GB RAM'i görünce gümledim :D

  • 91 bin ve Casper hea?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • O parayla araba alınır deyiciler nerde? ??

  • Eskiden 1-2 aylık maaşla en baba model pc toplanırdı. Şimdi 1 yıllık maaşla bile ucu ucuna kurtarıyor

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ssd ve RAM vasat.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kerim5100 kullanıcısına yanıt
    Valla aynen, 256gb ssd de, 8gb ram de şaka gibi. En üst düzeyde 64gb ram de şaka gibi. Ben en baba sistemi toplayacağım, render çalışacağım. 128 yerine niye 64gb kullanayım.

    Mevcut pc'mde 64gb kullanıyorum, 3700x ile. Ucu ucuna yetiyor render işlerine. High end toplayacak isem 128 olması gerekir.

  • Casper ve monster nedense artık makul fiyatlara sahip değiller.

    Acer nitro 3070 maxq ekran kartlı 1 tb ssd ve 5800h işlemcili laptobu 21850'ye aldık. Hep monster alırım ama baktım aynı ayarda makine 30000.

    Kusura bakmayında siz bu işi bırakın bu fiyatlarla.

    Geçin kur yükseldi vs. Burada fırsatçılık var.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Über süper hızlı, müthiş hızlı ışık hızlı işlemci tam bir monster.


    Ama içinide Windows var, dk başı güncelleme yapar artık, ramin 4 gb ı boşa gider falan.


    Bi M1 asla ve asla olamayacak, verilen paraya yazık.

  • Dustywaffe kullanıcısına yanıt
    On ikinci nesil i9 işlemcili ilk oyun bilgisayarı Türkiye’de



    Aynen... teknolojik devrim yapmislar ya... uffff bakinca insanin gozlerini aliyor.


    cop oglu cop!


    apple da mac os uzerinde 50 tane grafik kartine surucu versin, 50 islemciye surucu versin vs de sonra gorelim gercek performanslarini. cop oglu cop islemci!

  • casper alınca pişman olmakla ilgili çok şikayet ve yorum okudum. fanların uçak motoru gibi ses yapması da başka konu. 90 bin verip 99 kere pişman olmaktan korkuyorum.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • pskillercheto kullanıcısına yanıt

    bu teknoloji düşmanlığın alamadığın için mi yoksa fanatiklik mi?

  • casperdan birkaç yıl önce tablet bilgisayar almıştım sürekli donup kalıyordu. Servise git gel sonra zor elden çıkardım. Kalite vasat malesef. Eskiden araba teypleri vardı sony 1000 wat yanında kamasonic 1000 wat ama alakası yok sony kalitesinden o hesap

  • Nevfel kullanıcısına yanıt

    Yarın başlarsın forum forum gezmeye sistemim çok ısınıyor oyun oynayamıyorum harici ekran kartını kullanmıyor demeye On ikinci nesil i9 işlemcili ilk oyun bilgisayarı Türkiye’de 

  • 36 ay vadeli kredi çeker, 48.500tl'sını 55-60.000tl olarak geri ödeyip kendimizi mutlu etmeye çalışırız!

  • 2 Türk firmasıda satıkkları bilgisayarların ederi kadar kaliteli ürünler değiller bence.


    Monster markası toplama Çin malı bilgisayarları ithal eden bir firmadır. üretici bir firma değildir. Parçaları üreten, birleştiren ve toptancı koduyla birlikte toptan olarak dünyaya satan Çinli firmadan bilgisayarları ithal eden Monster, üzerine etiket basar ve Monster olarak satar yada Çin'deki toptancısına söyler, üzerine monster basılı şekilde gönderirler. yani kısaca, Monster bilgisayar üretmez. Sadece parayı basar ürettirir.


    Casper firması'da aynısını yapıyor. En dayanıksız laptopları üreten firma diyebilirim. Ayrıca eski bilgisayarlarında kullandıkları parçaların bazılarında donanım uyumsuzluğu olduğunu biliyorum çünkü bazı donanımları çalıştırmak için bile donanım programını bulamıyordunuz vede eski bilgisayarlarının soğutma kısımları çok problemliydi.Çünkü Monster gibi Casper'da Çinde ki bir kaç fabrikaya fason parçalar ürettirip sonra ülkemizde montajını yapıp satıyorlardı.Ama toplama esnasında uyumsuz parçalar biraraya getirildiği için laptopları kısa sürede bozuluyordu.Sonra ise çok sorunlar olunca baş edemediler.Montajı da bırakıp sadece ürettirdikleri laptoplara kendi loga ve marka ismini bastırdılar Çin'de ve ülkemizde satış yapıyorlar Monster markası gibi.


    Ha diyebilirsiz Apple markasıda Çin'de Faxoonn firmasına telefon ürettiriyor yada Hp markası vs de Çin'de cihazlarını ürettiriyor.Ama farkı ise kullandıkları malzeme kalitesi ve teknolojisi ile üst düzey olarak kendi eko sisteminlerine uygun cihazlar ürettiryorlar





  • bamorex kullanıcısına yanıt

    Bıraktıklarına emin misin.



    On ikinci nesil i9 işlemcili ilk oyun bilgisayarı Türkiye’deShiftDelete.Netyoutube
    Türkiye’nin ilk yerli ve en büyük PC üreticisi Casper’ın telefon ve anakart üretim tesisini gezerek fabrika turu yaparak bilgisayar ve cep telefonu üretimini yerinde gördük. İşte 100 bin TL’lik bilgisayarların üretildiği aşamalar ve kurulum alanları. Casper Üretim Fabrikası’nı sizler için gezdik! Videomuza yorum yapan 3 öğrenci arkadaşımız ile birlikte Casper bilgisayar fabrikasını gezeceğiz. Yorum yapmayı ve beğenmeyi unutmayın! Casper bilgisayar fabrikasını gezdik! Casper, 1991 yılında üniversiteden yeni mezun 3 girişimci bilgisayar mühendisi olan Altan Aras Fakılı, Yalçın Yıldırım ve Ali İhsan Taşkın tarafından resmen İstanbul’da kurulmuş bilgisayar ve yan ürünleri üreten bir firma olarak doğdu. İstanbul'da bulunan 20.000 m² üretim, servis, AR-GE, lojistik alanı bulunan Casper fabrikasında bulunan alanlar şu şekilde: Bilgisayar Üretimi -2 Online Üretim Bandı -2 Offline Üretim Bandı -2 Isı Testi Bandı -Yılda 1 Milyon adet üretim kapasitesi Telefon/Tablet Üretimi -2 CKD Üretim Hattı -4 SKD Üretim Bandı -Yılda 500 bin adet üretim kapasitesi Hem direkt son kullanıcı tabanlı hem de özel konfigürasyon sistemlerin toplandığı alanda, parça birleştirme işlemleri büyük bir titizlikle sürdürülüyor. Bilgisayar tamamen birleştiğinde ise cihaz hem kozmetik hem de donanım açısından çeşitli kontrol aşamalarından geçiyor. Discord sunucumuza üye olun ve bizimle iletişimde kalın: https://bit.ly/SDNDiscordYouTube Teknoloji videoları ve teknolojiye dair her şey için kanalımıza ABONE Olun ►►https://goo.gl/ylUFmZ Tüm İnceleme videolarımızı buradan izleyebilirsiniz ►► https://goo.gl/IIKYIK ShiftDelete.Net‘i tüm sosyal ağlarda takip edin ; Instagram ►► https://goo.gl/r4AJDv Facebook ►► https://goo.gl/k1D1JL Twitter ►►https://goo.gl/vTwhws SDN Forum ►► https://bit.ly/2AQ2DR7 ShiftDelete.Net YouTube hesabı, Türkiye'nin en büyük teknoloji sitesinin video kanalıdır. ShiftDelete.Net ile en yeni teknoloji haberlerine, videolu olarak ulaşabileceksiniz.
    https://www.youtube.com/watch?v=hQnh7_5WPwY&ab_channel=ShiftDelete.Net
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.